[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
okey oyunu gerçekten iyi olmuş ellerine sağlık yanlış anlama eleştri degil sadece öneri oyunu oynarken arkadaşlarıın dedigi gibi yan taraf sürekli okey atıyor ve cok basit benden başka kimse bitmiyo :D koltukaltımın iki kez üst üste okey attıgı oluyor :D birde telefon menüsüne dönüp oyuna arkaplandan tekrar girince el yeniden başlıyor örnegin msj geldimi el bitmeden bakılmıyor güncellemede bunlarıda dikkate alsan memnun oluruz :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
okey oyunu gerçekten iyi olmuş ellerine sağlık yanlış anlama eleştri degil sadece öneri oyunu oynarken arkadaşlarıın dedigi gibi yan taraf sürekli okey atıyor ve cok basit benden başka kimse bitmiyo :D koltukaltımın iki kez üst üste okey attıgı oluyor :D birde telefon menüsüne dönüp oyuna arkaplandan tekrar girince el yeniden başlıyor örnegin msj geldimi el bitmeden bakılmıyor güncellemede bunlarıda dikkate alsan memnun oluruz :)

okey atma güncellemede zorlaştırıldı istek üzerine yeni oyunu baya oynadım okey atan pek çıkmadı :) aslında bildirim alanına yazı çıkıyor diye okeyi engellememiştim ama hakkaten çok atıyorlardı :) yeni oyuna zorluk modu eklendi iyi okey oynayıcıları zor modda oynayabilir :D
ayrıca dediğin gibi telefon menüsüne girip tekrar oyuna döndüm aynen el kaldığı yerden devam ediyordu
daha şimdi denedim öylebir sorun yok bende
oyunu mağazada güncelledim hatta görselleri mağazada güncellendi ama oyunun kendisini daha güncellemedi nokia ovideki resimler yeni oyuna ait ama oyun eski versiyon bu hafta içinde kesin güncellenecektir oda :)

sinan88k

Üye
teşekkürler üstad

Metin MF

Metin MF

Üye
abi oyunu açınca beyaz bir ekran çıkıyor açılmıyor oyun

cuneytsarac

cuneytsarac

Üye
nasıl indireceğiz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
okey atma güncellemede zorlaştırıldı istek üzerine yeni oyunu baya oynadım okey atan pek çıkmadı :) aslında bildirim alanına yazı çıkıyor diye okeyi engellememiştim ama hakkaten çok atıyorlardı :) yeni oyuna zorluk modu eklendi iyi okey oynayıcıları zor modda oynayabilir :D
ayrıca dediğin gibi telefon menüsüne girip tekrar oyuna döndüm aynen el kaldığı yerden devam ediyordu
daha şimdi denedim öylebir sorun yok bende
oyunu mağazada güncelledim hatta görselleri mağazada güncellendi ama oyunun kendisini daha güncellemedi nokia ovideki resimler yeni oyuna ait ama oyun eski versiyon bu hafta içinde kesin güncellenecektir oda :)
sagol kardeş bende simdi tekrar denedim kaldıgı yerden devam etti ilk yükledigimde öyle degildi msj falan atıyordum bütün el başa dönüyordu güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz hep okey vurmak sıkıcı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncelleme yüklenmiş sanırım ovi'ye.
Eline sağlık Nadir, satın aldım az önce.
Güncellemelerle birlikte bayağı güzelleşmiş:)

Yeni güncellemeleri de sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardeş bende simdi tekrar denedim kaldıgı yerden devam etti ilk yükledigimde öyle degildi msj falan atıyordum bütün el başa dönüyordu güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz hep okey vurmak sıkıcı :)

yeni güncellemede okey vurmak okadar kolay değil :D
hatta kendine güvenenler zor modda oynayabilirler :P

Güncelleme yüklenmiş sanırım ovi'ye.
Eline sağlık Nadir, satın aldım az önce.
Güncellemelerle birlikte bayağı güzelleşmiş:)

Yeni güncellemeleri de sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

evet 1.5 sürüme güncellendi görsel olarak geliştirildi
gösterge hatası düzeltildi
rakiplerin yere okey atması zorlaştırıldı
ses eklendi
zorluk modu eklendi
taşlar istediğimiz yere daha rahat taşınıyor artık (koymak istediğin yerin üstüne sağına soluna gitmiyor tam yerine oturuyor artık :) )

buda yeni oyunun videosu ;)
videoyu izleyince oyunun içeriği stabilitesi görselliği animasyonları hızı kalitesi hakkında bilgi sahibi olacaksınız :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler kardeş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
biz nasıl güncellicez :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Nadir bir projem var özel mesaj atıyorum...

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
biz nasıl güncellicez :)

kredi kartın varsa oviden satınalabilirsin eğer yoksa bir süre sonra yeni güncelleme yaptığımda bunu bedava paylaşacam

bunu yapmamın sebebi oyunu ben burda bedava paylaşıyorum kartı olanlar zaten satın alıyor destek için burdaki arkadaşlar için söylüyorum bunu tabi
ama burdan alıp kendi sitelerine koyanlar var bedava google a symbian^3 okey yazarsanız sizde görürsünüz yabancı sitelerden bile burdan alanlar olmuş

ben yine kart kullanmayanlar için bedava verecem oyunu çünkü onların oyundan mahrum olmasını istemiyorum ama takdir edersinizki okadar uğraşıp oyun yazıyorum yeni oyunlar yazmaya çalışıyorum bunuda bende teşvik edecek bişeyler olması lazım :) cüzi bir gelir gibi mesela

buda demo versiyonu ben oyunu satın almak isteyen oynayıp denesin beğenirse alsın diye ekledim ama milletin beklentisine bak :D

yorumları okursanız sevinirim hiç kötü diyen yok ama puanlamaya bakın hatta bağzıları oyunları nokianın yaptığını zannediyor :D
destek olmak isteyen demoyuda indirip yükselmesini görünmesini sağlayabilirler :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
dostum eline sağlık satın aldım zevkle oynuyoruz da . Bir eksik var çifte gidemiyorum :) onu da eklersen bir ara hoş olur :) teşekkürler :)

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
öncelikle emeğin için tkşkler. Ama 5800 da çalıştıramadım oyunu. Oyunun simgesine tıklıyorum kırık flas player işareti gibi bişey çıkıyor. Oyun flash player in yeni sürümünemi ihtiyaç duyuyor ki. Yoksa sadece s60v3 lerde mi çalışıyor

blackmamba55

blackmamba55

Üye
Teşekkürler

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
dostum eline sağlık satın aldım zevkle oynuyoruz da . Bir eksik var çifte gidemiyorum :) onu da eklersen bir ara hoş olur :) teşekkürler :)

teşekkürler destek için :) yeni güncelleme hazırlıyorum menüyü baya bi değiştirdim daha güzel ve daha kullanışlı ve daha sade ve daha şık oldu :)
yardım kısmını düzenledim kinetik scroll özelliği ekledim el açma ile düzenlemeler yapacağım birazda çifte gitme tersten sıralayabilme 3-2-1 gibi önümüzdeki hafta biter heralde 6 günde nokianın onaylaması sürüyor

öncelikle emeğin için tkşkler. Ama 5800 da çalıştıramadım oyunu. Oyunun simgesine tıklıyorum kırık flas player işareti gibi bişey çıkıyor. Oyun flash player in yeni sürümünemi ihtiyaç duyuyor ki. Yoksa sadece s60v3 lerde mi çalışıyor

evet sadece symbian^3 te destekleniyor maalesef flash lite 4 ile hazırlıyorum çünkü s60v5 te flash liite 3.1 var
nokia türkiye yetkilileride mail attı oyunu s60v5 içinde yayınlamam için oyundan dolayı tebrik ettiler ama şuanda v5 için yayınlamam pek mümkün görünmüyor
keşke sizin telefonlara flash lite 4 çıksa

:rica:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
teşekkürler destek için :) yeni güncelleme hazırlıyorum menüyü baya bi değiştirdim daha güzel ve daha kullanışlı ve daha sade ve daha şık oldu :)
yardım kısmını düzenledim kinetik scroll özelliği ekledim el açma ile düzenlemeler yapacağım birazda çifte gitme tersten sıralayabilme 3-2-1 gibi önümüzdeki hafta biter heralde 6 günde nokianın onaylaması sürüyor

Şu anki sürümü ovi'den satın almış olanlar, yeni güncellemelere ücretsiz sahip olabilecek mi? Olursa nasıl olacak, nerden ne şekilde yüklenecek?

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Şu anki sürümü ovi'den satın almış olanlar, yeni güncellemelere ücretsiz sahip olabilecek mi? Olursa nasıl olacak, nerden ne şekilde yüklenecek?

şuanda oyun güncellendi zaten satın almış olanlar oviye girdiğinde uyarı veriyor zaten güncelleme var diye direk güncelleyebilirler ovideki dosyayı güncelliyorum çünkü güncellediğimde yeni bir uygulama yayınlamıyorum v1.0.0 ı satın alan arkadaşlar v1.5.0 ı bedava güncellediler sanıyorum satın alan biri açıklama yaparsadaha net anlaşılır

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şuanda oyun güncellendi zaten satın almış olanlar oviye girdiğinde uyarı veriyor zaten güncelleme var diye direk güncelleyebilirler ovideki dosyayı güncelliyorum çünkü güncellediğimde yeni bir uygulama yayınlamıyorum v1.0.0 ı satın alan arkadaşlar v1.5.0 ı bedava güncellediler sanıyorum satın alan biri açıklama yaparsadaha net anlaşılır

Ben doğrudan v1.5.0'ı satın aldım mesela.
İleride "çifte gitme, ters dizilim v.b" güncellemelerini yaptığında (v1.6.0 yada 2.0) ücretsiz güncelleyebilecek miyim?

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Ben doğrudan v1.5.0'ı satın aldım mesela.
İleride "çifte gitme, ters dizilim v.b" güncellemelerini yaptığında (v1.6.0 yada 2.0) ücretsiz güncelleyebilecek miyim?

tabiki v1.0.0 ı satın alanlar v1.5.0 ı ücretsiz güncellediler
şimdi v2.0.0 hazırlıyorum 1.5 i alanlarda 1.0 ı alanlarda ücretsiz güncelleyebilecekler.

Üst Alt