Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

derpi

Üye
aylardır ugrasıyordum hatta yıl oldu..saf gıbı kullanıyordum telefonu bu program telefonla benı bır butun yaptı.5800 da denendı tıkır tıkır calısıyo sagolun Sensation buyuksunnnnn

• Beğen
Tepkiler: Sensation
takaoo

takaoo

Üye
Sağol kardeş 5800 da oldu:))

• Beğen
yeauw

yeauw

Üye
kardeş nortonu kaldırdıktan sonra norton ıntegrator license kalıyor onlarıda silecekmiyizz ?

----------Eklendi @ 15:25:51 ---------- Yazıldı @ 15:19:04 ----------

bu programlar kurulumu kalacak silersek bşey olurmuu

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yaptım!c6-01 anna çok teşekkürler.

• Beğen

topak

Üye
hack olup olmadığını nasıl anlıcamm lütfen cevappppp????

HaqperesT

HaqperesT

Üye
5800 oldu dump rom dedim ayrıca reset yapmadan hacklendi.

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
Nokia E7-00, denedim ve sorunsuz çalışıyor. Winrar 1.01 unsigned yükledim...

• Beğen
rinti

rinti

Üye
hocam hack olayı bu kadar kolaylaştımı dediklerini aynen uyguladım sonra da unsigned bir uygulama da denedim sonuç kusursuz telefon:c6-01 anna fw:025.007 ellerinize klavyenize sağlık.....

dreampol

Üye
Samsung i8910 da işe yaradı .. teşekkürler...

rocky_85

Üye
E-72 071.004 sürümünde işe yaramadı ne yazık ki :(

xinanux

Üye
E-72 071.004 sürümünde işe yaramadı ne yazık ki :(

ne hatası verdi sys\bin patcher ldd not found ikiside kırmızı çarpı mı oldu rom patcherı açınca üç dosyayı restore yapamamışsındır.

rocky_85

Üye
ne hatası verdi sys\bin patcher ldd not found ikiside kırmızı çarpı mı oldu rom patcherı açınca üç dosyayı restore yapamamışsındır.
Hiçbir hata almadım telefonu kapayıp açtım herhangi bi programı yüklemeye çalıştım ama kısıtlı sertifika hatası aldım...
Telefonumu şimdi 081,003 versiyonuna yükselttim birde böyle deneyeceğim bakalım olur inşallah

xinanux

Üye
Hiçbir hata almadım telefonu kapayıp açtım herhangi bi programı yüklemeye çalıştım ama kısıtlı sertifika hatası aldım...
Telefonumu şimdi 081,003 versiyonuna yükselttim birde böyle deneyeceğim bakalım olur inşallah

tamam yükselt öyle dene şuan 2 yamada yeşil gösteriyorsa sertifikasız uygulama yükleyebilirsin.

• Beğen

rocky_85

Üye
tamam yükselt öyle dene şuan 2 yamada yeşil gösteriyorsa sertifikasız uygulama yükleyebilirsin.

"This Norton security has expired. Please renew your license" uyarısı alıyorum...
Galiba bu hack yöntemini de yapamayacağım...

xinanux

Üye
"This Norton security has expired. Please renew your license" uyarısı alıyorum...
Galiba bu hack yöntemini de yapamayacağım...

deneme süresi doldu diyor... Kardeş sen restore yaptıysan eğer rom patcherı kurabilirsin tekrar antivirüse gitmene gerek yok.

• Beğen

muhsinay

Üye
çok güzel bir paylaşım sağol kardeşim

----------Eklendi @ 13:58:24 ---------- Yazıldı @ 13:57:24 ----------

ben kurdum gayet güzel çalışıyor

• Beğen
nizam

nizam

Üye
kardeşim ellerine sağlık N8-00-25.07-Anna'ya yükledim mükemmel oldu artık bütün proğramlar yükleniyor emeğin için sağol

• Beğen

labohm

Üye
N8 Anna işe yaradı teşekkürler

• Beğen

mustafabirsen

Üye
N8 Anna Başarılı. Teşekkürler hocam

• Beğen