T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet, bazıları "çıkarıyorsanız güzel 1 cfw çıkarın, ortalık dolmuş cfw" desede aldırmayın. Bunlar bir nevi antrenman.

Bende CFW çıkardım. İsmi OmegA v4.6 Ultimate Final olabilir. Tek 1 CFW çıkarmışım gibi görünüyor. Ama sorun bakalım eski üyelere. OmegA 4.6'ıncı son finaline gelene kadar kaç defa CFW çıkardım? 0.1'inci versiyonun betasından başladım. Eğer ortalık CFW dolmuş deseydim daha ilk versiyonda bırakırdım.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Evet, bazıları "çıkarıyorsanız güzel 1 cfw çıkarın, ortalık dolmuş cfw" desede aldırmayın. Bunlar bir nevi antrenman.

Bende CFW çıkardım. İsmi OmegA v4.6 Ultimate Final olabilir. Tek 1 CFW çıkarmışım gibi görünüyor. Ama sorun bakalım eski üyelere. OmegA 4.6'ıncı son finaline gelene kadar kaç defa CFW çıkardım? 0.1'inci versiyonun betasından başladım. Eğer ortalık CFW dolmuş deseydim daha ilk versiyonda bırakırdım.

katılıyorum :yuru

pitbull16

pitbull16

Üye
tamam o zaman görsel modları bi ara uygulayıp yayınlarız furkan :) ama önce anıl bi çıkarsın :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
mod listesi eklendi.

Mert045

Mert045

Üye
sagoloasın dostum yukledım telefona gercekten hafıf ve iyi bi performasn artışı hissetim.Ram durumu biraz daya iyi oldu .58 mb idi 60 oldu şimdi. :tşk:

fw ye gömebilirsem mutlaka gömucem bunu .Gömemessemde mutlaka hafiza kartına attırırım .Flash tan sonra otomatik olarak sis şeklinde gelir en kötü ihtimal . :spr

----------Eklendi @ 15:05:32 ---------- Yazıldı @ 15:03:36 ----------

aynen.Bizden kişisel fw çıkarmamızı istemenin nedenini bu oldugun biliyodum :spr

Hep sen mi bize yardım edeceksin biraz da biz edelim :D :rica:

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ram miktarı 61 şuan :yuru

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anıl kaptın atı üsküdarı geçtin be dostum :yuru

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:birak: :ah :vur: qt denilen şeyi kim icat ettiyse saygı ile anıyorum .Önceden python vardı fazla bi derdi yoktu bunun gibi.Eglenceli bir dilide vardı .Öfffffffffffffffffff :kotu:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Naptn kardeş :D ne bu isyan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yok bişi :@

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardes ne oldu hayrola işler yolunda mı gıtmıyor??:pokey:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
:good:hadi bakalım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben forumda haritanın güncel olup olnamasıyla ilgili bir durumdan kaynaklandığını olduğunu okumuştum harita cfw da duruyosa silip dene bir bence.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
silsem yüklendi diyelim . Sonradan yüklenince harita hafızayı çok kaplıyor. Maxipower da benim yaptıgıma yükleniyor . İlk başta onada yüklenmiyodu. Sonra bi gün kendi kendine bişi yapmadan düzeldi . Nokia ile alakalı bı sıkıntı gibi .

esqalsiz

esqalsiz

Üye
direk qt yi kurma ımkanın yok mu anıl?

Üst Alt