Crusade Of Destiny(yardımlaşma bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

bugli

Üye
valla her sehirde 1 gorev var diye biliyorum. standstonedaki moblar dusuk gelmeye baslayinca snowy mountainsteki adamla konusun daha sonra fire valleye gidip bu adamin ikiziyle konusun. lavlarin kenarindan 3 tane tas toplayip snowye geri gidin. level 30 olunca enchanced foresta gidin orda hasta bir kadini tedavi etmek icin ilac hazirlamaniz gerekiyor size item listesi vericek toplayip geliceksiniz. tabi her sehirde max level olunca kraliceyle konusup boss gorevini yapmayi unutmayin. kolay gelsin :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
saol bugli

----------Eklendi @ 20:13:47 ---------- Yazıldı @ 20:11:22 ----------

öncelikle ilk köydeki kuyudan inci görevini yapacacan sonra 10 level olacan öyle giriyosun

----------Eklendi @ 20:14:26 ---------- Yazıldı @ 20:13:47 ----------

dostum 2'miz aynı ilerliyoruz bende yılan kesiyorum yapacak bişe yok :D lvel alıyorum. ondan sonra ne yapacaz harbiden
35 lwl dim ama telefon serviste gelince tekrar oynuyacam :s

xparissx

xparissx

Üye
coldeki saticiyi kurtardim ve ardindan yarasa magrasina girip sandigi actim ama hala kiz birsey bul diyor anlamadim lwlim su anda 20 magic olarak teleport acildi cok saglam oldu ustumu fulledim cok para gitti cok:) gorev listemde sunlar var: help the queen, help spirit rest, find a cure, rescue villagers, heat well:)

bugli

Üye
coldeki saticiyi kurtardim ve ardindan yarasa magrasina girip sandigi actim ama hala kiz birsey bul diyor anlamadim lwlim su anda 20 magic olarak teleport acildi cok saglam oldu ustumu fulledim cok para gitti cok:) gorev listemde sunlar var: help the queen, help spirit rest, find a cure, rescue villagers, heat well:)

gece oldugunda mezarliga git orda bir ruhla konusucaksin. sonra onun bedenini bulucaksin

xparissx

xparissx

Üye
dostum mezarlik dedigin yer vampirlerin orasimi detay soylersen sevinirim:) :bigstar:

bugli

Üye
fire valleyde sehrin hemen yaninda, konustugun kadinin arka tarafinda kaliyor. adamla konustuktan sonra skeletonlarin orda bir magaraya girip adamin kemiklerini alip geri goturceksin. magaraya girince heat brief potu ic.

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
çöldeki mağaraya girdin ya oradaki tüm yollara bak orada bi çocuk var onu kurtaracaksın tabi oradaki sandıklarıda ararsan sana bi tane çanta veriyo(inventory genişliyo)

bugli

Üye
fire valleydeki gorevi yaptim anahtar verdi ama sandik yok :D

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
:d: vardır ya heryeri aradın mı

bugli

Üye
evet :D kalenin icinde olabilir ama level 50 olmam lazim oraya gitmek icin

xparissx

xparissx

Üye
haci colde kayip cocgu buldum anahtar verdi golemlerin orda sandigi actim yanliz kapali kapi var mesaleli boss odasi buyuk ihtimal onu acamadim smdi mezarlik gorevini acmaya gdiorum 8000 altin degerindeki kilici aldim fena kesio:=):yuru

----------Eklendi @ 22:58:05 ---------- Yazıldı @ 22:43:58 ----------

haci bu lwl de bu gorevi yapmak mantiksizlik gbi:) dger yerlerdeki gorevi tam bitirmeden grmek olum adamlar fena can aliyo
son olarak kral muhuru verdi coldeki bosu nasil oldurcez kilic darbesi almiyor cok gclu okmu aticaz taktik alinir:)

bugli

Üye
bak ordaki boss sana saldirirken kacicaksin, durdugu zaman magic skill vur 2-3 dk ye olur.

xparissx

xparissx

Üye
eyvallah 2 skilde indirdim kirala verdim sandiktan cikan itemi simdi lwl 28 im bi 35 e geliyim sonra mezarliktaki ruhla konusurum daha basit gorev varsa bilgilendirirmisin birde ben en yuksek zirhlari ve silahlari aldim bunlarin daha yuksekleri varmi yani zirhlara birseyler yapip gelistrebiliyomuyuz yoksa en son boylemi kaliyor ustumuz

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
xparissx :D oha baba ben daha 20yim hayla çöldeyim 8000 değerindeki kılcı aldın mı görev mi verdi anlamadım bide çölde boss u kesmek için kaç level olmamız gerki yani kapı hayla mühürlü

xparissx

xparissx

Üye
e dostum metin 2 yde boyle oynuyodum colde gorevlerı yapcaksin snra dogdugun ulkeye gdip kirala geliceksin muhuru alip o kapali kapiyi acicaksin snra boss kesiceksn 29 oldum magic skil acldi 49 luk magic 8000 dgerinde kilic war satilik onu al katliyam yap:)

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
mage mi yaptın sen

xparissx

xparissx

Üye
aynen mage en saglam mage wurur butn hepsinde bu boyledir metin 2 de sura gecer knight online mage gecer buz yagmuru 65 lwl dn snra unludur magede:)

bugli

Üye
sadece tek bir skille yogunlasmak zorunda degilsiniz. magein 60 tan sonra gelen 3 skilli acayip mana harciyor.

xparissx

xparissx

Üye
dogrudur dostum vurus gucu cogaldkca manayi icer su gbi ama vurdugu zamanda fena vurur;)

xparissx

xparissx

Üye
buz golem bossu oldurdm kiraliceye sandktaki ıtemi teslm ettm ama bna anahtar vermedi dger sandk icin cozum ney arkadaslar hala kardesini bulamadim