Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

çakır95

Üye
çok sağol kardeş kaç aydır arıyordum telefonum c5-03 oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation

falcon-avci

Üye
samsung innov8 gayet başarılı vede çok basit bir hack yöntemi ellerine sağlık teşekkürler

• Beğen
djediz

djediz

Üye
n97 mini basarili

• Beğen

aliyetta

Üye
c6-01 de işe yaramıyo arkadaslar bosuna ugrasmayınız....

sienon

Üye
Kardeşim hay allah razı olsun senden vallahi kafayı yemek üzereydim hiç bu kadar kolay olacağını zannetmezdim eline koluna sağlık :)

N78 hack başarılı :D

acceptorkill

Üye
5800 da gayet başarılı oluyor :)

BurakTura

BurakTura

Üye
Nokia 5250 Olmuyo malesef kardeş kapatıp açtım yine aynı sertifika hatası :(

xinanux

Üye
Nokia 5250 Olmuyo malesef kardeş kapatıp açtım yine aynı sertifika hatası :(

open4 all ve installserver yaması aktif mi yani yeşil mi gösteriyor bir bak bakalım...

----------Eklendi @ 16:13:51 ---------- Yazıldı @ 16:11:29 ----------

evvela üzerine tıklayıp aktif edeceksin o yamaları sonra add to auto yapacaksın,aktif etmeden otomatik olmaz ki....

mcdavut_3

Üye
5730 sorunsuz Allah razı olsun

• Beğen

35mutlu

Üye
teşekkürler başalırı emeğinize sağlık....

inkum

Üye
teşekkürler 5800 v52.0.007 de oldu.teşekkürler....

• Beğen

buraksinir

Üye
e 71 de oluyor mu acaba

----------Eklendi @ 04:17:08 ---------- Yazıldı @ 03:38:35 ----------

teşekkürler usta en sonunda oldu telefon nokia e71 sürüm 510.21.009 RM-346

• Beğen

kasap_54

Üye
birader işe yaradı tel 5800 benim için sertifika sorunu tarih oldu çok sağol herşeyi yükleyebiliyorum artık :))

• Beğen
birgivi

birgivi

Üye
arkadaşlar kim yaptıysa çok teşekkür ederiz mükemmel uzun zamandır uğraştım olmadı ama en sonunda hack yaptım cihazım e72 istediğim proğramı yüklüyorum

• Beğen
pirenuri

pirenuri

Üye
nokia 701 de oluyormu bu

xinanux

Üye
rica ederim...

şu linke installserver.exeler ekledim,os 9.2 ler e63 e66 e71 vs bunlarda rom patcherda ki installserver yaması kırmızı çarpı oluyor verdiğim linkte 9.2 olanı c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,belle olanlarda ise rom patcherda ki installserver yaması yeşil gözüksede sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmiyor verdiğim linkte S^3 için olan installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,os 9.1,9.3,9.4 lerde rom patcherda ki installserver yaması sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli geliyor onların atmasına gerek yok her ihtimale karşı linkte onlar içinde ekledim,eğer uyumsuz bir installserver.exe atarlarsa o kendini belli eder zaten uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırlar onu silip uygun olanı koyarlarsa bir sorun kalmaz :oke:

.....

----------Eklendi @ 18:52:01 ---------- Yazıldı @ 18:51:25 ----------

nokia 701 de oluyormu bu

oku şunu oku....

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hocam Emeğine Sağlık Çok Teşkkür Ederim...

Really06

Really06

Üye
N8 anna süper oldu tşk ederim emeğine sağlık

kacacaca

Üye
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah razı olsun bunu yapandan da paylaşandan da kardeşim. n95 almıştım. birsürü site gezdim her yöntemi denedim. opda bilmem ne. olmadı. ama bu oldu. yüzbinlerce kez teşekkür ederim :)

Üst Alt