nokia 5800 garip sorun yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 garip sorun yardım
arkadaşlar nokia 5800 cihaz normalde açılmıyor şarja takıyorum tuşların ışıgı yanıyor ekranda görüntü yk sorun nedir?

hakan_710

hakan_710

Üye
Resimde isaretlenmis olan tuslara power dugmesi ile birlikte basili tut acilana kadar bekle.
Olmazsa bunu dene http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html
herşey formatla çözülecek diye bi durum yok. arkadaş direkt format at demiş. sakın olaki önce bunları deneme. bunları denemeyi ikinci plana bırak. donanımsal bir sorun olabilir telefonunda. telefonuna en son herhangi bir işlem uyguladın mı herhangi bir yazılım yükleme vs. yada kendi kendine mi oldu? bunları cevapla ona göre yardımcı olalım.

• Beğen
Tepkiler: fixana1

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kendi kendine oldu?

fixana1

fixana1

Üye
herşey formatla çözülecek diye bi durum yok. arkadaş direkt format at demiş. sakın olaki önce bunları deneme. bunları denemeyi ikinci plana bırak. donanımsal bir sorun olabilir telefonunda. telefonuna en son herhangi bir işlem uyguladın mı herhangi bir yazılım yükleme vs. yada kendi kendine mi oldu? bunları cevapla ona göre yardımcı olalım.
hakan_710 Dogru soyluyorsun da benim ki de gecen hafta birden bire ayni duruma geldi ve hafiza kartini cikartmistim ve format atmistim ama fayda etmedi ve Hard reset attim o zaman acildi ama olaki arkadasin ki hard formatla bile acilmazsa verdigim diger linkten http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html duzeltebilir.

predator82

predator82

Üye
Şimdi hafıza kartını çıkar birde öyle dene açmayı, açılmıyorsa hafıza kartını çıkmışken hard formatla açmayı dene, yalnız denemeden önce ovisuite proğramı ile bilgisayarın varsa telefonunu yedekle öyle yap bu işlemi sonra o proğram ile tekrar geri yüklersin rehber vs...gibi şeyler geri gelir...

• Beğen
Tepkiler: fixana1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt