Navy Blue
Üye
Neden Olmasın Nokia N8-S
Bildiğiniz gibi Nokia'nın belirli dönemlerde büyük satış yapmış ve efsaneleşmiş modelleri vardır.
Bu telefonlar arasında 5100 - 6600 - N70 - N95 - 5800 XM ve N8 ilk akla gelen telefonlardır.
Çünkü bu modeller hep yeni bir Nokia serisinin habercisilerdir.
Bu modellerde Nokia bulunduğu döneme göre en iyi donanımları kullanmaktadır. Buda telefonlara ayrı bir ilgi kazandırmaktadır...
Nokia'nın hala açık ara en iyi ve en çok satılan telefonu N8 birçok kişinin hayranlıkla kullandığı bir telefondur.
Özellikle başarılı kamerasıyla birçok akıllı telefondan daha iyi fotograf ve videolar çekebilmektedir.
Hatta kamerası birçok fotograf makinasıyla karşılaştıran tek akıllı telefondur...
Diğer özellikleriylede kendine hayran bırakan N8 malesef teknoloji geliştikce donanım olarak (işlemci, ram) yavaş yavaş yetersiz kalacaktır.
Şuana kadar üretilen telefonlarda N8 hayranlarının ilgisini pek fazla üzerine çekmemiş gibi görünüyor.
Yani iyi bir N8 hayranının kolay kolay başka bir modele geçmeside zor gibi görünüyor şimdilik...
Peki Nokia bu konuda ne yapmaktadır derseniz bana göre hiçbirşey...
Ne yeni çıkan 1 ghz'li telefonlar nede N9 yeterli ilgi görmemiş N8 hayranları tarafından...
Bu kadar çok N8 hayranını başka bir markaya kaptırmak istemiyorsa Nokia acilen onun yerini alabilecek bir model üretmelidir...
Bu telefon tasarım olarak N8'den biraz daha gelişmiş ve donanım olarakta güncel donanımlara sahip olması gerekir...
Nokia bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama benim aklımda yeni model ve isimle ilgili çok güzel şeyler var... Bunları sizilerle paylaşmak istiyorum...
Telefonun İsmi: Nokia N8-S
Özellikleri:
1.4 Ghz Tek çekirdekli veya 1.2 Ghz çift çekirdekli işlemci
1 GB Ram
2 GB Rom
3.9 inc süper amoled plus cam ekran (gorilla glass) 480x800
32 GB ve 64 GB kapasiteli 2 farklı model
16 Megapiksel Carl Zeiss HD arka kamera 1080p 60fps 2 megapiksel Ön Kamera
HDMI çıkışı - Bluetooth 4.0 - USB 3.0 Ve daha fazlası...
Ayrıca Bu telefon Nokia Belle (symbian) ve Windows Phone 7.5 yakın gelecekte 8.0 işletim sistemlerini çalıştırma seçeneğide sunarsa tadından yenmez
Sonuçta her 2 işletim sisteminide kullanıyor Nokia imkansız değil bence
Benim düşüncelerim ve olmasını istediklerim bunlar ya sizin?
Bu telefonlar arasında 5100 - 6600 - N70 - N95 - 5800 XM ve N8 ilk akla gelen telefonlardır.
Çünkü bu modeller hep yeni bir Nokia serisinin habercisilerdir.
Bu modellerde Nokia bulunduğu döneme göre en iyi donanımları kullanmaktadır. Buda telefonlara ayrı bir ilgi kazandırmaktadır...
Nokia'nın hala açık ara en iyi ve en çok satılan telefonu N8 birçok kişinin hayranlıkla kullandığı bir telefondur.
Özellikle başarılı kamerasıyla birçok akıllı telefondan daha iyi fotograf ve videolar çekebilmektedir.
Hatta kamerası birçok fotograf makinasıyla karşılaştıran tek akıllı telefondur...
Diğer özellikleriylede kendine hayran bırakan N8 malesef teknoloji geliştikce donanım olarak (işlemci, ram) yavaş yavaş yetersiz kalacaktır.
Şuana kadar üretilen telefonlarda N8 hayranlarının ilgisini pek fazla üzerine çekmemiş gibi görünüyor.
Yani iyi bir N8 hayranının kolay kolay başka bir modele geçmeside zor gibi görünüyor şimdilik...
Peki Nokia bu konuda ne yapmaktadır derseniz bana göre hiçbirşey...
Ne yeni çıkan 1 ghz'li telefonlar nede N9 yeterli ilgi görmemiş N8 hayranları tarafından...
Bu kadar çok N8 hayranını başka bir markaya kaptırmak istemiyorsa Nokia acilen onun yerini alabilecek bir model üretmelidir...
Bu telefon tasarım olarak N8'den biraz daha gelişmiş ve donanım olarakta güncel donanımlara sahip olması gerekir...
Nokia bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama benim aklımda yeni model ve isimle ilgili çok güzel şeyler var... Bunları sizilerle paylaşmak istiyorum...
Telefonun İsmi: Nokia N8-S
Özellikleri:
1.4 Ghz Tek çekirdekli veya 1.2 Ghz çift çekirdekli işlemci
1 GB Ram
2 GB Rom
3.9 inc süper amoled plus cam ekran (gorilla glass) 480x800
32 GB ve 64 GB kapasiteli 2 farklı model
16 Megapiksel Carl Zeiss HD arka kamera 1080p 60fps 2 megapiksel Ön Kamera
HDMI çıkışı - Bluetooth 4.0 - USB 3.0 Ve daha fazlası...
Ayrıca Bu telefon Nokia Belle (symbian) ve Windows Phone 7.5 yakın gelecekte 8.0 işletim sistemlerini çalıştırma seçeneğide sunarsa tadından yenmez
Sonuçta her 2 işletim sisteminide kullanıyor Nokia imkansız değil bence
Benim düşüncelerim ve olmasını istediklerim bunlar ya sizin?

bu kısmı hiç düşünmedin galiba

arkadaşım ben orda akıllı telefon pazarında dibe vurdu demişim zaten neyin hesabını yapıyorsun anlaamdım ayrıca N9 N8 den kat kat üstün cihaz burda sana şu öyle bu böyle deme zahmetine girmeyeceğim en basitinden bir zahmet et de gir bir kıyaslama sitesine sonucu kendin gör.