Casus Telefon Call Magic 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

hurcan

hurcan

Üye
:oku yokmu yardımcı olcak bi arkadaş

hurcan

hurcan

Üye
açıklamaları iyi okursan yaparsın arkadaşım exalans dostum çok iyi anlatmış tekrar emeğine sağlık exalans..;)

ukalalığın gereği yok...
çalıştıra bildiysen ve yardımcı olacaksan olursun..ki senin proyu denediğine dahi inanmıyorum.....:sinir

POWER

POWER

Üye
ukalalığın gereği yok...
çalıştıra bildiysen ve yardımcı olacaksan olursun..ki senin proyu denediğine dahi inanmıyorum.....:sinir
dostum gerginliğe gerek yok neyi yapamadın söyler misin?ayrıca ben yükledim denedim çalışıyor...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
ukalalığın gereği yok...

beceriksizliğin yüzüne vurulduğunda sinir oluyorsan bir daha vurmayız..ama sözlerine dikkat et pişman olma ! ...

hurcan

hurcan

Üye
beceriksizliğin yüzüne vurulduğunda sinir oluyorsan bir daha vurmayız..ama sözlerine dikkat et pişman olma ! ...

arkadaşım senin sorunun ne anlamadım...YOKSA BEYNİNDE Bİ PROBLEMİ VAR...

SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYOSUN DA BENİ TEHDİT EDİYOSUN

AKILLI OL ÇOCUĞUM.. SAKİN OL..

POWER

POWER

Üye
hacker_akbal ve hurcan sizden sakin olmanızı istiyorum.Böle yaparak sadece birbirinizi üzüyorsunuz...Hacker_akbal belliki hurcan arkadaşımız exalansın açıklamasını yeterli bulmamış...Germeye gerilmeye gerek yok.Şimid hurcan arkadaşım programın neresini anlayamadığını söyler misin???Sana yardımcı olayım...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
ceza almak istemiyorum o yüzden daha fazla konuşmicam..

ama şunu da sölim sana pişman olma demekle ceza alabilirsen bu tür davranışlarla demek istedim ama sen tut lafı nasıl anla..

yapmak istesem dolaylı olarak anlatmam..

bu konudaki son msjımdır...

bi daa hakaret edersen kötü olabilr..

hurcan

hurcan

Üye
hacker_akbal ve hurcan sizden sakin olmanızı istiyorum.Böle yaparak sadece birbirinizi üzüyorsunuz...Hacker_akbal belliki hurcan arkadaşımız exalansın açıklamasını yeterli bulmamış...Germeye gerilmeye gerek yok.Şimid hurcan arkadaşım programın neresini anlayamadığını söyler misin???Sana yardımcı olayım...

eğer bi gerginliğe neden olduysam tüm maxicep ailesinden özür dilerim....
ben sadece yardım istemiştim. oysa olay nerelere geldi.

benim öğrenmek istetigimşey pronun ayarlarına arıcağım tel nosunu kaydedip daha sonra o noyu arıyorum. ama olmuyo acaba yanlışmı yapıyorum...

POWER

POWER

Üye
eğer bi gerginliğe neden olduysam tüm maxicep ailesinden özür dilerim....
ben sadece yardım istemiştim. oysa olay nerelere geldi.

benim öğrenmek istetigimşey pronun ayarlarına arıcağım tel nosunu kaydedip daha sonra o noyu arıyorum. ama olmuyo acaba yanlışmı yapıyorum...
Tabiki olmaz dostum yaw bu GELEN aramalar için...

corlulu

corlulu

Üye
Güzel proya benziyo

plt0607

Üye
yav şunun şifresi bu proları koyanlar deneme sürümü falan deseya yükle bakki deneme sürümü şunun şifresi yav

belkahve

Üye
işte size register kodunu buldum kullanımınıda biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim akalya

seri kodu denedim oldu
S/N: 166163
registeration code needed

ALİSAİD

Üye
Eline Sağlik

kızılkurt

kızılkurt

Üye
ferganas teşekur eder

astercu

Üye