LG Optimus Black 4.0.4 V30A Radyo Apk'sı Olan Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

CagriMonsteR

Üye
tamam işte yukarıdaki videoda anlatım mevcut ;) Aynısını uygulayacaksın hepsi bu :)
ya o video biraz karışık ayrıca ben android 4.0.4 istemiyorum ki Türkiye için çıkan 4.0'ı tools'dan yükleyebilmeyi istiyorum:/

technoshark

technoshark

Üye
O zaman senin yapman gereken LG PC Suite IV uygulamasını yüklemek olacak, sonrasında zaten güncelleme yapar ;)

Ayrıca video gayet açık bir şekilde anlatıyor :) 2 kere izlesen eminim üçüncüde yaparsın :)

CagriMonsteR

Üye
Bu 4.0.4 ü sizdemi kullanıyorsunuz

technoshark

technoshark

Üye
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Günceldir.Spiriti ya ben beceremiyorum ya da çalışmıyor bu sürümde...:)

qazedctgb

Üye
spirit fm ics de calismiyor. v20 versiyonda calisiyodu onda da sorunlu idi. radyo istiyorsan onunde iki secenek var. ya yabanci stock rom ya da root yapmak. rootsuz radyo sadece simdilik hayal gozukuyor.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
O zaman arkadaşlar v20a sürümüne nasıl root atabiilirim?:)

qazedctgb

Üye

(bazi virus programlari uyari verebiliyor. programi yuklerken devre disi yaparsan iyi olur)
linkteki sayafada unlockroot pro yazan (mavi simgeli) free dowload yazani tikla. programi pc ye yukle.
telefonda usb debug modu aktif et. sonra telefonu usb kablo ile pcye bagla. programi ac ve root yazisini tikla. ekrana telefon modeli ve surum cikacak dogru ise uzerine tikla. sonra sana power saver uygulamasini yuklim mi diye soracak. hayir de. sonra telefon yeniden baslasin mi diye soracak. eveti tikla. telefon kapanip acilacak. uygulamalara girdiginde supersu gozukuyorsa root olmus demektir. unroot icinde ayni adimlar gecerli tek fark root butonuna degilde altinda unroot yazan butona tiklayacaksin.

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi

(bazi virus programlari uyari verebiliyor. programi yuklerken devre disi yaparsan iyi olur)
linkteki sayafada unlockroot pro yazan (mavi simgeli) free dowload yazani tikla. programi pc ye yukle.
telefonda usb debug modu aktif et. sonra telefonu usb kablo ile pcye bagla. programi ac ve root yazisini tikla. ekrana telefon modeli ve surum cikacak dogru ise uzerine tikla. sonra sana power saver uygulamasini yuklim mi diye soracak. hayir de. sonra telefon yeniden baslasin mi diye soracak. eveti tikla. telefon kapanip acilacak. uygulamalara girdiginde supersu gozukuyorsa root olmus demektir. unroot icinde ayni adimlar gecerli tek fark root butonuna degilde altinda unroot yazan butona tiklayacaksin.
Teşekkür bilgi için ama USB yığın depolama ve hata ayıklama etkin ama hata veriyor neden olabilir?

qazedctgb

Üye
oncelikle program sayfasinda iki farkli iygulama var. unlockroot pro olan.
usb yigin depolama etkin olmayacak. sen usb hata ayiklamayi aktif yapip pcye naglayacaksin. yani pc de hafiza kartini acmayacaksin. sadece usb kabloyu takip prpgrami acacaksin

bu arada hata nedir. root tiklayinca telefon model ve surumu cikti mi?

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle program sayfasinda iki farkli iygulama var. unlockroot pro olan.
usb yigin depolama etkin olmayacak. sen usb hata ayiklamayi aktif yapip pcye naglayacaksin. yani pc de hafiza kartini acmayacaksin. sadece usb kabloyu takip prpgrami acacaksin

bu arada hata nedir. root tiklayinca telefon model ve surumu cikti mi?
Doğru programı indirmişim hocam.
Pc bağlantısındaki bütün şıkların hepsini denedim hata ayıklama açıkken olmadı.
Hata:"Not detected any device, check out the correct way to use."

qazedctgb

Üye
yazdigin hata.... herhangi bir cihaz bulunamadi baglanti duzgun mu kontrol et diyo. ben kendi telefonumu bununla hem root hemde unroot ettim. sorun cikmadi. usb surucun dogru yuklu ise olmamasi icin bir neden yok ama istersen baska yontemler var onu dene. ben hem basit hemde sorun cikarmadigi icin kendi tecrube ettigimi verdim.

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
yazdigin hata.... herhangi bir cihaz bulunamadi baglanti duzgun mu kontrol et diyo. ben kendi telefonumu bununla hem root hemde unroot ettim. sorun cikmadi. usb surucun dogru yuklu ise olmamasi icin bir neden yok ama istersen baska yontemler var onu dene. ben hem basit hemde sorun cikarmadigi icin kendi tecrube ettigimi verdim.
Yardımın için teşekkürler.Lg android yazılımında sorun varmış tekrar yükledim ve süpersu geldi çok sağol.:)

qazedctgb

Üye
rica ederim. hayirli olsun.

• Beğen
Tepkiler: adem-t

hayyam27

Üye
bu root işlemi 4.0.4 içinde geçrli mi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu 4.04 için radyo programı olan yokmu hala cevap bekliyorum sizlerden.........

qazedctgb

Üye
evet gecerli.
radyo icinse root dahil calisan radyo bulamadim.

hayyam27

Üye
anladım yani boşuna root yapmaya gerek yok diyorsun teşekkürle...

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Radyo olayı günceldir bende hala çalışan radyo bulamadım.(rootlu/rootsuz)