esqalsiz
Üye
yarın uyguladıgım mod listesini yayınlıcam
Simdi yaynla kardeş

yarın uyguladıgım mod listesini yayınlıcam

meşgul üm bu ara ondan öyle oldu . Zaten bu konuyada senden başka mesaj atan yok![]()
Acaba neden? İyi birşey çıkarırsan havada kapacaklar TEK TEŞEKKÜR BİLE ALMAYACAKSIN. Ne yapalım acaba 
Acaba neden? İyi birşey çıkarırsan havada kapacaklar TEK TEŞEKKÜR BİLE ALMAYACAKSIN. Ne yapalım acaba
![]()
boşver bence kalsın ya canımız isterse yayınlarız aga dimi 4 gözle bekliyorum Anıl cfw'yi...

Emeklern bosa gtmez insallah en azndan tlfnu daha ilgi cekicı hale getrdgnz icin furkan ve sana tesekkr edyrm kendi adıma![]()

Anıl, bir ara CFW işini bırakıyordum. Yeni planımız sayesinde geri döndüm. Ama bu plan bozulursa bir daha geri dönmem. Kendime CFW yaparım online paylaşmam, offline olur. Sadece benim bilgisayarımda, telefonumda ve akrabalarımın telefonunda. Yoksa online paylaşınca durduk yere birileri sana rakip oluyor, emeğe saygısızlık yapıyor, seni küçültmeye çalışıyor.
Ama MaxiCep'in yeri başka. Ondaki üyeler olmazsa değer bilen ne başka bir forum var ne de üye. Tebrik ediyorum bizi yalnız bırakmayanları![]()

Evet büyük bir iş. Mühim olan azim ve bu ikimizde de var çok şükür.

Ne desem hakkınızdır gençler, UNUTMAYIN ! emekler boşa gitmez, bir gün bir şekilde karşılığını görürsünüz ... Sağolun Varolun, hız kesmeden DEVAM ...

aslında T.c.k ekibi olarak . Fw işlerini bırakıp ayvalıga yerleşmeyi düşünüyoz .orda gezeriz işte pc başından kalkmayız takılırız işte
yarıyıl tatilinde bırakam abi ya olmassa
![]()
ben orda büyüdüm anıl 

ayvalık mıben orda büyüdüm anıl
bende cfw çalışmasına başladım ama özel istek havuzuna biri yaorum yapmış hep aynı modlamalar falan filan diye o yüzden vazgeçtim görsel modlar dışında pek bi fark olmuycak ikimizin arasında o yüzden ben cfw çıkarmıcam. bende sadece görsel modlar kalmıştı şuan belki bi ara tamamlarım onuda kendim kullanırım zaten![]()
www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/shadow-by-gamervc007-s60v5-unsigned-f-ull-transparan-f-ull-siyah-4-farkli-icon-secenegiyle-551962.html anıl bu tema çok hafif ve hoş bi bak derim default icon da var süper bunu koy bence fw ye

Kişisel CFW'ler arttıkçe ekipte güçleniyor. Kendin CFW çıkarırsan tecrübelerin artar ekip çalışmalarımızda daha rahat çalışırsın. Bu yüzden sizlerden CFW çıkarmanızı istiyorum.