Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
aylardır ugrasıyordum hatta yıl oldu..saf gıbı kullanıyordum telefonu bu program telefonla benı bır butun yaptı.5800 da denendı tıkır tıkır calısıyo sagolun Sensation buyuksunnnnn
takaoo
Üye
Sağol kardeş 5800 da oldu)
yeauw
Üye
kardeş nortonu kaldırdıktan sonra norton ıntegrator license kalıyor onlarıda silecekmiyizz ?
bu programlar kurulumu kalacak silersek bşey olurmuu
Cihanî Sultan
Üye
yaptım!c6-01 anna çok teşekkürler.
topak
Üye
hack olup olmadığını nasıl anlıcamm lütfen cevappppp????
HaqperesT
Üye
5800 oldu dump rom dedim ayrıca reset yapmadan hacklendi.
cortex47
Üye
Nokia E7-00, denedim ve sorunsuz çalışıyor. Winrar 1.01 unsigned yükledim...
rinti
Üye
hocam hack olayı bu kadar kolaylaştımı dediklerini aynen uyguladım sonra da unsigned bir uygulama da denedim sonuç kusursuz telefon:c6-01 anna fw:025.007 ellerinize klavyenize sağlık.....
Hiçbir hata almadım telefonu kapayıp açtım herhangi bi programı yüklemeye çalıştım ama kısıtlı sertifika hatası aldım...
Telefonumu şimdi 081,003 versiyonuna yükselttim birde böyle deneyeceğim bakalım olur inşallah
Hiçbir hata almadım telefonu kapayıp açtım herhangi bi programı yüklemeye çalıştım ama kısıtlı sertifika hatası aldım...
Telefonumu şimdi 081,003 versiyonuna yükselttim birde böyle deneyeceğim bakalım olur inşallah