mamilim90
Üye
Keşke bendekide tanıyaydı yawBi an şüpelendım benımkıdemı çin malı bütün özellikler aynı tek fark itunesi tanıyor![]()
video çekiom telfonla avi formatında video çekio ama avi bişi attım zaman Çalışmıyor mp4 destekliyor .dKeşke bendekide tanıyaydı yawBi an şüpelendım benımkıdemı çin malı bütün özellikler aynı tek fark itunesi tanıyor![]()
video çekiom telfonla avi formatında video çekio ama avi bişi attım zaman Çalışmıyor mp4 destekliyor .dvalla kardeş geşmiş olsun benimde dayımı doladırşmışlardı böyle telefonu iphone diye satmışlar herşeyi aynı kutusu kablosu falan filan içinden bi cd takmış kurulumu yapmış dayım iTunes sanıyomuş zTunes Diye bi program çıkmış şaşırmış beni çağarmıştı beraber baktık çakma olduğunu yeni anladık kardeş bu arada ımei falan öğrenebilirsen interntten sorguama yapıp modeli öğrenebilirsin tabi öyle bi imei numarası arsa yada internet ayarlarını almaya çaılış servis sağlayıcından o zaman belki çıkar modeli G.O![]()
klonlamışalr kendim imei Yükledim .dkardeş aynı telefondan bende aldım. suudiden. ama ben çakma olduğunu bilerek aldım. fakat namussuzlar bana 1500 riyal yani 750 tl ye kaktırıyorlardı. aradım taradım 600 riyale buldum. 12 yaşındaki kızıma aldım. ama imei klonlu çıktı. bende de eski bir telefon var. onun imei ni yükleyeceğim. imei çakma işlemini nasıl yaptın.İemi de fakeklonlamışalr kendim imei Yükledim .d

http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...-dokunmatik-java-oyun-586831.html#post4203654
Burda hem oyunlar var hemde nasıl telefona yükleyeceğimiz yazıyor ve bu şekilde dosyaları silebilirsiniz.
O oyunlar kısa mesaj gönderebiliyor dikkat edin. Çin malı telefonumuz vardı çocuklar oyun oynuyor sürekli, içindeki hat faturalı, fatura gelene kadar ne olduğunu bile anlamadık. Yurt dışına bir adrese mesaj atıyor. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim canınız yanmasın.
Evet Çok kontürüm gitti o yüzdn .sO oyunlar kısa mesaj gönderebiliyor dikkat edin. Çin malı telefonumuz vardı çocuklar oyun oynuyor sürekli, içindeki hat faturalı, fatura gelene kadar ne olduğunu bile anlamadık. Yurt dışına bir adrese mesaj atıyor. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim canınız yanmasın.
Aynen aynen bende hepsi varFlash bile var kamerada o çift tıklamayıda bugn öğrendim
mamilim90 kardeşim. Babanın sana aldığı telefon sanıyorum benim aldığım telefonla aynı. Zaten orada da çakma iphone lar 200 riyal civarıydı. sadece bu modellerini namussuzlar 1500 riyalden başlayıp pazarlıkla indiriyorlardı. ben 600 riyale almıştım. MTK6235 . usb yi bağlayınca bilgisayarda bu çıkıyor. Ben Kızıma almıştım. Birçok problemini çözdüm sayılır. fakat birkaç program var onları silip kıza vermeyi düşünüyorum. ( içinde kadınları gıdıklama , soyma falan programları koymuşlar java ) onları silmeden kızıma veremiyorum. programların is,imleri "elover" ve "skirt". Her yere baktım. 10 gündür internette aramadığım yer kalmadı beceremedim, buılamadım. telefonda javanın içinden bakıyorum sadece yükleme seçeneği var silme yok. bu programları nasıl silebilirim...
BİLEN BAŞKA ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN CEVAPLARINI ESİRGEMESİNLER![]()
ben biliyorum kardeşim
appstore u aç onun için programlar oyunlar uygulamalar var..o kız gıdıklama v.s de orda...onu bul..hemen sağında uninstall yazar..(kaldır demek) ona bas.. olsun.. satmayı düsünürsen de 80 lira veririm.