Telefon Tavsiyesi c 7 mi nokıa 701 mi yoksa n8 mi ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

lazkerem

Üye
Digerlerini bilmemde c7 kesinlikle almayın ağabeyimde var hiç kullanışlı değil

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
bende beni ezdi demedim :oke: hem kötü bişey söledimi düşünmyorum saygısızlık etmişsem ö.dlerm :) amacım tartışmak deil

----------Eklendi @ 19:04:00 ---------- Yazıldı @ 18:59:55 ----------

701 kullanan arkadaşlara soruyorum c6 01 kullanıyorum 701 in kamerası ile arasındaki farklar nedir
şuna bakabilirsin:

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Eyv Serdar (pRime) arkadaşım :) bu siteyi daha önce aradım bulamamştım nese n8 kamerasından çok etkilendim ::)

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/n8in-diger-telefonlarla-kamera-karsilastirmasi-533556.html

bu linkte :)

----------Eklendi @ 20:24:52 ---------- Yazıldı @ 20:08:40 ----------

burda c7 701 den dha güzel çekmş resmi sanki ? :) N8 den bahstmyorum bile tüm telefonlar içinde en iyi resm N8 in gbi görünüyor kii ben sonyericsson veya Iphone4S N8den dha iyi olur die beklyordum :)) ama Iphone 12 mpx kameralı bi tel yapsa hçbri yarışamaz hrlde :))

pRime.

pRime.

Üye
Eyv Serdar (pRime) arkadaşım :) bu siteyi daha önce aradım bulamamştım nese n8 kamerasından çok etkilendim ::)

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/n8in-diger-telefonlarla-kamera-karsilastirmasi-533556.html

bu linkte :)

----------Eklendi @ 20:24:52 ---------- Yazıldı @ 20:08:40 ----------

burda c7 701 den dha güzel çekmş resmi sanki ? :) N8 den bahstmyorum bile tüm telefonlar içinde en iyi resm N8 in gbi görünüyor kii ben sonyericsson veya Iphone4S N8den dha iyi olur die beklyordum :)) ama Iphone 12 mpx kameralı bi tel yapsa hçbri yarışamaz hrlde :))

701'de yüzeyler biraz daha yumuşatılmış ama bence renkler daha derli toplu duruyor daha iyi yani zaten normal çekimlerde daha iyi çekiyor c7'ye göre.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
hmm eyvllah krdş :)

----------Eklendi @ 22:56:35 ---------- Yazıldı @ 22:20:18 ----------

701 in ekranı TFT led mi ? Amoled daha iyi deilmi ? N8 in mi yoksa 701 inmi ekranı sağlam ?

aosman61

aosman61

Üye
kafam karıştı farklı farklı düşünceler karar veremedim :) peki bunlardan daha iyi ve sağlam olan başka ne telefon önerirsinz kamera çok önemli bide fiyat 1000 i geçmese süper olur :)))

n8 tabikide yaa

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
eyvllah krdş N8 almayı düşnyom artk :))

aosman61

aosman61

Üye
N8 ;)

tempestshine

tempestshine

Üye
N8 King :yuru

key43

key43

Üye
c7:oke:

Apit"

Apit"

Üye
eğer oıto focus sıkıntı olmax dersen 701 al. Kamera hariç süper. Arkadaşlar carla sürümü de ne? nasıl olacak acaba?

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
yanlış hatırlamıyorsam yeni gelen güncellemeyle 720 p deilde 1080 p çekickmiş :) oda artık 3 sene sonra fln olur malum bize belle daha gelmedi :D

Üst Alt