[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

ofluturgay

Üye
yaa ustadim eline sağlık çok güzel bir oyuna benziyor ama kredi kartı kullanmıyorum kimseye oyun alıcam kart bilgini verde denmez ne yapıcam ;(

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
yaa ustadim eline sağlık çok güzel bir oyuna benziyor ama kredi kartı kullanmıyorum kimseye oyun alıcam kart bilgini verde denmez ne yapıcam ;(

burdan v1.0.0 ı indirebilirsin bedava
yada
ovide okey demo sürümü var oraya bir açıklama ekledim yakında güncellenir
orayı okumanı tavsiye ederim

kartı olmayanlarında oyundan mahrum kalmaması için elimden geleni yapacağım

ofluturgay

Üye
burdan v1.0.0 ı indirebilirsin bedava
yada
ovide okey demo sürümü var oraya bir açıklama ekledim yakında güncellenir
orayı okumanı tavsiye ederim

kartı olmayanlarında oyundan mahrum kalmaması için elimden geleni yapacağım
usta 90 sn de bitiyor :(

----------Eklendi @ 17:05:06 ---------- Yazıldı @ 16:19:37 ----------

usta 90 sn de bitiyor :(

burdan da indirince 90 sn de bitecekmi birde burdaki nasıl indiriliyor

metyuu

metyuu

Üye
Eline sağlık kardeşim oyunu çok beğendim dayanamadım ilk defa oyun satın aldım. güzel oyunlarını bekliyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Burdan indireceğin v1.0 sürümü, konunun ilk sayfasında ek olarak var, oradan tıklayıp bilgisayarına indirebilirsin.
v1.0 sürümü bedava ve herhangi bir sınırlama yok. Tek eksiği son yapılan güncellemelerin olmaması.

Güncellemelere (güncellenmiş haline) sahip olmak istiyorsan ovi'den satın almalısın.

Yok arkadaş ben eski sürümü oynamam, güncellenmiş son halini oynamak istiyorum dersen;
onun da 90 saniyelik demo sürümünü indirebilirsin ancak.

Yani "güncel ve sınırsız" olanın bedavası yok.

Bkz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :)
Bkz. Emeğe saygı
Bkz. Bedava sirke baldan tatlıdır

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Burdan indireceğin v1.0 sürümü, konunun ilk sayfasında ek olarak var, oradan tıklayıp bilgisayarına indirebilirsin.
v1.0 sürümü bedava ve herhangi bir sınırlama yok. Tek eksiği son yapılan güncellemelerin olmaması.

Güncellemelere (güncellenmiş haline) sahip olmak istiyorsan ovi'den satın almalısın.

Yok arkadaş ben eski sürümü oynamam, güncellenmiş son halini oynamak istiyorum dersen;
onun da 90 saniyelik demo sürümünü indirebilirsin ancak.

Yani "güncel ve sınırsız" olanın bedavası yok.

Bkz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :)
Bkz. Emeğe saygı
Bkz. Bedava sirke baldan tatlıdır

:) teşekkürler bilgilendirme için ve desteğin için
ama ben daha güzel bişey düşünüyorum satın alamayan arkadaşlar için :) oyun güncellendikce 1versiyon önceki halini bedava paylaşacam onun için ovideki demo oyuna bir açıklama ekledim oyunu beğenipte satın alma imkanı olmayan benimle destek adresleriyle iletişime geçsin diye :)
tamam ben atanamamış bir öğretmenim işsizim paraya ihtiyacım var ama :) kartı olmayanlar veya 2.5 tl yi fazla görenleride oyundan mahrum etmek gibi niyetim yok :) kiminin parası kiminin duası :D
sizede teşekkür ederim düşünce ve açıklamalarınızdan dolayı :)

----------Eklendi @ 23:39:34 ---------- Yazıldı @ 23:37:20 ----------

Eline sağlık kardeşim oyunu çok beğendim dayanamadım ilk defa oyun satın aldım. güzel oyunlarını bekliyorum

teşekkürler güzel yorum için :) hayırlı olsun yeni oyunlar için çalışıyorum yeni oyunların ekran görüntüleri videoları için facebook sayfamı beğenebilirsin ücretsiz oyunlarımda olacak tabiki
www.facebook.com/bayraktarmedya

----------Eklendi @ 23:44:15 ---------- Yazıldı @ 23:39:34 ----------

usta 90 sn de bitiyor :([COLOR=";Silver"]

----------Eklendi @ 17:05:06 ---------- Yazıldı @ 16:19:37 ----------

[/COLOR]

arkadaş açıklamış ama ben yinede söyleyim burdaki sürüm v1.0.0
ovideki sürüm demo v1.4.0 (90sn)
ovideki ffull sürüm v1.5.0
demo oyunu sadece sürümü alacak olanlar 90sn oyunun nasıl bişey olacağı hakkında bilgi sahibi olsunlar diye yükledim
ama şuanda mağazadaki demonun açıklama kısmını okumanı tavsiye ediyorum :)

bu arada v2.0.0 görsel olarak çok gelişti yarın ekran görünrüsü ve videosunu eklerim :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
v2.0.0 dan görüntüler

yapılan yenilikler
1) yeni butonlar
2) yeni yardım penceresi ve kinetic scroll özelliği
3) yeni düşerge seçim bölümü
4) yeni on off tuşları
5) yeni menü arkaplanı
6) küçültülmüş tasarım seçme menüsü (bu menü tamamen değiştirilip kaydırma ile tasarım seçilecek hale getirilecektir)

metyuu

metyuu

Üye
oyun böyle daha güzel olmuş, dokunmatik tuşlar olması oyuna daha pratiklik katacaktır. oyun geliştikçe güzelleşiyor. görsellikte güzel olmuş eline sağlık

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
oyun böyle daha güzel olmuş, dokunmatik tuşlar olması oyuna daha pratiklik katacaktır. oyun geliştikçe güzelleşiyor. görsellikte güzel olmuş eline sağlık

teşekkürler :) buda ıstaka taş ve masa deseni seçmek için yeni menü parmakla sürükleyip değiştiriliyor

menü düzenlemesi şimdilik bitti çifte gitme özelliği ve yetişirse ters dizilime izin verme özelliği eklenecek (4-3-2) haftaya oyun güncellenecek umut ediyorum :)

----------Eklendi @ 13:58:25 ---------- Yazıldı @ 13:56:33 ----------

ayrıca bir adet taş ve bir adet ıstaka tasarımı için sedat_2425 arkadaşa teşekkür ediyorum

metyuu

metyuu

Üye
parmakla sürükleyip seçme iyi olmuş, menü bu şekilde daha iyi rakamlar harfler daha okunaklı olmuş, oyun 10 numara olacak valla :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
menü düzenlemesi şimdilik bitti çifte gitme özelliği ve yetişirse ters dizilime izin verme özelliği eklenecek (4-3-2) haftaya oyun güncellenecek umut ediyorum :)

Emeğine sağlık.
Oyun, güncellemelerle her geçen gün daha da mükemmelleşiyor.
Ters dizme ve çifte bitme özellikleri de eklenince müthiş olacak.

Benim istediğim bir özellik vardı, eğer olabilirse onu da ekleyebilirsen çok iyi olur.
Yerden aldığımız yada çektiğimiz taşı, ıstakaya koyarken mevcut dizili taşların arasına koyabilelim.
Yada dizili taşlar, kenarlardan birine yaslıysa, o kenar ile taşların arasına koyabilelim.
Bu özellik, oynanabilirliği müthiş artıracaktır.

Örneğin şekildeki gibi:

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık.
Oyun, güncellemelerle her geçen gün daha da mükemmelleşiyor.
Ters dizme ve çifte bitme özellikleri de eklenince müthiş olacak.

Benim istediğim bir özellik vardı, eğer olabilirse onu da ekleyebilirsen çok iyi olur.
Yerden aldığımız yada çektiğimiz taşı, ıstakaya koyarken mevcut dizili taşların arasına koyabilelim.
Yada dizili taşlar, kenarlardan birine yaslıysa, o kenar ile taşların arasına koyabilelim.
Bu özellik, oynanabilirliği müthiş artıracaktır.

Örneğin şekildeki gibi:

söylediğin şeyi anladım ama benim programladığım mantığa çok ters geliyor bende düşünüyorum bu özelliği eklesem diye ama ne yapsam işin içinden çıkamıyorum
zaten bu güncellemeye eklemem imkansızda yinede düşünüp bir çare bulmaya çalışayım malumunuz düşündüğümüz herşeyi koda dökmek mümkün olmuyor :)

öneriniz için teşekkürler çözüm bulmaya çalışacağım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
söylediğin şeyi anladım ama benim programladığım mantığa çok ters geliyor bende düşünüyorum bu özelliği eklesem diye ama ne yapsam işin içinden çıkamıyorum
zaten bu güncellemeye eklemem imkansızda yinede düşünüp bir çare bulmaya çalışayım malumunuz düşündüğümüz herşeyi koda dökmek mümkün olmuyor :)

öneriniz için teşekkürler çözüm bulmaya çalışacağım

İnşallah bir çözüm bulursun v2.5 sürümüne kadar :)
Taşların o şekilde kolay yerleştirilebilmesi; kullanımı, oynanabilirliği ve oyundan alınan keyfi gerçekten çok artırır.
Emeğine sağlık tekrar.

ardakan12

ardakan12

Üye
online olsaydı daha guzel olurdu........ Yinede sağol

jetli001

Üye
linkler kırık bir el atarsan sevinirim

delidolunet

delidolunet

Üye
Hocam saygılar, tebrik ederim elinize sağlık :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
online olsaydı daha guzel olurdu........ Yinede sağol

online olması için server lazım ve çok kişinin satın alması lazım hem oyuna girdiğinzde bir çok oyuncu olması için hemde server masraflarının karşılanması için
ama yinede online oyunlarla ilgili planlarım var

----------Eklendi @ 13:10:41 ---------- Yazıldı @ 13:09:51 ----------

linkler kırık bir el atarsan sevinirim

rapid linki sağlam
ovi linkide sağlam :)

----------Eklendi @ 13:12:13 ---------- Yazıldı @ 13:10:41 ----------

Hocam saygılar, tebrik ederim elinize sağlık :)

teşekkürler yorum için :)

bu arada yeni versiyon hazır gibi artık ters dizme ve çifte gitme özellikleride var ayrıca çifte giderseniz rakiplerin yere attıkları taşları görme imkanınızda olacak yarın oviye gönderecem güncellenmesi için eğer bi aksilik olmazsa :)

metyuu

metyuu

Üye
Yeni versiyonu dört gözle beklyorum kardeşim :)

darkwolf33

darkwolf33

Üye
kardeşim oyun için teşekkürler ama benim bir sorunum var çok iyi okey oynamama rağmen ben bu oyunda elim bitmesine rağmen bitiremiyorum oyunu neden acaba taşı nereye koyup oyunu bitireceğiz açıklarsan sevinirim başarılar...

Üst Alt