Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg optimus black radyo sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xcolakx
Üye
Konu Sahibi
Lg optimus black radyo sorunu
Birisi bana fm radyo bulabilirmi 1 tane denedim ama telefonu kilitliyodu bataryayi fln cikartiyodum yardim pls. simdiden tesekkurler ( bu arada konuyu telefomumdan actim p970 )
Birisi bana fm radyo bulabilirmi 1 tane denedim ama telefonu kilitliyodu bataryayi fln cikartiyodum yardim pls. simdiden tesekkurler ( bu arada konuyu telefomumdan actim p970 )
Selam , Öncelikle forumda optimus black için radyo uygulaması var.. ona bakarsan sana yardımcı olucaktır..
Yada şuanki versiyonun nedir ? versiyon güncellemesi yaparsan radyon yinede gelicektir.. saygılar..
Selam , Öncelikle forumda optimus black için radyo uygulaması var.. ona bakarsan sana yardımcı olucaktır..
Yada şuanki versiyonun nedir ? versiyon güncellemesi yaparsan radyon yinede gelicektir.. saygılar..
tamam güncelleme sonrasında, radyo gelmesi lazımdı aslına bakarsan gelmedimi dostum ?
yada arkadaşın atmış olduğu apk dosyalarını google marketten indireceğin apk manager ile kurarsan tamamdır, yada optimus black'in kendi uygulaması olan polarice office programı ile bu işlemi gerçekleştirebilirsin