T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Gercekten anıl ın eline sağlık cok guzel hazrlams :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim :)

gkhn321

Üye
bnm sarjim bitmek uzere bitince takcam :D gozumn onunden de ayirmicam bak sifr senn icin ha :D normalde sabaha kdr brakiom dolunca direk cikartmak icin gozmn onunden ayirmicam :sarıl:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

esqalsiz

esqalsiz

Üye
5800 kullanyrm sarjım az gidiyor diyen varsa bunu iyi okusun :D nokia ac 3e sarj cihazı kullanın neden diye sorarsanz orjinal 58 in yanında gelen soklu sarj yaptıgndan batarya tam kapasite de dolmuyor deneyin farkı görecekşıniz esqalsiz onayli cumartesi sarj ettim hala sarjım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
guzel bilgi :spr

mstf_l

mstf_l

Üye
5800 kullanyrm sarjım az gidiyor diyen varsa bunu iyi okusun :D nokia ac 3e sarj cihazı kullanın neden diye sorarsanz orjinal 58 in yanında gelen soklu sarj yaptıgndan batarya tam kapasite de dolmuyor deneyin farkı görecekşıniz esqalsiz onayli cumartesi sarj ettim hala sarjım :D

O da kagnı hızıyla şarj ediyor bana ters

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Gardas sende yatarkene tak sabah al 2 gun oldu yaklask 1 cubuk indi :D

mstf_l

mstf_l

Üye
yok bende zaten 5800 yok e63 var o yüzden şarj sorunumda yok sadece yavaşyapıyor diyeyim dedim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Güzel bilgi. Bunu bilmiyordum.

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl sizin özel program Türk cfw Kuvvetleri ne işe yarıyor?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anıl sizin özel program Türk cfw Kuvvetleri ne işe yarıyor?

teknolojı ile ile ilgihi bazı haberler ve bizim hakkımızda yanı cfw lerimiz hakkındaki çalışmalarla ilgili bilgi içeriyor.Uygulamayı yukledıysen bilgi kısmında yazar . Orda bi site adresi var.Ordan bizi takip edebilirsiniz diye yazdım.Yani kaynagı o site uzerınden okuyor.Arada bi bakın işTe ya :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
:D anıl komedisin arada bir girin diyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
teknolojı ile ile ilgihi bazı haberler ve bizim hakkımızda yanı cfw lerimiz hakkındaki çalışmalarla ilgili bilgi içeriyor.Uygulamayı yukledıysen bilgi kısmında yazar . Orda bi site adresi var.Ordan bizi takip edebilirsiniz diye yazdım.Yani kaynagı o site uzerınden okuyor.Arada bi bakın işTe ya :D
Arada bir bakayım da girerken internet istiyor para veremem şimdi o işe buradan takip ederim ben.

varrior_1

varrior_1

Üye
yha bu linler bir bende mi açılmıyor... Hep aynı adrese gidiyor ordada download yok :S

varrior_1

varrior_1

Üye
var. Sag ust köşeden reklamı geç diyecen

----------Eklendi @ 19:12:03 ---------- Yazıldı @ 19:11:46 ----------

Aydınlatıcı bir cevap :9 dikkat ettiysen o reklamı geçip sana yorumda atmışım ama linkler yok ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
var. Sag ust köşeden reklamı geç diyecen

----------Eklendi @ 19:12:03 ---------- Yazıldı @ 19:11:46 ----------

Aydınlatıcı bir cevap :9 dikkat ettiysen o reklamı geçip sana yorumda atmışım ama linkler yok ;)

öylemi sayfanın en aşagısına bak o zaman göruceksin :spr

----------Eklendi @ 19:44:22 ---------- Yazıldı @ 19:30:24 ----------

vıdeo çekicektim ama canım sıkkın biraz sonra artık ayarlarım |-)

auruoluk

Üye
anıl sen c5 tuş kilidi yapılmış şeklini upoad etsene !!

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
anıl sen c5 tuş kilidi yapılmış şeklini upoad etsene !!

c5 kilidi nı kullanabilirsin. Yazdım oraya .C5 kilid diye bi dosya olacak .İndirdigin klasörde.Open4all yamasını aktıf edip.X plore ile c surucusune at .

Üst Alt