C7 im GÜNCELLEMEDEN SONRA KAFAYI YEDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakuba

Üye
    Konu Sahibi
C7 im GÜNCELLEMEDEN SONRA KAFAYI YEDİ
Arkadaşlar dün C7 imi pceden nokia suite ile anna sistemini güncelledim güncellemez olaydım .Sonra telefonda biraz yavaşlama ve donmalar başladı bnde telefonu kapattım bidahada açmadım bu sabah telefonu açtığımda telefon açılışı hatalı satıcınızla görüşün yaklaşık yarım saat açıp kapatma sonucunda telefonu açmayı başardım ama tekrar kapatmaya korkuyorum ve şimdide telefondan ayarlara giremiyorum girdiğimde donuyor yada menüye geri dönüyor napıcam yardım edin arkadaşlar ..

*-king-*

*-king-*

Üye
garantiye ver onlar yapar

burakuba

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözmek için flash atarken dead phone oldu dead flash atmayı bi türlü beceremedim varmı anlatacak biri

kalbimdesiin

Üye
Dead flaş normalden biraz değişik connect bölümü NO CONNECTION olacak open product bölümünden nokia c7 yi bulup seçeceksin sonra software update den açılan pencere de dead kutusunu işaretle sonra refurbish e basacaksin bu işlemleri telefon Bilgisayara bağlı değilken yapacaksın sana ıngilizce batarya çıkar kablo çıkar tak gibi yazılar çıkacak telefonun bataryasıni çıkar cihazı Bilgisayara bağla usb ile bataryayi takar takmaz flaş başlar bataryayi takar takmaz bilgisayarda Tamam bölümüne bas çıkan soruların altında dead flaş Budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt