Crusade Of Destiny(yardımlaşma bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
Crusade Of Destiny(yardımlaşma bölümü)
level 8'im yapamadığınız yaptığınız görevleri(zor olanlar) burada anlatırsanız bilgilenmiş oluruz.
-Size ilk başladığınız yerde yaşlı adam kağıt veriyo onu kraliçeye götür diyo sonra kaleye doğru giderken görevlilerden biri sizi water lı biyerden bahsediyo orası köydeki kuyu yeri kuyuya gelip atlıyoruz.sonra orada adam 40 tane inci istiyo gidin öncelikle level kasın 4-5 level olun ondan sonra gidip yapın.1000 altın veriyo.görevi yapmasına gelince hemen suyun altına girmeyin bekleyin incinin yerini tespit edin ondan sonra oradaki denizkızları arkasını dönünce hemen yanına gidip alın yoksa size saldırıyo neyse 40 taneyi toplayana kadar canınız çıkacak fakat ilerde iyi itemler almanıza yardımcı olur.

benim sorum köydeki çocuk ablasını bulmanızı istiyo goblin cavede bulacakmışız kızıda oraya nerden gidecez.bu arada köyün haritasını satın almayın boşa 100 altın vermiş olursunuz heryer açık seçik :ehe

catdog136

catdog136

Üye
goblin magarası solda ortadaki magara ilk haritada..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
şu oyun online osa yeterdi bize :D

_ardaa

_ardaa

Üye
ben daha alışamadım dokunmatik oyunlara, karakteri goblin mağarasına götürene kadar akla karayı seçtim sağımda ki adama yaklaşıp konuşmak için köyü turladım yine yaklaşamadım tam yanına giderken sola yada sağa kaçırıyorum karakteri, parmağım mı büyük nedir bi türlü ekrandaki joystcik'i düzgün yönetemedim bende bıraktım oyunu(h)

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
tamam yaptım 13 levelim bossuda kestim.kraliçe güçlü ol geri gel diyo artislik yapıyo şimdi level kasıyorum buarada en iyi para veren yılan kuyruğu ona göre 6 tanesi 120 altın a gitti

xparissx

xparissx

Üye
kestgimiz yaratiklardan cikan kuyruk vs... seyleri nasil satabiliyoruz bilen varmi arkadaslar

----------Eklendi @ 16:35:10 ---------- Yazıldı @ 15:20:31 ----------

kendi soruma kendim cevap vermis oluyorum saticiya gidip ordan item bolumunu acinca satis yapabliyoruz:) 23. inciyi topluyorum su anda 9. lwl deyim skil olarak megic sectim ama maalesef ustume daha item almadim :) oynadikca bilgi verecegim iyi gunler...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
kraliçeye nasıl gidiliyor :D

xparissx

xparissx

Üye
en son geldigim nokta 40 inciyi topladiktan sonra 1000 altini kaptim ardindan cicek gorevi vardi 10 tane sari cicek onuda bitirdim ama birsey vermedi kaleye girdim ve ardindan kapinin acilmasi icin muhur verildi kapali kapi var saginda ve solunda mesale yaniyor o kapiya gidip muhurle kapiyi actim ve ardindan orumcek magarasina girmis bulundum yaklasik 6-7 tane kucuk orumcek oldurdukten sonra boss orumcek geliyor iste orada armora ihtiyaciniz var lwlim dusuktu o yuzden kaybettim smdi 14 lwlim magic olarak buz kuresi sihiri acldi kalenin yanindaki yoldan diger ulkeye gidip oradan zirh satin aldim simdi baya saglamim bakalim bossu yatirablcekmiyim:) yanliz kiz kardesini hala bulamadim diger arkadas gibi aramaktayim bende yardimci olursaniz sevinirim :ehe

----------Eklendi @ 14:58:24 ---------- Yazıldı @ 14:38:47 ----------

buldum arkadaslar haritayi acinca sol en ust tarafta magara

bugli

Üye
kiz kardesi bulmak gercekten uzun suruyordu magara baya karisik :D 4. parca gorevinde agac adamin magarasina girmek icin 5 adet tree branch dusurmeniz gerek. onu foresttaki adama verdiginizde.size giysi yapiyor. su an onunla ugrasiyorum ben de :D onceki gorevlerle ilgili sorunuz varsa.cevaplarim

xparissx

xparissx

Üye
dostum kiz kardesi bulduktan sonra anahtar veriyor o anahtarla agacin altindaki sandigi acinca icinden yesil renkli bir item cikiyor bir gorev icinmi gerekli bu simdiden tskler....

bugli

Üye
valla 41 levelim o yesil seylerden 4-5 tane oldu ama hala bir yararini goremedim.

xparissx

xparissx

Üye
orumcegi oldurdum sandktan kemik cikti krala verdîm simdi napicaz

bugli

Üye
bak dukkoanin ordaki ata git standstone desert sec orda gorev yap level al

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
saol bugli

----------Eklendi @ 20:13:47 ---------- Yazıldı @ 20:11:22 ----------

kraliçeye nasıl gidiliyor :D
öncelikle ilk köydeki kuyudan inci görevini yapacacan sonra 10 level olacan öyle giriyosun

----------Eklendi @ 20:14:26 ---------- Yazıldı @ 20:13:47 ----------

orumcegi oldurdum sandktan kemik cikti krala verdîm simdi napicaz
dostum 2'miz aynı ilerliyoruz bende yılan kesiyorum yapacak bişe yok :D lvel alıyorum. ondan sonra ne yapacaz harbiden

xparissx

xparissx

Üye
hehe daha oynama frsati bulamadm brazdan bşlarim bkalim para cok gdiyor metin 2 gbi pazar kurup satis yapsak iyi olurdu:)

• Beğen
Tepkiler: kereman91

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
katılyıorum bide level sistemi silkroad gibi belli bi seviyeden sonra zorlaşıyo potlar 300 altın 1 tane alıyoruz :D gidip balık tutmakta zaman kaybı

----------Eklendi @ 21:24:10 ---------- Yazıldı @ 21:21:08 ----------

bu arada kraliçeye nasıl gidiliyoyu :D tam cvplamamışım bak şimdi stat pointini verdiğin adamın arkasındaki yolu takip et tabelaları izle gidersin

bugli

Üye
pot falan almayin arkadaslar :D valla level 45 ten once gidip 5-10 tane pot alip kasicak kadar zengin olamiyoruz :D gorevleri yapin 3 tane cantaniz olmus olucak. ayrica skill verirken bow skillini crit shottan ileri goturmeyin. gereksiz digerleri.

----------Eklendi @ 21:27:54 ---------- Yazıldı @ 21:25:21 ----------

ayrica dorduncu parcayi verdim kralice bana sword verdi. 8000 goldluk swordun 3 kati vuruyor :D ama max lv olmadigim icin taktigim zaman hp ve mp surekli azaliyor

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
bak dukkoanin ordaki ata git standstone desert sec orda gorev yap level al
kardeş oradaki item satan adam kayıptı onu buldum oradaki kadının çocugu kaybolmuş bul diyoda nerede o velet biliyo musun?

bugli

Üye
cocuk magarada arkadasim. harita alirsan gorursun yerini.

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
bugli kardeş bize bi görev listesi hazırla ya (h) ne görevi ypaacam nerede bulacam hiç bişe anlamadım :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

----------Eklendi @ 21:31:06 ---------- Yazıldı @ 21:30:30 ----------

tabiki bu çocuk görevini hemen yaparımda diğer görevler sonra ne görevi yapacam falan filan :)

----------Eklendi @ 21:34:15 ---------- Yazıldı @ 21:31:06 ----------

off mağara yarasa orada yavaş yavaş level kasıp giderim 13 leveliz hepsi 15 level