T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
meşgul üm bu ara ondan öyle oldu . Zaten bu konuyada senden başka mesaj atan yok :kotu:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ya kardes bu sıra milletin final haftası benmkı bugun sndu da maxicep e grmek hastalk oldu :D emınm bu haftadan itibaren millet yazmaya baslar rahat ol ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
meşgul üm bu ara ondan öyle oldu . Zaten bu konuyada senden başka mesaj atan yok :kotu:

:hmmm Acaba neden? İyi birşey çıkarırsan havada kapacaklar TEK TEŞEKKÜR BİLE ALMAYACAKSIN. Ne yapalım acaba :hmmm

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
4 gözle bekliyorum Anıl cfw'yi...

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Emeklern bosa gtmez insallah en azndan tlfnu daha ilgi cekicı hale getrdgnz icin furkan ve sana tesekkr edyrm kendi adıma ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Acaba neden? İyi birşey çıkarırsan havada kapacaklar TEK TEŞEKKÜR BİLE ALMAYACAKSIN. Ne yapalım acaba :hmmm

aynen bazıları emek denilen kişi ile tanışmamış . Napsak yayınlamasak mı :hmmm boşver bence kalsın ya canımız isterse yayınlarız aga dimi ;)

----------Eklendi @ 22:54:42 ---------- Yazıldı @ 22:53:49 ----------

4 gözle bekliyorum Anıl cfw'yi...

:spr

----------Eklendi @ 22:55:26 ---------- Yazıldı @ 22:54:42 ----------

Emeklern bosa gtmez insallah en azndan tlfnu daha ilgi cekicı hale getrdgnz icin furkan ve sana tesekkr edyrm kendi adıma ;)

eyvallah :spr

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Kadar bari bana link atın :D

----------Eklendi @ 23:00:36 ---------- Yazıldı @ 22:59:50 ----------

Pardon kardaş

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aslında T.c.k ekibi olarak . Fw işlerini bırakıp ayvalıga yerleşmeyi düşünüyoz . :ehe orda gezeriz işte pc başından kalkmayız takılırız işte :D yarıyıl tatilinde bırakam abi ya olmassa ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anıl, bir ara CFW işini bırakıyordum. Yeni planımız sayesinde geri döndüm. Ama bu plan bozulursa bir daha geri dönmem. Kendime CFW yaparım online paylaşmam, offline olur. Sadece benim bilgisayarımda, telefonumda ve akrabalarımın telefonunda. Yoksa online paylaşınca durduk yere birileri sana rakip oluyor, emeğe saygısızlık yapıyor, seni küçültmeye çalışıyor.

Ama MaxiCep'in yeri başka. Ondaki üyeler olmazsa değer bilen ne başka bir forum var ne de üye. Tebrik ediyorum bizi yalnız bırakmayanları :alkis

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anıl, bir ara CFW işini bırakıyordum. Yeni planımız sayesinde geri döndüm. Ama bu plan bozulursa bir daha geri dönmem. Kendime CFW yaparım online paylaşmam, offline olur. Sadece benim bilgisayarımda, telefonumda ve akrabalarımın telefonunda. Yoksa online paylaşınca durduk yere birileri sana rakip oluyor, emeğe saygısızlık yapıyor, seni küçültmeye çalışıyor.

Ama MaxiCep'in yeri başka. Ondaki üyeler olmazsa değer bilen ne başka bir forum var ne de üye. Tebrik ediyorum bizi yalnız bırakmayanları :alkis

haklısın maxicep in yeri bambaşka burda destek olanlara bende teşekkür ediyorum . Merak etme plan bozulmaz sanırsa m .Büyük işlere girdik sende biliyonsun bazen geri çıkılmıyor. sana bahsettigim bi projemiz var yazın yapacagımız oda olursa zaten tamamdır bu iş :spr

• Beğen
Tepkiler: omer_01_01
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet büyük bir iş. Mühim olan azim ve bu ikimizde de var çok şükür.

serinaga

serinaga

Üye
Ne desem hakkınızdır gençler, UNUTMAYIN ! emekler boşa gitmez, bir gün bir şekilde karşılığını görürsünüz ... Sağolun Varolun, hız kesmeden DEVAM ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Moral için teşekkür ederim :ok2:

pitbull16

pitbull16

Üye
aslında T.c.k ekibi olarak . Fw işlerini bırakıp ayvalıga yerleşmeyi düşünüyoz . :ehe orda gezeriz işte pc başından kalkmayız takılırız işte :D yarıyıl tatilinde bırakam abi ya olmassa ;)

ayvalık mı :D ben orda büyüdüm anıl :D

bende cfw çalışmasına başladım ama özel istek havuzuna biri yaorum yapmış hep aynı modlamalar falan filan diye o yüzden vazgeçtim görsel modlar dışında pek bi fark olmuycak ikimizin arasında o yüzden ben cfw çıkarmıcam. bende sadece görsel modlar kalmıştı şuan belki bi ara tamamlarım onuda kendim kullanırım zaten :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hayır ümit sende çıkar boşver . Ben akşam uyguladıgım mod listesini eklicem konuya . Ordan işte tersini yaparsın aga :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ayvalık mı :D ben orda büyüdüm anıl :D

bende cfw çalışmasına başladım ama özel istek havuzuna biri yaorum yapmış hep aynı modlamalar falan filan diye o yüzden vazgeçtim görsel modlar dışında pek bi fark olmuycak ikimizin arasında o yüzden ben cfw çıkarmıcam. bende sadece görsel modlar kalmıştı şuan belki bi ara tamamlarım onuda kendim kullanırım zaten :)

Kişisel CFW'ler arttıkçe ekipte güçleniyor. Kendin CFW çıkarırsan tecrübelerin artar ekip çalışmalarımızda daha rahat çalışırsın. Bu yüzden sizlerden CFW çıkarmanızı istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

sagoloasın dostum yukledım telefona gercekten hafıf ve iyi bi performasn artışı hissetim.Ram durumu biraz daya iyi oldu .58 mb idi 60 oldu şimdi. :tşk:

fw ye gömebilirsem mutlaka gömucem bunu .Gömemessemde mutlaka hafiza kartına attırırım .Flash tan sonra otomatik olarak sis şeklinde gelir en kötü ihtimal . :spr

----------Eklendi @ 15:05:32 ---------- Yazıldı @ 15:03:36 ----------

Kişisel CFW'ler arttıkçe ekipte güçleniyor. Kendin CFW çıkarırsan tecrübelerin artar ekip çalışmalarımızda daha rahat çalışırsın. Bu yüzden sizlerden CFW çıkarmanızı istiyorum.

aynen.Bizden kişisel fw çıkarmamızı istemenin nedenini bu oldugun biliyodum :spr

Üst Alt