Symbian belle mi? yoksa android mi? (701 hakkında)

Sponsorlu Bağlantılar

KırcalıHolding

Üye
tek kelimeyle 701 hız parlaklık ve en önemlisi KALİTE....

• Beğen
Tepkiler: vavra22

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir ara android işletim sistemli telefon kullandım. Beni tatmin etmedi. Sürekli hızlı internet + para isteyen bir sistem. Symbian böyle değil. Uygulamaların hepsini yükleyip istediğin gibi kullanabiliyorsun telefonu. Henüz Belle için fazla uygulama yok. Ancak ilerde telefonu şekilden şekile sokan binbir türlü uygulama çıkacaktır.

Ben kendim için 603 düşünüyorum.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Bir ara android işletim sistemli telefon kullandım. Beni tatmin etmedi. Sürekli hızlı internet + para isteyen bir sistem. Symbian böyle değil. Uygulamaların hepsini yükleyip istediğin gibi kullanabiliyorsun telefonu. Henüz Belle için fazla uygulama yok. Ancak ilerde telefonu şekilden şekile sokan binbir türlü uygulama çıkacaktır.

Ben kendim için 603 düşünüyorum.

haklisin kardesim. Nokia su anda fiyat/kalite konusunda 1 numara bence. ben de Nokia 701 dusunuyorum. butcem yetmezse 603 olabilir. ikisi de super telefonlar.

SheFy

SheFy

Üye
ben 3 gun once 603 aldim cok memnunum ozellikle intte dolasmak cok rahat ve hizli

vavra22

vavra22

Üye
701 in aylardır kullanıcısı olarak konuşuyorum android eksikliğini hiç hissetmedim belki bu aldığım son nokia telefon fakat emin olun bu fiyata bulunacak androidlerin çoğundan kat kat üstün çatır çatırda oyun oynuyorum :))

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu amacından çıkmadan, gerekli tüm açıklamalar yeterli olacaktır :) :locked:

Üst Alt