anılbaran
Üye
yok abi denedim 63 olmadı . Ama açılışta videoda 69 gözüküyo ya. Ben kendim denerken 72 mb ile açıldıgını gördüm. Ama video da yapcaktım. Dedim işi batırmayım şimdi 61 kullanılabilir ram miktari güzel bence. Zaten telefon isterse 90 mb ile açsın 55 düşcegine 60 ile açılsın daha iyi . Keşke 72 yaparken de kayda alsaydım . Neyse gerek yok ona artık.Direkt 61 MB'ı görmek isteyenler 6. dk.dan sonrasını izlesinler.
----------Eklendi @ 21:35:33 ---------- Yazıldı @ 21:29:56 ----------
Ooo! Sen ne yapmışsın böyle
Telefon açılışta 69 MB boş ram ile başlıyor, ardından hızlıca 58'e düşüyor. Ben ümidi kesmiştim. Ama ne oluyorsa tekrar telefon kendini toparlıyor ve 61.40'a sabitliyor boş ram'i. Üstelik sen menüyü açıkken böyle çekmişsin. Şimdi sana tavsiyem bir de menüyü aç ve Seçenekler >> Çıkış de. Ardından ev ekranındaki MemCheck ile tekrar test et. Tahminim 63MB boş ram elde edeceksin.
Valla bravo![]()

Katılıyorum. Hatta çok fazla telefonla uğraşmayıp internete face vs. için ara sıra giriyorsanız kendi belle tarayıcısını kullanın. Hiç yoktan telefonla uyumlu olan bir tarayıcıyla girmek daha mantıklı. Eksik kaldığı zaman alternatiflere yönelmek gerekiyor.
Korkutma bizi ramle falan