Symbian belle mi? yoksa android mi? (701 hakkında)

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
Samsung GSII çok iyi telefon ancak şarjı sıkıntı...
Shift dahil olmak üzere fifa 2012 hariç yüklediğim 10 15 oyunu rahatlıkla açtı....
fifa 2012 içinde bir kaç işlem yapmak gerekiyormuş uğraşmak istemedim...
muhtemelen onuda açar diye düşünüyorum...
N8 ve SGSII bu iki cihazıda kullandım...
N8 Sağlam ve ideal bir telefon....
Ama SGSII gerçekten tartışılmaz bir tel....
özellik ile browseri gerçekten notebook kadar var...
nokia taraftarı olduğum halde android diyorum....
android için T10 - T20 falan demiyorum...
işletim sisteminin hakkını verecek bir tel alması lazım...
benim düşüncem 900 tl altı Symbian^3 üzeri ise kesinlikle anroid
Evet ben t10 kullandım (nefret ettim telden :D ) Fakat c6-01 Samsung sII nin yarı fiyatına olmsına rahmen diğer s3 Modelleri kadar kıyaslama girebiliyor:D
YaniAndroid in en son sürümü (kremsandiviç di galiba) çok yüksek fiyatlardakilere yükleniyor galiba yanlışmıyım yani 599 tl lik bir samsung a kremsandiviç yükmlenebiliyormu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye

Nokia'dan değil o symbian'ın az şarj yemesinden. :)

Onu anlatmak istedim dolayli olarak:)

----------Eklendi @ 22:49:31 ---------- Yazıldı @ 22:48:11 ----------

3 ev ekranı 1. ev ekranında hiç boş yer yok diğer ikisinde de 4 er tane var(gerek duymadığım için koymadım) Baya gidiyor en sın pazar günü şarj etmiştim 4 diş var :D Hemde 2 saat felan müzek dinledim geçen gün birde bu aralar Guitar Rock'a takıldım :yuru:rock: 1 saat de o desem anlıcağın hala 4diş :D

Senin telefon ne? Walla bi ara satcaktim acayip sinir oldum ama idare esiyom simdi

Lenneth

Üye
Onu anlatmak istedim dolayli olarak:)

----------Eklendi @ 22:49:31 ---------- Yazıldı @ 22:48:11 ----------

Senin telefon ne? Walla bi ara satcaktim acayip sinir oldum ama idare esiyom simdi

3310 tavsiye ederim, bir hafta gider sarji :)

qsaw

qsaw

Üye

c6-01 :D

----------Eklendi @ 23:06:26 ---------- Yazıldı @ 23:02:22 ----------

Batarya ne s2 nin ?

pRime.

pRime.

Üye
Evet ben t10 kullandım (nefret ettim telden :D ) Fakat c6-01 Samsung sII nin yarı fiyatına olmsına rahmen diğer s3 Modelleri kadar kıyaslama girebiliyor:D
YaniAndroid in en son sürümü (kremsandiviç di galiba) çok yüksek fiyatlardakilere yükleniyor galiba yanlışmıyım yani 599 tl lik bir samsung a kremsandiviç yükmlenebiliyormu?

Yüklenemiyor tabiki de elinde patladı o cihazları alanların.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Romlarla illaki yüklerler. Hocam bende anroide geçmek istediçim için birkaç haftadır orada takılıyorum, symbianda 100 sorun varsa androidde 1 sorun var :D adamlar sorunları olmadığı için foruma bile girmiyorlar :D oyun bölümüne girdim nevrim döndü zaten :D 17 gb lik oyun arşivleri var sırf android için :D 900 tl 701 alcağına 100 daha ekle 2. El temizinden SGS II al bir tanede yedek batarya al hayatını yaşa... Objektif bakış açısı olarak söylüyorum bunları. Heleki androidin Live Wallpeareine diyecek yok. Mükemmel birşey. Nasip olursa kendi wallpeaperimide yapmayı planlıyorum :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
valla androıd deyınce aklıma galaxy s2 gelıyor... mukemmel yanı :D

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. N8 i kullanmaya devam edecem nişanlıma alacam telefonu. Aslında pek ilgili değildir ama arada otlanabilirim. Görüşlerinizi almadan hareket etmek istemedim. SGS2 almayı bende isterim ama o kadar durumum yok orta halli bişey düşünüyorum

SuaT6027

SuaT6027

Üye
pekı arkadasım bızde tesekkur ederız sana :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten dediğin kadr var androidde adamlarda bi rom değiştirme ve fw update sıkıntısı onun dışında bi sıkıntıları yok

cemsidar

cemsidar

Üye
bakın Symbian kadar rahat kullanılan ve onun kadar az sistem gereksinimi isteyen bi işletim sistemi yok. Tek kötü yanı HD oyun azlıgı.Buda biz gençleri tatmin etmiyor malesef :.(

SuaT6027

SuaT6027

Üye
sadece oyun degıl arkadaslar.. s2 yı elınıze bır alırsanız nokıanın urettıgı hıc bır telefonda o arayuz o dokunmatık yok.. harıka bır olay bu bence.. arayuz olayının olmayısından dolayı degıl mı nokıalardan sıkılmamız....

• Beğen
Tepkiler: iatis

gdb888

Üye
Merhabalar... Şu an c-6'dan yazıyorum... Arkadaşım... Ihtiyacın neye yönelikse o yönde bir tercih yap... Örneğin -ben sadece alo diyorum diyen bir kullanıcı için en iyi telefon 1100'dır... Ben telefonla, telefonun yazılımıyla, şusuyla busuyla uğraşmayı seviyorum telefondan başımı kaldırmam sürekli uğraşacağım bir şeyler olsun diyorsan windows mobile professionel kullanan bir cihaz tavsiye ederim çünkü sürekli problem çıkarır ve gerçekten uğraşmak zorunda kalırsın...! Ama araştırdıkça da kafan açılır tabiri caizse... Yani kısacası ihtiyaçlarını çok iyi belirle ve ona göre bir cihaz al... Ahmet'e göre mükemmel olan bir telefon mehmet'e göre iğrenç...! Olabilir... Ya da istersen sahip olacağın telefondan neler beklediğini lütfen tam olarak yaz ben de nacizhane düşüncemi memnuniyetle paylaşayım...?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Merhabalar... Şu an c-6'dan yazıyorum... Arkadaşım... Ihtiyacın neye yönelikse o yönde bir tercih yap... Örneğin -ben sadece alo diyorum diyen bir kullanıcı için en iyi telefon 1100'dır... Ben telefonla, telefonun yazılımıyla, şusuyla busuyla uğraşmayı seviyorum telefondan başımı kaldırmam sürekli uğraşacağım bir şeyler olsun diyorsan windows mobile professionel kullanan bir cihaz tavsiye ederim çünkü sürekli problem çıkarır ve gerçekten uğraşmak zorunda kalırsın...! Ama araştırdıkça da kafan açılır tabiri caizse... Yani kısacası ihtiyaçlarını çok iyi belirle ve ona göre bir cihaz al... Ahmet'e göre mükemmel olan bir telefon mehmet'e göre iğrenç...! Olabilir... Ya da istersen sahip olacağın telefondan neler beklediğini lütfen tam olarak yaz ben de nacizhane düşüncemi memnuniyetle paylaşayım...?

gayet hos bır acıklama ama arkadas karar vermıs arkadasım.. elındekı tele devam :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Eğer telefon alıcaksan nokia ve iphone telefonlarından şaşmıyacaksın diğer teller hikaye android telefonları bile biraz kullandınmı ilerde yavaşlıyor hiç uğraşılmaz.

CHARISMATIC1903

Üye
hala nokia dıyenlere inanamıyorum son kazigı tintinle verdı n8 c7 c6 elımızde patladı 603 bıle actı oyunu. Konu oyun deil aslında yemısım oyununu pc de oynarım ama ınsanları kerız yerıne koyuyor yenı modellerı kakalamaya calısıyor bize ama artık uyanan almaz nokia şahsen ben almam gider ios veya androidli model alırım

PriZm

PriZm

Üye
Eğer telefon alıcaksan nokia ve iphone telefonlarından şaşmıyacaksın diğer teller hikaye android telefonları bile biraz kullandınmı ilerde yavaşlıyor hiç uğraşılmaz.

biraz kurcalayınca yavaşlıyormu? Symbian ile karıştırdın sanırım.okumamış sayıyorum.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
701 ile kıyaslayacağın android telefonu söylemelisin tabi.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
biraz kurcalayınca yavaşlıyormu? Symbian ile karıştırdın sanırım.okumamış sayıyorum.
sende symbianı ilk çıktığı işletim sistemi olarak düşünüosun herhalde okadar gelişme gösterdi yeniçıkaracağı güncellemeyle teller uçucak bakmanı tavsiye ediyorum.

Üst Alt