Crusade Of Destiny(yardımlaşma bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

Ritchie88

Ritchie88

Üye
bitti oyun.

asii78

Üye
elf orelerı ormandakı kulubeye qıt onu orda dnustrcen snra zırhcı adama qıt onlardan sonra sana zırh eldiwen kask vs verecekbu
. bu orman daki kulübe nerede yav. Bi de hastaya nasıl ilaç toplayacax

mehsell

mehsell

Üye
sana bi tane liste geliyor işte orda bulmam gerekenler var

asii78

Üye
bu ağaç beni mağaraya almıyo neden acaba tılsımımda var elimde mağara açılmıyo ( tahta elbiseleri giymem gerekiomus :) )
bu tahta elbiseler hangi köyde.ilk köyden Aldım hepsini ağaç beni de almadı.ayrıca prenses snow beast dan sonra vermedi takıldık

mehsell

mehsell

Üye
bu tahta elbiseler hangi köyde.ilk köyden Aldım hepsini ağaç beni de almadı.ayrıca prenses snow beast dan sonra vermedi takıldık

Arkadaşım o tahta elbiseyi sen yaptıracaksın ağaçları kesecen içinden odun filan çıkıyor sonra mağazanın yanında duran bi adam var ona vereceksin ve adam sana eldiven , zırh filan verecek bayağı bi büyük ağaç kesmen gerek bütün seti tamamlamak için..

asii78

Üye
Arkadaşım o tahta elbiseyi sen yaptıracaksın ağaçları kesecen içinden odun filan çıkıyor sonra mağazanın yanında duran bi adam var ona vereceksin ve adam sana eldiven , zırh filan verecek bayağı bi büyük ağaç kesmen gerek bütün seti tamamlamak için..

biraz daha açıklayıcı olur musun o adam hangi köyde bu köyde bi tane var araba yanında duran o da.

asii78

Üye
biraz daha açıklayıcı olur musun o adam hangi köyde bu köyde bi tane var araba yanında duran o da.

tamam bunu çözdük şimdi de kapıyı açmaya tılsım nasıl olacak onu anlamadım kibi de bu elf oreleri kime nerede vereceğiz bulamadım

----------Eklendi @ 02:56:04 ---------- Yazıldı @ 01:30:11 ----------

tamam bunu çözdük şimdi de kapıyı açmaya tılsım nasıl olacak onu anlamadım ki

biri internet e video yüklemiş bunu.şimdi de 4yeşil parça yi bulamadık o elf parçası

asii78

Üye
bu elf oreleri nerede dönüştürecex ya bulamadım

asii78

Üye
elf book gerekiyomuş.şimdi ise bu dragon sword u Kaç level de kullanmak lazım Kaç level olmalıyız yani hp mp gitmeden

lolaman

lolaman

Üye
Ya ben bu oyuna yeni başladım ama hiçbişey yapamadım heryeri dolaştım oyunda herkesle konuştum bişey olmuyo ama..Nereye gitcem oyuna ilk başlayınca?

sincarezindan

sincarezindan

Üye
Ya ben bu oyuna yeni başladım ama hiçbişey yapamadım heryeri dolaştım oyunda herkesle konuştum bişey olmuyo ama..Nereye gitcem oyuna ilk başlayınca?

oyunun basinda saman gibi birsey topluyosun meydanda bitane yasli kadin var ona vericeksin;D

----------Eklendi @ 14:53:03 ---------- Yazıldı @ 14:51:46 ----------

ben bu oyunu bitirdim gercekten guzel bir oyun

Mutlu Uygun

Üye
o saman gıbı seylerı nasıl topluyorsun?

tolunay378

Üye
bu oyunun türkcesi varsa lutfen linkini atn =(

smh60

smh60

Üye
Arkadaşlar bu oyunu yeni yükledim hiç birşey anlamadım yardım edermisiniz

myefsane

Üye
Ben yeni başladım 1. bölümü daha geçemedim. Naasıl oynanıyor kısaca özetleyebilir misiniz?

kanonj

Üye
aga bu oyun n500 yada 5800 da çalışırmı

MaxipmaN

Üye
maxicep 2013 yılında hort rekorunu kırmadıysa kendime 10 gün ban atarım :D

Anil-D

Anil-D

Üye
oyun nerde

draxcatxx55

Üye
(Sırf Sizin İçin Üye Oldum :) )
Arkadaşlar Sandıklardan çıkan elf orelerin ( Yeşil taşlar) ne i§e yaradığını biliyorum. Bu taşları elflerin perilerin yasadigi bi.orman var forestmi ne adı uzun zamandir oynamiyorum unuttum adini :). Or ormanda haritada gözükmeyen sol tarafta köye yakın bi elf tapınağı var. (Mağara)Onu.bulursanız içerdeki 3 tane elfi öldürün biraz ilerde ısik var oraya gidin bütün elf oreleri yuvarlak bi topa ceviriyo. Bu yuvarlak toplari alin 1. Baslangic koyunde demirci var Görmüşsunuzdür. Demirciye verin Yaptiginiz.elf.oreleri :D Veee Size Oyundaki En guclu itemleei.veriyo Elf Eldiveni Elf Zirhi Elf Ayakkabisi Elf Pantolonu Ve Elf Kaski :) Artik sizi kinse durduramaz :)

crazyurfaly

crazyurfaly

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin nasıl item satıyoruz dükkana gidiyorum ama sadece satın alma var