Symbian Belle Nokia e7-ye nasil kurulur...

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sende pr 1.2 yüklüdür yani eski sistem..telefonunu nokia suite e bağlayarak symbian anna'ya güncelle telefonunu o arkadaşınınki gibi olacak..tabi duvar kağıdı veya cfw değiştirdiyse o başka :)

tuntek

Üye
Cihazda symbian anna yazılım sürümü 025.007 yazıyor ,update yapınca en son sürüm yüklü diyor..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o zaman arkadaşın başka bir tema yüklemiş veya cfw yapmış

tuntek

Üye
Telefona format attım fakat geri yüklemiy yapınca orjinal duvar kağıtları vs hepsi gitmiş geri nasıl yüklerim orjinal resimleri yardımcı olabilirmisiniz

cross_fire

Üye
aklıma bişey geldi eskiden 5800 a şöyle bişi yapmıştım. wersiyon yükselttim memnun kalmadım eski sürüme dönecektim ama downgrade olmadığı için bi yerde okumustum aynı olay birinin başına da gelmiş rofs2 dosyalarını falan içini boşaltmıs eski sürümü içine yerleştirip paketliyo we cfw yi tlf na yazdırıyo. bunu bende denedim olumlu sonuc aldım ekranda en son güncelleme yazıyo ama eski sürüm paketin içinde.

bende diyorum aynı mantıkla olur mu. forum da symbian 3 rofs2 rofs3 core dosyalarını düzenleme ile ilgili bi başlık wardı oradan programları indirdim akşama bi deneyecem sizce nasıl olur. önemli olan core dosyasının da koruma warmıs onu kaldırmak gerekiyo galiba bi deneyelim bakalım.

bu arada e7 de downgradee olmadığı için bi umutla eski sürümleri yüklemeyi denedim olmadı we tlf a bişi olmadı son yazılımı yüleyince normale dönüyo. ama belle kullanma merakı olunca insanın aklına neler geliyo :D:D:D bakalım önerilerinizi beklerim. sonuçta başkalarının da başına gelebilir böyle bi durum :)

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
ilginc... Neden olmasin? :) yaparsan paylasabilirmisin? Disi belle ama ici anna cwfni :d

SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir aslında ama core yi düzenledikten sonra telefona hasar vermeye oranıda yüksekmiş diolar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
25,8 den belle geçiş yapamayanlara bi tavsiyede bulunmak istiyorum... Phoenix ile flashlarken uda için 25,8 i. Çekirdek yani core içinde 25.7 yi tekrar deadflash ile flaslayın sonra üzerine belleyi yüklemeyi deneyin..

cross_fire

Üye

ilginc... Neden olmasin? :) yaparsan paylasabilirmisin? Disi belle ama ici anna cwfni :d

dısı anna içi belle olacak :D ya aslında 5800 la parmagımda oynatıyodum bu beni zorladı çok uğraşıyorum bakalım akşam biraz deneme yapayım

cross_fire

Üye
denedım olmadı 25.7 nin core dosyası nı denedım olmadı :( ama 25.008 turkce yaptım en azından turkce yaptım ona sewineyim :) isteyen olursa dosyaları yollarım ama gerek yok bence 25.007 olarak kalsın zaten bı degısıklık yok orjilan belle cıkana kadar bekleyecem.

cross_fire

Üye
belle olmadı anna onu belırteyım de

nofear445

Üye
arkadaslar yaparken e7 cöktüü napcaz simdi yaaaa offffff

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
korkma arkadasim dead phone yap. yeniden belle dosyalari ile flash yap. ayrintilari yazarsan yardim edebiliriz

nofear445

Üye
oleyyyyyyy yaptıımm :)

----------Eklendi @ 23:59:30 ---------- Yazıldı @ 23:50:08 ----------

ya şimdide acılmıyo o noktalı seyler hareket edio surekli bastan alıo acılmıyo tel kardesim ya napsam bastanmı yapim

----------Eklendi 12.01.2012 @ 00:43:19 ---------- Yazıldı 11.01.2012 @ 23:59:30 ----------

zorlada olsa acıldı simdi ben format atmadan yaptım sorun ordamı acaba

----------Eklendi @ 01:13:21 ---------- Yazıldı @ 00:43:19 ----------

yine gitti sim kart görmedi kapa ac yaptım acılmıyoo offf

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
sim karti gormedimi?? Telefon aciliyormu acilmiyormu onu soyle. Bir az detayli anlat problmi. Boyle de olmaz ki.. Ne sabirsizsin benim gibi))

nofear445

Üye
sim karti gormedimi?? Telefon aciliyormu acilmiyormu onu soyle. Bir az detayli anlat problmi. Boyle de olmaz ki.. Ne sabirsizsin benim gibi))

reis yaptim sabah oldu ama inanmassin ne oldu sim kart booom yandi her halde bu islemi yaparken bozuldu telefon o yuzden acilmiomus sabah hatsizda acim dedm acildii yedek sim aldim taktim onlada calisti simdi bellee kardesim aksam konusuruz allaha emenet saol hersy icin :)

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim. bi sey diyil :)

cross_fire

Üye
bi de ben yükleyebilsem :( kerdeşim sewindim senin adına keşke bende yüklesem kart feda olsun...

nofear445

Üye
bi de ben yükleyebilsem :( kerdeşim sewindim senin adına keşke bende yüklesem kart feda olsun...

neden yapamıosun ki kardesim

----------Eklendi @ 20:07:17 ---------- Yazıldı @ 20:03:50 ----------

abii anladmadım gittii sim kartla ne alaka sim kart gitti ama sonunda oldu demek bu ne oluyo sim kart cıkıkken yapmak gerekiomus. bosu bosuna 4 saaat ugrastım sim kart yanmıs kısa devre yapıodu her hal en az 25 kere yüklemisimdir bastan all olmadı bi daha :) hepsinde oluyomus ama sim kart yüzünden acılmıomus tel :)

cross_fire

Üye
25.008 yüklemiştim onun üzerine kurulmuyo belle. 25.007 olsaydı hiç bi problem olmadan belle kurardım. o yüzden orjinal belle çıkmasını bekliyorum :(

Üst Alt