T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
3x4 te bı hata var. yarın saat sonra linı koycam .Şİmdi biraz yatmam lazım 2 gnden berı pc nin basından kalkmıyorum çok yogunum ustelik.Biraz belim agrıdı artık . O yuzden :bye2:

----------Eklendi @ 18:11:15 ---------- Yazıldı @ 17:44:56 ----------

ekran goruntusu aldm da arka fon beyaz oldugu icin belli olmuyor resmin url yi al bak cok dikkatli bakarsan yukrda bi cizgi oldugnu fark edersn

ya sizde herşeye kusur bulmayın canım :D hata göremiyom onda :)

----------Eklendi @ 18:15:08 ---------- Yazıldı @ 18:11:15 ----------

anıl siz boşuna tema aramayın alın size tema 50 kb :D çok güzel bi tema . Tuş takımı ve widgetler mükemmel . Benim arşivde buldum. Yardımı olur belki :)
hımm buda iyimiş ama . Digeri daha iyi gibi
.olsun yinede aldım bunu sagolasın :)

----------Eklendi @ 18:21:06 ---------- Yazıldı @ 18:15:08 ----------

Peki Dostum .. CFW çok iyi kullanıyorum mükemmel kusur yok şuan Tekrar Ellerine Sağlık :)

----------Eklendi @ 17:41:51 ---------- Yazıldı @ 17:38:50 ----------

Bi de yine çıkarırsan cfw Mesaj yerindeki Mesaj yazısını kaldır he :D :P

bakarız :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

gkhn321

Üye
2. fw de daha ii seyler cikmasi icin anil bunlar :D pesindeyiz:sarıl:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
2. fw de daha ii seyler cikmasi icin anil bunlar :D pesindeyiz:sarıl:

sen begenmedın galiba :sopa:

----------Eklendi @ 18:55:42 ---------- Yazıldı @ 18:54:21 ----------

3x4 için link eklendi

----------Eklendi @ 19:00:43 ---------- Yazıldı @ 18:55:42 ----------

demın vıdeo hazırladım 61 mb ram gördum.Onu da youtube yukleyım bari

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
vıdeo 500 mb yaklasık :D uzun surecek ama olsun beya :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
vıdeo 500 mb yaklasık :D uzun surecek ama olsun beya :D

Yaw şunu allok ile MP4'e çevirsen 100'e düşer :D Yöntem şu; adresinden allok'u indir. I.l.a.c.ı için bana PM atabilirsin. Daha sonra kurup çalıştıracaksın, videonu programın içine sürükleyip bırakacaksın. Output Format kısmından General Video -> MP4 (en üstteki) seçiyorsun. Video quality Good olarak kalıyor. Daha sonra üstteki butonlardan Convert'e tıklıyorsun. Çevirme bittikten sonra Output folder'in karşısındaki -> ok işaretine tıklayıp 'Open'a tıklıyorsun. Böylece videonun gittiği yer açılıyor.

Bu kadar :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yaw şunu allok ile MP4'e çevirsen 100'e düşer :D Yöntem şu; adresinden allok'u indir. I.l.a.c.ı için bana PM atabilirsin. Daha sonra kurup çalıştıracaksın, videonu programın içine sürükleyip bırakacaksın. Output Format kısmından General Video -> MP4 (en üstteki) seçiyorsun. Video quality Good olarak kalıyor. Daha sonra üstteki butonlardan Convert'e tıklıyorsun. Çevirme bittikten sonra Output folder'in karşısındaki -> ok işaretine tıklayıp 'Open'a tıklıyorsun. Böylece videonun gittiği yer açılıyor.

Bu kadar :D
bı dahakıne öyle yapcam artık :D

gurkankoksal

Üye
accel switch hata veriyor. hata şöyle uploader pro yüklerdim. aktif et dediğim zaman accel switch v1,00 açıldı veya kapatıldı diyor? bu sorunu nasıl çözebiliriz?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
accel switch hata veriyor. hata şöyle uploader pro yüklerdim. aktif et dediğim zaman accel switch v1,00 açıldı veya kapatıldı diyor? bu sorunu nasıl çözebiliriz?

O hata degılkı .Dogal bişi öyle demesı lazım zaten.Hey allahım daha neler görücem :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

O dosya sistemdeki Çevirimiçi paylaşım bileşenini kullanmaya çalışıyor. Bu bileşende fazla gerekmediği için Anıl yerine Accel switch koymuş. Başka bir program denersen sorunun düzelir.

Anıl, bence 2. versiyonda çevirimiçi paylaşım kalsın, yerine mediabarda video merkezini kaldırıp Accel switch ekle.

----------Eklendi @ 19:57:53 ---------- Yazıldı @ 19:57:10 ----------

O hata degılkı .Dogal bişi öyle demesı lazım zaten.Hey allahım daha neler görücem :D

Evet değil, ancak dediğim gibi program çevirimiçi paylaşımı açmaya çalışıyor :)

gurkankoksal

Üye
hocam çevrimiçi paylaşabileceğim bir program önerebilirmisin?

----------Eklendi @ 20:02:58 ---------- Yazıldı @ 20:00:51 ----------

hocam bana ne önerebilirsin onu yükleyeyim uploader pro yerine ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hocam çevrimiçi paylaşabileceğim bir program önerebilirmisin?

----------Eklendi @ 20:02:58 ---------- Yazıldı @ 20:00:51 ----------

hocam bana ne önerebilirsin onu yükleyeyim uploader pro yerine ?

hımm valla .Fcebook uygulamaları var ama .Şu ana kadar cevrimiçi paylaşımı hıç kullanmadım.Onun yerıne ne önerebilirim hımm:pc:

----------Eklendi @ 20:07:56 ---------- Yazıldı @ 20:05:32 ----------

4x4 de indirin ya kımse indirmemiş onu :D

----------Eklendi @ 20:15:00 ---------- Yazıldı @ 20:07:56 ----------

35 dk sı kaldı vıdeonun

*-king-*

*-king-*

Üye
ya bugün yada haftaya kesin yükleyeceğim bu cfw ni anıl çok merak ediyorum kesin güzel bi cfw yapmışşındır :sarıl: :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Speedy 1.0 perofrmans videosu eklendi dikkatlice izleyin 61 mb ram ideal.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
*-king-*

*-king-*

Üye
güç düğmesine basınca ev ekranına dönüyo mu

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
güç düğmesine basınca ev ekranına dönüyo mu

evet . Tv çıkış ın çalışması için onu iptal etmem gerekiyordu. Tv çıkış kesinlikle çalışıyor. Çogu cfw de tv çıkışı çalışmıyor .Bu yüzden böyle oldu

*-king-*

*-king-*

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Speedy 1.0 perofrmans videosu eklendi dikkatlice izleyin 61 mb ram ideal.

Direkt 61 MB'ı görmek isteyenler 6. dk.dan sonrasını izlesinler.

----------Eklendi @ 21:35:33 ---------- Yazıldı @ 21:29:56 ----------

Ooo! Sen ne yapmışsın böyle :alkis

Telefon açılışta 69 MB boş ram ile başlıyor, ardından hızlıca 58'e düşüyor. Ben ümidi kesmiştim. Ama ne oluyorsa tekrar telefon kendini toparlıyor ve 61.40'a sabitliyor boş ram'i. Üstelik sen menüyü açıkken böyle çekmişsin. Şimdi sana tavsiyem bir de menüyü aç ve Seçenekler >> Çıkış de. Ardından ev ekranındaki MemCheck ile tekrar test et. Tahminim 63MB boş ram elde edeceksin.

Valla bravo :yuru

Üst Alt