Burdan indireceğin v1.0 sürümü, konunun ilk sayfasında ek olarak var, oradan tıklayıp bilgisayarına indirebilirsin.
v1.0 sürümü bedava ve herhangi bir sınırlama yok. Tek eksiği son yapılan güncellemelerin olmaması.
Güncellemelere (güncellenmiş haline) sahip olmak istiyorsan ovi'den satın almalısın.
Yok arkadaş ben eski sürümü oynamam, güncellenmiş son halini oynamak istiyorum dersen;
onun da 90 saniyelik demo sürümünü indirebilirsin ancak.
Yani "güncel ve sınırsız" olanın bedavası yok.
Bkz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte 
Bkz. Emeğe saygı
Bkz. Bedava sirke baldan tatlıdır

teşekkürler bilgilendirme için ve desteğin için
ama ben daha güzel bişey düşünüyorum satın alamayan arkadaşlar için

oyun güncellendikce 1versiyon önceki halini bedava paylaşacam onun için ovideki demo oyuna bir açıklama ekledim oyunu beğenipte satın alma imkanı olmayan benimle destek adresleriyle iletişime geçsin diye
tamam ben atanamamış bir öğretmenim işsizim paraya ihtiyacım var ama

kartı olmayanlar veya 2.5 tl yi fazla görenleride oyundan mahrum etmek gibi niyetim yok

kiminin parası kiminin duası
sizede teşekkür ederim düşünce ve açıklamalarınızdan dolayı

----------Eklendi @ 23:39:34 ---------- Yazıldı @ 23:37:20 ----------
Eline sağlık kardeşim oyunu çok beğendim dayanamadım ilk defa oyun satın aldım. güzel oyunlarını bekliyorum
teşekkürler güzel yorum için

hayırlı olsun yeni oyunlar için çalışıyorum yeni oyunların ekran görüntüleri videoları için facebook sayfamı beğenebilirsin ücretsiz oyunlarımda olacak tabiki
www.facebook.com/bayraktarmedya
----------Eklendi @ 23:44:15 ---------- Yazıldı @ 23:39:34 ----------
usta 90 sn de bitiyor

[COLOR=";Silver"]
----------Eklendi @ 17:05:06 ---------- Yazıldı @ 16:19:37 ----------
[/COLOR]
burdan da indirince 90 sn de bitecekmi birde burdaki nasıl indiriliyor
arkadaş açıklamış ama ben yinede söyleyim burdaki sürüm v1.0.0
ovideki sürüm demo v1.4.0 (90sn)
ovideki ffull sürüm v1.5.0
demo oyunu sadece sürümü alacak olanlar 90sn oyunun nasıl bişey olacağı hakkında bilgi sahibi olsunlar diye yükledim
ama şuanda mağazadaki demonun açıklama kısmını okumanı tavsiye ediyorum
bu arada v2.0.0 görsel olarak çok gelişti yarın ekran görünrüsü ve videosunu eklerim