PRO2000 PROG3060 Alınmalımı yoksa?

Sponsorlu Bağlantılar

fullwar

fullwar

Üye
Orgin üyeliğim var Sims 3 den almıştım alınca oynarız MP :)
Birde BF yi ben torrentten indiriceğim hızlı indirir internettim hızlı zaten max. da 4.5 MB ile indiriyor torrentten indirsem olmazmı?

Torrentten indireceksinde oyun için "k e y" mi satın alacaksın? Oyunu orjinal yani parayla almazsan hiç bir şekilde multi oynayamazsın. Zaten multi oynamayacaksan Modern Warfare 3 neyse o da o. Yani senaryoları hem kısa hemde çok kötü. Sadece BF3'ün grafikleri aşmış o kadar. Oyunu satın almak istersen Origin üzerinden kredi kartı kullanarak satın alabilir ve çok hızlı bir şekilde indirebilirsin. Yada kutulu alırım diyorsan her yerde var zaten. SSD'yide kafana takma eğer performans canavarı bir sistem olsun yada benim için 1 salisenin bile önemi var diye düşünmüyorsan gerekli değil ve zaten çok pahalı.

Yeni Origin ID'im: forraven

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye

Biraz düzenledim sadece kasayı ve HDD yi değiştirdim optik sürücüye bence ihtiyacım yok çünkü eski bilgisayarımda 2 tane var 1 ini kullanırım :)
O sisteme kart okuyucuyu katamıyorum ama kart okuyucuda olucak...
SSD bende çok istiyorum fakat 120 gb lığını bir alıyorum 3000 tl oluyor fiyatı bilgisayarın.Ben en iyisi SSD yi sonra alıyım yaklaşık pc yi topladıktan sonra 3-4 ay gibi alırım.
Bi eksiklik varmı yoksa bir parça uyuşmazlığı varmı kontrol etseniz?

----------Eklendi @ 21:13:02 ---------- Yazıldı @ 21:11:33 ----------

Torrentten indireceksinde oyun için "k e y" mi satın alacaksın? Oyunu orjinal yani parayla almazsan hiç bir şekilde multi oynayamazsın. Zaten multi oynamayacaksan Modern Warfare 3 neyse o da o. Yani senaryoları hem kısa hemde çok kötü. Sadece BF3'ün grafikleri aşmış o kadar. Oyunu satın almak istersen Origin üzerinden kredi kartı kullanarak satın alabilir ve çok hızlı bir şekilde indirebilirsin. Yada kutulu alırım diyorsan her yerde var zaten. SSD'yide kafana takma eğer performans canavarı bir sistem olsun yada benim için 1 salisenin bile önemi var diye düşünmüyorsan gerekli değil ve zaten çok pahalı.

Yeni Origin ID'im: forraven

Haklısın kardeşim ben bilgisayarı alana kadar zaten BF 3 ucuzlar o zaman hem SSD hemde BF 3 ü satın alırım sorun değil

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ram i böyle yap

harddisk ilerde ssd alacaksan 1.5 tb green 64mb 5900rpm guzel alabılırsın...

Kasada guzel 750watt..
2500 TL guzel sıstem ama tek eksıgı ssd :ehe ... Oda olursa ben dıyeyım 4 yıl sende 5 yıl gıder bu kasa...
Suanki oyunları. 21.5 veya 23 inç ekranla 1920x1080 ful l oynayabılırsın bence hıc bı sıkıntı cıkmaz......
Ekran buyudukce ekran kartı daha fazla zorlanır unutma :)
Asus VS238H bence super DVI ve HDMI gırıslı ful l HD monitor bende alıcam ama ne zaman..... :)
monitor alacaksan DVI gırıslı al
vga, dıyer adıyla d-sub alma......

fullwar

fullwar

Üye
ram i böyle yap

hardisk ilerde ssd alacaksan 1.5 tb green 64mb 5900rpm guzel alabılırsın...

Kasada guzel 750watt..
2500 TL guzel sıstem ama tek eksıgı ssd :Ehe... Oda olursa ben dıyeyım 4 yıl sende 5 yıl. Gıder bu kasa...
Suanki oyunları. 21.5 veya 23 inç ekranla 1920x1080 ful l oynayabılırsın bence hıc bı sıkıntı cıkmaz......
Asus VS238H bence super DVI ve HDMI gırıslı ful l HD monitor bende alıcam ama ne zaman..... :)

Monitör olayında HDMI çıkışlı olsa daha iyi olur. Hem gerçek fu ll HD sadece HDMI ile sağlanır, kayıp sıfırdır ve hiçbir dış etkiye (manyetik alan falan) maruz kalmaz. Ama HDMI'ın ekstra vergisi var ve kablosu ayrı (çok para değil ama altın uçluları daha pahalı) satılıyor.

lolaman

lolaman

Üye
Hayır dahil değil kardeşim ayrıca biraz daha arttı 2200 e kadar çıkıyoruz monitör dahil değil birde dediğim gibi cool pencereli bir oyuncu kasası

----------Eklendi @ 21:30:22 ---------- Yazıldı @ 21:12:39 ----------

Arkadaş dediğin doğru ama bir bilgisayar dizdim monster'dan 15 milyar be insaf o parayla kaç fakir doyar biliyormusun ? :(
Tamamda kardeş 2000 tlye var monster yok demedimki bak sen bütün modellere sırayla bulursun 2000tlye monster var..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Monitör olayında HDMI çıkışlı olsa daha iyi olur. Hem gerçek fu ll HD sadece HDMI ile sağlanır, kayıp sıfırdır ve hiçbir dış etkiye (manyetik alan falan) maruz kalmaz. Ama HDMI'ın ekstra vergisi var ve kablosu ayrı (çok para değil ama altın uçluları daha pahalı) satılıyor.

genelde zaten dvı monıtorlerın nerdeyse hepsı hdmı destegıde sunuyor onun ıcın sadece dvı yazdm ama
hdmı en ıyısıdır......

Gtx560 ti hawk mını hdmı gırısı var.
Monıtorun normal hdmı olurmu bılmıyorum o konuda hıc bı fıkrım yok...

Mobıl ınternet cok sıkıntı cektırıyor.
Kota derdı yok ama handler operamını Java ve flash destegı sunmuyor...... :)

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
ram i böyle yap

harddisk ilerde ssd alacaksan 1.5 tb green 64mb 5900rpm guzel alabılırsın...

Kasada guzel 750watt..
2500 TL guzel sıstem ama tek eksıgı ssd :ehe ... Oda olursa ben dıyeyım 4 yıl sende 5 yıl gıder bu kasa...

Bende 21.5 samsung 2233 hd monitor var olur degilmi?

----------Eklendi @ 00:16:43 ---------- Yazıldı @ 00:11:18 ----------

Tamamda kardeş 2000 tlye var monster yok demedimki bak sen bütün modellere sırayla bulursun 2000tlye monster var..

Dedigini gordum kardes ama soyle birsey varki kimse marka almayi desteklemiyor anliyorum nedemek istedigini ama hakli degilmiyim arkadaslar ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
olur heralde.
Dvi girişi varmı?
Sıstemın son halı nasıl ?
Nasıl yaptın :)

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
olur heralde.
Dvi girişi varmı?
Sıstemın son halı nasıl ?
Nasıl yaptın :)

DVi girisi bunuyor monitorde
Son olarakta dedigin rami yerlestirdim 2.500 tl ye geliyor yaz a dogru alicam kesinlikle
Ssd ise sonra alicagim temmuz agustos gibide ssd yi alicagim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ohooooo sımdı almıcaksan bu sıstemı bosver sen.....
Yaza dogru sanırım 2-3 ay sonra alıcaksın....
O zamana kim öle kim kala :ehe
hd7000 serısı cıkacak yeni amd FX serisi cıkacak...
Harddısk fıyatları dusermı yukselırmı bılemem ama
kısaca coook sey degısır......
Sen o zaman gel yıne sıstem toplarım sana....
Bende dıyodum 1 hafta ıcınde alırsın kasayı :ehe :ehe
alacagın zaman gel halledelım :)

lolaman

lolaman

Üye
Neyse kardeş sen bilirsin ben yardım etmeye çalıştım gerisi sana kalmış bir şey hayırlı olsun sana ne diyelim.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
ohooooo sımdı almıcaksan bu sıstemı bosver sen.....
Yaza dogru sanırım 2-3 ay sonra alıcaksın....
O zamana kim öle kim kala :ehe
hd7000 serısı cıkacak yeni amd FX serisi cıkacak...
Harddısk fıyatları dusermı yukselırmı bılemem ama
kısaca coook sey degısır......
Sen o zaman gel yıne sıstem toplarım sana....
Bende dıyodum 1 hafta ıcınde alırsın kasayı :ehe :ehe
alacagın zaman gel halledelım :)

Elimde olsa şimdi almak isterim ama malum ssd yide katınca 3000 tl oluyor :(
Biz bunun gibi bir bilgisayarı haziran temmuz gibi aynısı gibi iyisini dizebilirmiyiz=-?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dizeriz tabiki...
Ama ben o zamanlar lys sonuclarımı ogrenmıs olucam..
Hergun maxicepe gıremeyebılırım..
Ama mutlaka sıstem toplarım sana merak etme....

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
dizeriz tabiki...
Ama ben o zamanlar lys sonuclarımı ogrenmıs olucam..
Hergun maxicepe gıremeyebılırım..
Ama mutlaka sıstem toplarım sana merak etme....

Peki tamam şimdiden teşekkürler yazın görüşürüz

Konuyu "Yeni oyuncu bilgisayarı (DT 8311)" altında topluyucağım temmuz a doğru

Üst Alt