N9 almalımıyım sizce ? Gerçek N9 kullanıcıları yorum lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
Şubatta gelecek deniliyor beyaz için.

kaplan0066

Üye
Ark buruda taraf tutmadan bu gorusu yaziyorum ben n8 alirken israrla android tavsiye ettiler dinlemedim ve aldim 10 ay kullanabildim simdi ise galaxy s2 kullaniyorum ve harika donma kasma yok oyunda biraz isiniyor.n9 inceleme firsatim oldu yazilimsal ozellegi cok iyi ama apps gelecegini sanmiyorum ne olacagi belirsiz nokia bile naptigini bilmior oo paraya kesinlikle degmez.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
beyazı çok "yahşi" duruyo yav..gerçi gelse de şimdi alamam.c6yı alalı daha 4 ay oldu....belki bizim cihazlar eskiyene kadar nokia çift çekirdekli bi symbian çıkarır:gul:

----------Eklendi @ 11:50:58 ---------- Yazıldı @ 11:49:26 ----------

Ark buruda taraf tutmadan bu gorusu yaziyorum ben n8 alirken israrla android tavsiye ettiler dinlemedim ve aldim 10 ay kullanabildim simdi ise galaxy s2 kullaniyorum ve harika donma kasma yok oyunda biraz isiniyor.n9 inceleme firsatim oldu yazilimsal ozellegi cok iyi ama apps gelecegini sanmiyorum ne olacagi belirsiz nokia bile naptigini bilmior oo paraya kesinlikle degmez.

1500 felan değmediğini bizde biliyoruz.ancak cidden müthiş cihaz.1 gb ram kullandığınız gs2 de var.lütfen telefonu yeni açtığınızda boş ram miktarına ramblow dan felan bakabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve n000k
n000k

n000k

Üye
evet şubat başı ve sonu beyaz 64 lük gelcek demişlerdi bursa nokia shop ta.. ben geleceğine innaıyorum.. tabi şöyle bir durumda olabilir, her şehre gelmeyebilir.. :(

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
evet şubat başı ve sonu beyaz 64 lük gelcek demişlerdi bursa nokia shop ta.. ben geleceğine innaıyorum.. tabi şöyle bir durumda olabilir, her şehre gelmeyebilir.. :(

ben ankaradayım:halay1::halay2:

• Beğen
Tepkiler: n000k
MertcaN9

MertcaN9

Üye
aynen bence büyük şehirlere gelir mersin forum nokiaya gelmiyeceği kesinleşmiş çok üzgünüm...ama olsun siyahı daha karizmatik geliyor bana (h)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

lanporta

Üye
malum meego yeni bir işletim sistemi.yani daha bir ilk.buda sorunları beraberinde getirebilir.düşünürseniz s60 ilk çıktığında sorunlarla boğuşuyordu.maddi yönden iyiysen ve telefonda hız ararım diyorsan android telefonlarına yönel.gs2 öneririm hızda ustune yoktur

chuck33

Üye
aynen bence büyük şehirlere gelir mersin forum nokiaya gelmiyeceği kesinleşmiş çok üzgünüm...ama olsun siyahı daha karizmatik geliyor bana (h)
Mersin Forum'daki Nokia Shop'a cihaz 1 hafta önce falan geldi. Adamlar benden sıkıldı artık her gidişimde inceliyorum çünkü. :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Mersin Forum'daki Nokia Shop'a cihaz 1 hafta önce falan geldi. Adamlar benden sıkıldı artık her gidişimde inceliyorum çünkü. :D

gelmeyecek derken 64 GB beyaz olandan bahsediyorum arkadaşım yoksa siyahı geldi beyazı gelmedi ama. hemen girişte duruyor siyahı mersin nokia shopta ve de çok karizmatik bende aynıyım 2 hafta oldu yaklaşık kaan abi gelme artık ne olur başkaları bakamıyor cihaza diyor yani mertcan deseniz tanırlar beni orda artık. telefon son derece güzel çalışıyor bundan herkes emin olabilir

chuck33

Üye
gelmeyecek derken 64 GB beyaz olandan bahsediyorum arkadaşım yoksa siyahı geldi beyazı gelmedi ama. hemen girişte duruyor siyahı mersin nokia shopta ve de çok karizmatik bende aynıyım 2 hafta oldu yaklaşık kaan abi gelme artık ne olur başkaları bakamıyor cihaza diyor yani mertcan deseniz tanırlar beni orda artık. telefon son derece güzel çalışıyor bundan herkes emin olabilir
Pardon ben 16 GB'lık sanmıştım. Evet telefon harika bir sürü uygulama açmama rağmen hiçbir donma olmadı, zaten N9'un en sevdiğim yanı da bu. Ben de para biriktiriyorum en kısa zamanda alacağım :D

for_rock

Üye
Bir N9 kullanıcısı olarak sizlere kesinlikle öneririm. Çok stabil bir işletim sistemi var. Tek eksisi bence flash player olmaması. Uygulama sayısı çok hızlı artıyor. Hergün onlarca yeni uygulama görüyorum.

windows96

windows96

Üye
bendd geçen gün turkcell de telefonu inceleme fırsatı buldum ve gerçekten muhteşem ötesi bir telefon .Pederle anlaştık bu dönem takdir getirirsem n9 u alacak , inşallah takdir getirmeye çalışıcam .Abi o siyah nedir öyle ya beni resmen kendine bağladı :)

avcitalip

avcitalip

Üye
N9 Facia Dır...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Meego daha yeni çıkmadımı. Nokia neden bıraksın.

numbbuz

Üye
arkadas n9 alma derim onun yerine n8 al verdigin paraya drger en azından meego nın gelısecegini sanmıyom samsung wave lerde cıktıgında bada işlemcisi vardı arkadaslar şimdi pişman aynı cin malı gıbı meegonunda gelısecegını sanmıyom bence n8 yada galaxi s2 al derim verdin paraya deger hem binlerce uygulaması var

Üst Alt