Telefon Tavsiyesi c 7 mi nokıa 701 mi yoksa n8 mi ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnce sen android düşün adamım....

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş adam nokiadan başka bireşy kullanmıcam dıyorya :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sonra vurcak kafasını taslara haberi yok :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
701 yada n8 :)

andreoni

Üye
Anlayamadığım birşey var ben nokia dan başka cihaz kullanmadım. 2,5 sene önce almış olduğum E51 i değiştirme zamanı geldiği için 701 i araştırırken yok alma, yok android al gibi yazılar gördüm. Söylenen cihazları almak kararıyla gittim inceledim ve beğenmedim. Beğendiklerimde 1.500 den aşağı değildi. Ama android forumlarına giripte hiç kötüleme ihtiyacı duymadım. Sanki android harika bir sistemde... Android çiler kendi forumuna lütfen.

Neyse konuya dönelim. Konu nokia cihazlar arasında. Ekran parlaklığı 1000 nit 701 de, işlemci zaten diğerlerinden hızlı, belle den sonraki güncellemeleri de alacak. N8 harika bir telefon ancak 1 sene sonra keşke 701 alsaydım demek yerine şimdi al rahat et bence. HTML 5 te destekliyor. Tamamen ileriye dönük mart ayında alıcam bende. 4-5 sene hiçbir cihazı arattırmaz.. Ama ben 2-2,5 senede bir telefonu yenileyen biri olduğum için. Telefonun garantisi bitince değiştiririm muhtemelen. İyi forumlar..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
HTC evo 3d ye baksaydın bırde bro?

andreoni

Üye
O zaten en beğendiğim söylenilenler arasında ama fiyat fazla 1.400.. Birde 2 boyutta 5 mp 3 boyutta 2 mp olarak kullanıyor. En son 8 mp lik olanı da çıktı ama onun fiyatı da 2.000 civarında. O yüzden yine 701.. :good:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
En mantıklısı 701 ayrıca c7 ile de şu aralar aynı fiyata

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen en mantılısı o

ayıboğan kaan

ayıboğan kaan

Üye
bence n8 al derim kendi telim olduğu için değil gerçekten mükemmel bi oyun kalitesi var ayrıca zannedilen kadar yavaş bi tel de değil bence n8 al derim pişman olmazsın

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
701 n8den kat kat daha güçlü ama n8 de okadr abarttıkları kadar yavaş değil ama gelecekteki oyunları açmasını istiyorsan tabikide 701 al derim.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4222776' Alıntı:
sonra vurcak kafasını taslara haberi yok :D
kardeş sen ne öneriyonki :)

----------Eklendi @ 19:37:30 ---------- Yazıldı @ 19:33:05 ----------

siz ne öneriyorsunuz kardeş :) önerdiğiniz telin fyatlarını ve özelliklerini bunlalarda karşlastralm :) Nokıacyık ama dediğiniz uygun olursa neden olmasın :) ama kamera 8 veya dha yüksek olsun çünki benm için önemli hatta 8 de az ama nese :) beklyom yorumlarınızı :)

----------Eklendi @ 19:47:40 ---------- Yazıldı @ 19:37:30 ----------

701 900-1000tl arasında, htc evo 3d 1900-2000 tl arasında. o telefonu önermek hangi akla mantığa sığıyor acaba?
2000 tl param olsa Iphone 4 s alırım :DDD

----------Eklendi @ 19:56:43 ---------- Yazıldı @ 19:47:40 ----------

pardon kardeşleriim :D telefona bakmadan yorum atmışım af buyurunn :) ama okdar param yooh :))

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bence n8 al derim kendi telim olduğu için değil gerçekten mükemmel bi oyun kalitesi var ayrıca zannedilen kadar yavaş bi tel de değil bence n8 al derim pişman olmazsın

701'in grafik işlemcisi N8'in 4 katı.Şuanlık yavaş bir tel değil arkadaş 1-2 yıl kullanmayı düşünüyormuş.N8 2012 başına pert.

valent

valent

Üye
701 al daha hızlı N8 den ama N8 de fena cihaz değil hız konusunda

sonerrap

sonerrap

Üye
şuan için 701 cok daha iyi garantisi bitene kadar cok rahat götürür seni

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Htc evo 3d şuan 1.200 tl Vatan computerde hocam ne 2000 tlsinden bahsedıyorsun

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
kardeş htc 3d nin dayanıklılığından haber ver arada tekmeliyom teli :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
HTC EVO3D sağlamlığı fena değil tabi nokianın çelik yığını telefonlarındaki dayanıklılığı arayamazsın.

Üst Alt