yokmu yardımcı olcak bi arkadaş
açıklamaları iyi okursan yaparsın arkadaşım exalans dostum çok iyi anlatmış tekrar emeğine sağlık exalans..![]()

dostum gerginliğe gerek yok neyi yapamadın söyler misin?ayrıca ben yükledim denedim çalışıyor...ukalalığın gereği yok...
çalıştıra bildiysen ve yardımcı olacaksan olursun..ki senin proyu denediğine dahi inanmıyorum.....![]()
ukalalığın gereği yok...
çalıştıra bildiysen ve yardımcı olacaksan olursun..ki senin proyu denediğine dahi inanmıyorum.....![]()
beceriksizliğin yüzüne vurulduğunda sinir oluyorsan bir daha vurmayız..ama sözlerine dikkat et pişman olma ! ...
hacker_akbal ve hurcan sizden sakin olmanızı istiyorum.Böle yaparak sadece birbirinizi üzüyorsunuz...Hacker_akbal belliki hurcan arkadaşımız exalansın açıklamasını yeterli bulmamış...Germeye gerilmeye gerek yok.Şimid hurcan arkadaşım programın neresini anlayamadığını söyler misin???Sana yardımcı olayım...
Tabiki olmaz dostum yaw bu GELEN aramalar için...eğer bi gerginliğe neden olduysam tüm maxicep ailesinden özür dilerim....
ben sadece yardım istemiştim. oysa olay nerelere geldi.
benim öğrenmek istetigimşey pronun ayarlarına arıcağım tel nosunu kaydedip daha sonra o noyu arıyorum. ama olmuyo acaba yanlışmı yapıyorum...