Iphone 4 Dolandırıldım Bana verdikleri telfonun Modelinin Ne Olduğu bilmiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 Dolandırıldım Bana verdikleri telfonun Modelinin Ne Olduğu bilmiyorum?
Başlaıkta belirttiğim gibi Babama Yurt DIşında Iphone 4 al dedm babamı dolandırp çin malı sahte ıphone 4 vermişler biraz araştırdm birsürü bole telfon modeli var bendekinin hangisi oldunu bulamadım 3,5 gb hafızası var yandan sim takılıyor tek sim dokunmatiği insan eli haricinde hiç bişeyle Çlaışmıyor Wifi filan var içinde Fruit Ninja vardı yanlışlıkla sildim Modelini nasıl öğreneblrm

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Okadar çok sahte iPhone varki hangi model olduğunu öğrenmen imkansız.Bu arada babana sormayı denedinmi büyük ihtimalle kasıtlı almıştır sahteyi.Çünkü her insan en azından anlar kutusundan felan sahte olduğunu.Hiçmi fatura veya belge vermediler.

y n s c n

y n s c n

Üye
Baban ne kadar vermiş peki cihaza ?

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
hiç anlamaz öyle telfondan telfon zatn öyle bi yapmışlarki birebir resmen Multi touch bile var telfonda 1050 tl vermiş

y n s c n

y n s c n

Üye
hiç anlamaz öyle telfondan telfon zatn öyle bi yapmışlarki birebir resmen Multi touch bile var telfonda 1050 tl vermiş

Keske sen ilgilenseydin alırken yahu boşa gitmiş o kadar para.. içim acıdı bak.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi

Keske sen ilgilenseydin alırken yahu boşa gitmiş o kadar para.. içim acıdı bak.

Benimki kadar acıayamz valla arabistandan aldı haca gitmişlerdi adam öyle bi fatura vermişki ne telfon ne adres hiç bişi yok bi kaşesi var bide 2100 Sr Yazıyor

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bu tür şeylerde dikkatli olmak lazım

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
G.O peki sen çin malı olduğunu nerden anladın ? çünkü bu kadar özellikli çin malı hiç duymadım :D

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Gerek dokunmatiğinde gerek java :D uygulama yuklendinden ve pc Bağladım zaman i tunnes tanımıyor + pc taktım zaman 3,5 gb hafıza var gösteriyor :D telfonda sensör fiilan var deişk eyer modelini öğreneblrsm Frimware filan atcam :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
G.O peki sen çin malı olduğunu nerden anladın ? çünkü bu kadar özellikli çin malı hiç duymadım :D

500 liraya bi çin malı satıyorlar kurtuluşda,menü geçişleri normal iPhone kadar hızlı.Tek hatlı video araması var ön kamera çalışıyor.Çift tıklayınca task manager bile geliyor.Bu çinliler yapıyor valla.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi

500 liraya bi çin malı satıyorlar kurtuluşda,menü geçişleri normal iPhone kadar hızlı.Tek hatlı video araması var ön kamera çalışıyor.Çift tıklayınca task manager bile geliyor.Bu çinliler yapıyor valla.

Aynen aynen bende hepsi var:D Flash bile var kamerada o çift tıklamayıda bugn öğrendim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bi dene bakalım menüde 2 parmağınla aşağı doğru sürükleme hareketi yap.Sonucu bekliyorum :oke:

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Yok daha Okadar gelişme yok :D ama akşama dğru telfonla ilgili video çekcem göstermek açamalı modeli bilen olur heralde Pinphone ciphone filan var böyle özellikli

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
ios 5de olan eposta göstericiyi kastetmemiştim.Arkadaşımdaki iPhonede (çakma) iki parmakla menüde aşağı doğru kaydırma hareketi yapınca menüdeki simgeler yere iniyodu. :D Videoyu bekliyoruz.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
tek Parmakla simgede basılı tuttum zaman simgeler oynuyor yer deiştireblyrm en altaki sabit simge yerine koyablyrm

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaki iPhone yazısı ve Apple simgesi aynımı?

serinaga

serinaga

Üye
Way be arkadaş yakında apple'ı sollar geçer bu çinliler :aha: Adamlar çakmaları çaka çaka orjinali öğreniyooo ...

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
Vay be şaşırdım çinliler bu kadar geliştimi :D

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Bi an şüpelendım benımkıdemı çin malı bütün özellikler aynı tek fark itunesi tanıyor :)

Üst Alt