Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
rdeg
Üye
n97 mini ye kurdum.sonuc mükemmel.paylasimin icin tesekkürler
hadrek
Üye
nokia c7-00 anna son versiyon sorunsuz işlem gerçekleşti. sadece 1 noktada C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin. yani bu noktada silinecek klasör yoktu. daha doğrusu böyle bir klasör yoktu silmeden geçtim. sorunsuz kuruldu teşekkürler paylaşım için
her şeyi sensation ustadan beklemeyin biraz bilgi sahibi olun git şimdi telefonuna uygun installserver.exe yi c:\sys\bin klasörüne at sertifikasız uygulama yükleyebilirsin,evet doğru e71 gibi telefonlarda rom patcherın installserver yaması kırmızı olur sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmez onu da bir zahmet kendin at sys\bin klasörüne işlemi tamamla.......Bir şey yapmayı biliyorsan sorun yok demektir,Bir şey yapmayı bilmiyorsan sorun var demektir,yani senin için her şey sorun.......
hadrek
Üye
nokia c7 anna : arkaşlar hackleme ile alakalımı bilmiyorum ama çok kurcalıyorum ayarları bi yerden ayar değiştirmişte olabilirm. rehberimdeki kayıtlı kişiler aradığı zaman hiçbirinin ismi gözükmüyor yardım
nokia c7 anna : arkaşlar hackleme ile alakalımı bilmiyorum ama çok kurcalıyorum ayarları bi yerden ayar değiştirmişte olabilirm. rehberimdeki kayıtlı kişiler aradığı zaman hiçbirinin ismi gözükmüyor yardım
hackten olmaz arkadaş bir ayar değiştirmişsindir,hack telefondaki ayarları değiştiremez kim söylüyor bunu size...
ltn53
Üye
tamam dediğini denicem yardımcı olduğun için teşekkür ederim
atakan25
Üye
c6-01 25.007 başarılı
qsaw
Üye
Acaba hard format ile düzelirmi bu?
QUANTİN
Üye
n73 v4.0839.42.2.1
n78 13.052.217.6
5800 52.0.007.C02.01
tek tek denendi ellerinize sağlık güzel bi hack paylaşımı olmuş
deliichocuk
Üye
kardeşim eline emeğine sağlık Allah ne muradın varsa versin 5800 xm de oldu
hakki67
Üye
arkadaşlar bende nokıa 5228 var ne program yüklemeye çalıştıysam sertifika hatası veriyodu çok uğraştım çözüm bulamamıştım yok neymiş opda sitesine ıme no verecğimde günler sonra cevap gelirse cer sertifika dosyasını alacağım sakıncalı zaten ama size nekadar teşekkür etsem azdır bunu mutlaka deneyin süper her programı kuruyo1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayıbaşlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır. rum denedim yani.
custave
Üye
cokk tesekurlerrr nokıa 5800xpm
sukruon
Üye
N78 30.011 sürümde sorunsuz çalıştı.teşekkürler.
xcep
Üye
Nokia x6 dabasarılı cok sagol...
34tango
Üye
sağol dostum E72-1 v081.003 de bile işe yaradı hem anlatımda süper olmuş
Kaya0362
Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. bu nerdedir bulamadım kaldırmadım ama oldu bu bana sorun olurmu çok teşekkür ediyorum sağol