CagriMonsteR
Üye
ya o video biraz karışık ayrıca ben android 4.0.4 istemiyorum ki Türkiye için çıkan 4.0'ı tools'dan yükleyebilmeyi istiyorum:/tamam işte yukarıdaki videoda anlatım mevcutAynısını uygulayacaksın hepsi bu
![]()
ya o video biraz karışık ayrıca ben android 4.0.4 istemiyorum ki Türkiye için çıkan 4.0'ı tools'dan yükleyebilmeyi istiyorum:/tamam işte yukarıdaki videoda anlatım mevcutAynısını uygulayacaksın hepsi bu
![]()
Bu 4.0.4 ü sizdemi kullanıyorsunuz
Teşekkür bilgi için ama USB yığın depolama ve hata ayıklama etkin ama hata veriyor neden olabilir?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(bazi virus programlari uyari verebiliyor. programi yuklerken devre disi yaparsan iyi olur)
linkteki sayafada unlockroot pro yazan (mavi simgeli) free dowload yazani tikla. programi pc ye yukle.
telefonda usb debug modu aktif et. sonra telefonu usb kablo ile pcye bagla. programi ac ve root yazisini tikla. ekrana telefon modeli ve surum cikacak dogru ise uzerine tikla. sonra sana power saver uygulamasini yuklim mi diye soracak. hayir de. sonra telefon yeniden baslasin mi diye soracak. eveti tikla. telefon kapanip acilacak. uygulamalara girdiginde supersu gozukuyorsa root olmus demektir. unroot icinde ayni adimlar gecerli tek fark root butonuna degilde altinda unroot yazan butona tiklayacaksin.
Doğru programı indirmişim hocam.oncelikle program sayfasinda iki farkli iygulama var. unlockroot pro olan.
usb yigin depolama etkin olmayacak. sen usb hata ayiklamayi aktif yapip pcye naglayacaksin. yani pc de hafiza kartini acmayacaksin. sadece usb kabloyu takip prpgrami acacaksin
bu arada hata nedir. root tiklayinca telefon model ve surumu cikti mi?
Yardımın için teşekkürler.Lg android yazılımında sorun varmış tekrar yükledim ve süpersu geldi çok sağol.yazdigin hata.... herhangi bir cihaz bulunamadi baglanti duzgun mu kontrol et diyo. ben kendi telefonumu bununla hem root hemde unroot ettim. sorun cikmadi. usb surucun dogru yuklu ise olmamasi icin bir neden yok ama istersen baska yontemler var onu dene. ben hem basit hemde sorun cikarmadigi icin kendi tecrube ettigimi verdim.