Lg optimus black radyo sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black radyo sorunu
Birisi bana fm radyo bulabilirmi 1 tane denedim ama telefonu kilitliyodu bataryayi fln cikartiyodum yardim pls. simdiden tesekkurler ( bu arada konuyu telefomumdan actim p970 )

technoshark

technoshark

Üye
Birisi bana fm radyo bulabilirmi 1 tane denedim ama telefonu kilitliyodu bataryayi fln cikartiyodum yardim pls. simdiden tesekkurler ( bu arada konuyu telefomumdan actim p970 )

Selam , Öncelikle forumda optimus black için radyo uygulaması var.. ona bakarsan sana yardımcı olucaktır..
Yada şuanki versiyonun nedir ? versiyon güncellemesi yaparsan radyon yinede gelicektir.. saygılar..

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Selam , Öncelikle forumda optimus black için radyo uygulaması var.. ona bakarsan sana yardımcı olucaktır..
Yada şuanki versiyonun nedir ? versiyon güncellemesi yaparsan radyon yinede gelicektir.. saygılar..
v10c ye guncellemistim kapanirken turkcell logosu geliyodu o gitti bi o yonden iyi ;))

seymen16

seymen16

Üye
Arkadaşım vereceğim linkteki Fmradio.apk yı yüklersen sorunsuz radyoyu kullanabilirsin, rarın içinde radyonun widgeti de mevcut. Bende v10c kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.

technoshark

technoshark

Üye
v10c ye guncellemistim kapanirken turkcell logosu geliyodu o gitti bi o yonden iyi ;))

tamam güncelleme sonrasında, radyo gelmesi lazımdı aslına bakarsan gelmedimi dostum ?

yada arkadaşın atmış olduğu apk dosyalarını google marketten indireceğin apk manager ile kurarsan tamamdır, yada optimus black'in kendi uygulaması olan polarice office programı ile bu işlemi gerçekleştirebilirsin :)

Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt