Telefon Tavsiyesi c 7 mi nokıa 701 mi yoksa n8 mi ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
c 7 mi nokıa 701 mi yoksa n8 mi ? :)
c6 01 kullanıcısıyım nokıadan vazgeçmcem android beni pek etkilemiyor... bu tür yorum istemyorum yani benim için sadece işletim sistemi yetmez + lar lazım :) oyuzden android demeyin lütfen 3 ü arasında kaldım hngisini alayım :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Şimdi yazmaya başlayayım eğer seçimin bu 3 telefon arasında ise C7 kafadan eleniyor diyebiliriz.Kaldı 701 ile N8.701'in üstünlüklerini sayıyorum ;

Ram 512 1 ghz [N8'in neredeyse 2 katı] N8'in 4 katı grafik işlemcisi ki ileride farkı daha fazla anlaşılacak.Orjinal Carla güncellemesini alacak.

N8'in +ları

Kamera.(701'den kat kat üstün.AutoFocus v.s var).

Tasarımdan v.s bahsetmiyorum bana göre N8 daha şık iken bazılarına göre 701-C7 daha şık oluyor.

Ben bu şartlar altında 701'i tercih ettim tabi karar senin ama hangi telefonu alırsan al pişman olmazsın...

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
Kesinlikle 701 al derim :oke:

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
ben c7 ile 701 arasında fark yok zannedyordum c601 kullanıyorum autofocus um yok :) kamera bnm için önemli ama telefonun da iyi olması lazm kararsızım :( :)

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 kullanıyorum 701'e baktım baya eksikleri var n8'e göre tamam işlemci falan yüksek ama donanım yeterli değil bak istersen

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ben n8 kullanıyorum 701'e baktım baya eksikleri var n8'e göre tamam işlemci falan yüksek ama donanım yeterli değil bak istersen
Arkadaşım oradaki ekran karşılaştırmasına pek katılmıyorum.N8'deki görüntülerle 701'deki görüntüler kıyaslandığında 701 daha sağlıklı gözüküyor bence.Ayrıca Wifi 3 katı deniliyor fakat kullanım olarak max 2-3 saniyelik bir fark var.Arkadaşımın N8'i ile sık sık karşılaştırıyoruz.Geriye görüntülü sohbet - Kamera - Depo Hafızası kalıyor.OVI şuanlık deponu doldurabilecek kaliteli programlar bulunmadığından olsa da MıcroSD ile hafızayı arttırabileceğinden geçiyorum bu özelliği de.Geriye Görüntülü sohbet ve kamera kalıyor.701'de de görüntülü sohbet var sadece WiFi ile yok.Yine söylediğime kalıyor.701'den belirgin tek artısı kamerası.He bu arada söylemeyi unutmuşum 701'de geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan ve gerçekten mükemmel bir şey olan NFC'de mevcut.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
n8 de nfc yokmuu O.o

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
n8 de nfc yokmuu O.o
Malesef C7 ve 701'de var.

----------Eklendi @ 15:54:07 ---------- Yazıldı @ 15:52:27 ----------

Bu arada 701'de de autofocus yok ama belge çekimleri dışında yeter de artar bile.İstersen hemen evin balkonundan 1-2 resim çekip yollayabilirim :D

PriZm

PriZm

Üye
701 kamera haricinde her yönüyle iki telefondan daha üstün.

uribaju

uribaju

Üye
701 yada c7 ;)

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
hmm ama nfc li telefonda etrafımda pekyokki :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Geleceğe yatırım için 701 derim. Mükemmel bir kamera için N8 derim. Ben olsam ikisi arasında 701 alırdım herhalde.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
hmm ama nfc li telefonda etrafımda pekyokki :)
Sana şunu sorayım ve hangi telefon sana daha uygun nedenleriyle açıklayayım;

Telefonu yaklaşık olarak ne kadar kullanacaksın 1 yıl ve üzeri mi 6-7 ay mı ?

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl veya dha fazla :)

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşım oradaki ekran karşılaştırmasına pek katılmıyorum.N8'deki görüntülerle 701'deki görüntüler kıyaslandığında 701 daha sağlıklı gözüküyor bence.Ayrıca Wifi 3 katı deniliyor fakat kullanım olarak max 2-3 saniyelik bir fark var.Arkadaşımın N8'i ile sık sık karşılaştırıyoruz.Geriye görüntülü sohbet - Kamera - Depo Hafızası kalıyor.OVI şuanlık deponu doldurabilecek kaliteli programlar bulunmadığından olsa da MıcroSD ile hafızayı arttırabileceğinden geçiyorum bu özelliği de.Geriye Görüntülü sohbet ve kamera kalıyor.701'de de görüntülü sohbet var sadece WiFi ile yok.Yine söylediğime kalıyor.701'den belirgin tek artısı kamerası.

He bu arada söylemeyi unutmuşum 701'de geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan ve gerçekten mükemmel bir şey olan NFC'de mevcut.

arkadaşım beni yanlış anlamışsın ben sadece arkadaş eksilerini artılarını görsün diye verdim amacım tartışma çıkartmak değil sadece ben kendi fikrimi söyledim

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende tartışma olsun dye açmadım kararsız kaldım fikilerinizi almak istedim tartşmyn ltfn :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
1 yıl veya dha fazla :)

Kardeşim o zaman şöyle diyeyim 1 yıl sonra Carla güncellemesi gelince 701 ile N8'in işlemci farkları çok büyüyecek.C6-00 ile C7 gibi olucak.Hadi N8'e de bir şeyler geldi güncelleme ile.Çoğu oyunu-uygulamayı açamayacak işlemci farkından dolayı.Açsa bile stabil çalışmayacak.Ayrıca benim gibi garantisi bitene kadar kullanıcaksan NFC o zamanlara kadar değerlenmiş olacak.Ben şimdiden çok değerlenicek buralar diyorum :naughty:

Eğer telefonu 1 yıldan az kullanıcak olsaydın 701 ile N8'in farkı şuan hiç belli olmuyor çünkü ikiside Belle kullanıcak, uygulamalar bütün belle telefonlar için yapıldığından N8'de nasibini alıyor.Kamerası sayesinde de şuan daha yüksek bir fiyatta çünkü şuan kullanım olarak aynı kamera olarak daha iyi bir cihaz.

arkadaşım beni yanlış anlamışsın ben sadece arkadaş eksilerini artılarını görsün diye verdim amacım tartışma çıkartmak değil sadece ben kendi fikrimi söyledim

Hocam yanlış anlamışsın beni.N8 güzel telefon özellikle tasarımı bende tartışmak için yazmadım mesajı sadece görüşlerimi bildirdim.Zamanında çok düşündüm N8 kamerası tasarımı 701 işlemcili bir telefon çıksa diye :) çıkarsa elimdekini ne yapar eder satıp onu alırım ama nerde öyle telefon...

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
evet ya hem kamera hemde işlemcinin ve güzelolan herşeyin birleştiği telefon yapsa 960 yerine 1500 veya 1800 e satsa güzel olmzmi :D

pRime.

pRime.

Üye
nokia 701 iyidir. :oke:

Üst Alt