Galaxy i9100. s2 destek lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy i9100. s2 destek lazim
arkadaslar nasil arastirma yapacagimi bilmiyorum soyle bi derdim var s2 nin romunun kurulu oldugu hafizayi formatlayip ustune yeni rom kurmak mumkunmu ben orjinal 4.0.3 kullaniyodm romun yedegini aldm sonra zeta rom kurdum zeta da ekran kilidi ayarlarda vardi ama kilitlenmiyodu ekran ve power tusuna bi iki saniye basili tutunca kapat yeniden baslat vs. gibi secenekler cikmiyodu direk tel kapaniyodu. yedegini aldigim orjinal roma dondum fakat bu ekran kilit ve power tus eskisi gibi olmadi.. ne yapmam lazim? birde bu s2 cekim gucu cok berbat onceden t20 vardi hattm avea bodrum katta konusturacak kadr cekiyodu s2 de sebeke yok ve son olarak s2 kullanan arkadaslar bataryayi en uzun sure goturen bi rom varmi bildiginiz oyun oynamam pek mesaj konisma ve internetteyim genelde varsa bildiginz saglam bi rom link verebilirmisiniz

Dampierre

Dampierre

Üye
zeta sarj icin en iyi romlardandir. Litening romdan sonra 2. en iyi rom ana gore. Liteningi onermem cunku orjinal kerneli ile cok sorunlu calisiyor baska kernel gerekiyor falan filan.

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
diger sorularima cevap verebilecek kimse yokmu rom hafizasini silemezmiyim

klongs

klongs

Üye
backuptan geri yüklenmiyormu

enes122

enes122

Üye
    Konu Sahibi
backup dan eski roma donebiliyorum fakat dedihim gibi guvenlik kilidi ve power tusu zeta romdaki gibi islevlerini gormuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...