Galaxy S2 i9100 ekran kitlendi

Sponsorlu Bağlantılar

jokir

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 i9100 ekran kitlendi
merhabalar

arkadaslar yegenimin kullandigi Galaxy S2 i9100 cihazina nasil yaptiysa bir kilit koymus dokununca kirmizi renk cikiyor ama kodu bilmiyor bu ekrani acabilicegim bir yontem varmi lutfen yardim ...

android den fazla anlamam yardim ediceklerin biraz aciklayici yazmalarini rica ediyorum ...

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
hocam o kilidi koyarken bir mail adresi ister o mail adresine hatırlatma gönderebilir.

PriZm

PriZm

Üye
sanırım pattern yani şekil çizme yöntemi ile şifre koymuş.şunu denermisin

ekranda 9 tane nokta varmı?

• Beğen
Tepkiler: jokir

Lenneth

Üye
Tus kilidinden kastiniz 3 x 3 li yuvarlakli olansa o kilidi ayarlarken cizdigi sekli cizmesi lazim. Eger hatirlamiyorsa rastgele sekil sallayin 10. seferde g mail hesabi ile kilidi kaldirma secenegi veriyor.

jokir

Üye
    Konu Sahibi
sanırım pattern yani şekil çizme yöntemi ile şifre koymuş.şunu denermisin

ekranda 9 tane nokta varmı?

deniyeyim nedir denememi istedigin sey ustat

----------Eklendi @ 22:42:38 ---------- Yazıldı @ 22:21:50 ----------

Tus kilidinden kastiniz 3 x 3 li yuvarlakli olansa o kilidi ayarlarken cizdigi sekli cizmesi lazim. Eger hatirlamiyorsa rastgele sekil sallayin 10. seferde g mail hesabi ile kilidi kaldirma secenegi veriyor.

20 kere yanlis yaptim ama gmail gelmedi acaba gmail hesabi vermeden mi bunu yapti yoksa ufaklik bizimki

----------Eklendi @ 22:45:45 ---------- Yazıldı @ 22:42:38 ----------

birsey daha belirtim size bu 9 noktanin altinda bir 9 nokta daha var garip geldi bana

PriZm

PriZm

Üye
ekranindan ss alabilirsen buraya koyabilirmisin bir gariplik var 9 noktanin altinda nasil 9 nokta daha oluyor anlamadim

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
hocam bende aynı ekran kilidini kullanıyorum mail hesabı girmeden kilidi koymana izin vermiyor. 9 naktanın altında acil arama var bende .

jokir

Üye
    Konu Sahibi
mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
hocam dediğim gibi mail hesabı girmeden kilidi koymana izin vermiyor. marketi filan da kullanmak için gmail hesabı girmen lazım.

jokir

Üye
    Konu Sahibi
en saglami factory restore yaptim tum ayarlari sildim en saglami bu ve suan acildi .. sagolun ugrasmaya deymez yaaa

ama yapicaklar kesinlikle sim karti ve sd karti cikarip yapin ...