Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

juju6611

juju6611

Üye
bakalım nasılmış?

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
resimdekilerin hepsini yaptım inşallah herşeyi dertifilandırım eline emeğine sağlık :) başarılarının devamını dilerim :D

selimatak

Üye
çok teşekkürler kanka

mehmet17_62

Üye
arkadaşlar bendede işe yaramıyor helloox2 bile sertifikalamıyor

year_one_26

year_one_26

Üye
Arkadaşlar bu işlem bildiğim kadarıyla sitesinden de yapılabiliyor ve anında sertifanızı alıyorsunuz

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
çok teşekkür ederim e63 hacklendi..

m_engineer

Üye
hocam bende bu siteden sertifika aldım ama helloox la e6 yı hackeleymedim normal sertifika veren bi site yok mu acaba. once opda, s60cerkey, nebieyim bi kac tane site denedim olmadı. bir yol gosterebilirmisiniz. Saygılarımla....

hpg007

Üye
teşekürler bizde üç aydır böyle bir site arıyordum

hayal__prensi

Üye
nokia 5228 sertifika sorunum var beaa opda ya kayıt oldum negelen var ne giden sıyıracam arkadaslar yardım.. :)

O-Xan

O-Xan

Üye
Kardeşim çok makbule geçti, çok teşekkürler. Araştırmana hayranım.
E63'ü bir tek HellOX2 hackleyebiliyordu sonunda sertifikaya kavuşacağız sayende, teşekkürler.

xinanux

Üye
Kardeşim çok makbule geçti, çok teşekkürler. Araştırmana hayranım.
E63'ü bir tek HellOX2 hackleyebiliyordu sonunda sertifikaya kavuşacağız sayende, teşekkürler.

:hmmm

mstf_l

mstf_l

Üye
aslımda benim nokioteca sertlfikam var onunla hacklesem ya :D

skip600

Üye
walla ben şimdi yoladım bakalım neolca ginede emegine salık inşallah işeyarar (ben sadece e75 telefonuma n-gage rogramını yüklicem) ve nerdeyse kafayı sıyırcam tam 2 ydır yrasıyorum bitürlü yaamadım inşalah olur

place3461

place3461

Üye
ne gereği var:) gereksiz!!.. hack yap tümüyle kurtul:)

mstf_l

mstf_l

Üye
walla ben şimdi yoladım bakalım neolca ginede emegine salık inşallah işeyarar (ben sadece e75 telefonuma n-gage rogramını yüklicem) ve nerdeyse kafayı sıyırcam tam 2 ydır yrasıyorum bitürlü yaamadım inşalah olur

1) sertifika artık verilmiyor
2) hacksiz n gage yüklenmez sadece sertifikayla olan birşey değil yani

Hasan

Üye
tarihi geri alınca n gage yükleniyor mu :d:

gariphüseyin

Üye
Bu sertifika sadece helloOX2 Programını Sertifakalandırıyor ! bu nedeme k bide en son sayfaya cevap yazamıyoruz bi yardım ederseniz sevinirim :ağlarım:

Üst Alt