Ark buruda taraf tutmadan bu gorusu yaziyorum ben n8 alirken israrla android tavsiye ettiler dinlemedim ve aldim 10 ay kullanabildim simdi ise galaxy s2 kullaniyorum ve harika donma kasma yok oyunda biraz isiniyor.n9 inceleme firsatim oldu yazilimsal ozellegi cok iyi ama apps gelecegini sanmiyorum ne olacagi belirsiz nokia bile naptigini bilmior oo paraya kesinlikle degmez.
evet şubat başı ve sonu beyaz 64 lük gelcek demişlerdi bursa nokia shop ta.. ben geleceğine innaıyorum.. tabi şöyle bir durumda olabilir, her şehre gelmeyebilir..![]()

aynen bence büyük şehirlere gelir mersin forum nokiaya gelmiyeceği kesinleşmiş çok üzgünüm...ama olsun siyahı daha karizmatik geliyor bana![]()

Allah herkesin gönlüne göre versinaynen bence büyük şehirlere gelir mersin forum nokiaya gelmiyeceği kesinleşmiş çok üzgünüm...ama olsun siyahı daha karizmatik geliyor bana![]()
Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
Mersin Forum'daki Nokia Shop'a cihaz 1 hafta önce falan geldi. Adamlar benden sıkıldı artık her gidişimde inceliyorum çünkü.aynen bence büyük şehirlere gelir mersin forum nokiaya gelmiyeceği kesinleşmiş çok üzgünüm...ama olsun siyahı daha karizmatik geliyor bana![]()

Mersin Forum'daki Nokia Shop'a cihaz 1 hafta önce falan geldi. Adamlar benden sıkıldı artık her gidişimde inceliyorum çünkü.![]()
Pardon ben 16 GB'lık sanmıştım. Evet telefon harika bir sürü uygulama açmama rağmen hiçbir donma olmadı, zaten N9'un en sevdiğim yanı da bu. Ben de para biriktiriyorum en kısa zamanda alacağımgelmeyecek derken 64 GB beyaz olandan bahsediyorum arkadaşım yoksa siyahı geldi beyazı gelmedi ama. hemen girişte duruyor siyahı mersin nokia shopta ve de çok karizmatik bende aynıyım 2 hafta oldu yaklaşık kaan abi gelme artık ne olur başkaları bakamıyor cihaza diyor yani mertcan deseniz tanırlar beni orda artık. telefon son derece güzel çalışıyor bundan herkes emin olabilir

sen faciasın kusura bakma.N9 Facia Dır...
N9 Facia Dır...