Crusade Of Destiny(yardımlaşma bölümü)

Sponsorlu Bağlantılar

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
söleme kalsın öle :d:2 günde beni geçti adam :hmmm

xparissx

xparissx

Üye
haha hic gulecegm yoktu sen cok yasa emi 35 lwl oldm ama:)

melgklay

melgklay

Üye
ya arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama bu oyun rpg tarzı bir oyun.. Eğer kastığınız lvlleri itemleri silahları velhasıl tüm karakterinizi kimseyle karşılaştıramıyorsanız, gücünüzü kıyaslayamıyorsanız, birlik kurup amaç elde edemiyorsanız ne manası var? Kimse bir araba yarışından yada fps oyundan online olmasını beklemez eyvallah ama bu oyun online olmalı.. Bende oynadım iyi güzel ama manasız.. Açıkçası deli gibi warspear online oynuyorum ve herkesede tavsiye ediyorum.. Kesinlikle harika.. Sapphire serverinde aynı isimle bulabilirsiniz beni.. Yardım ederim.. 4 milyona yakın kullanıcısı var.. Görevler itemler sınırsız gibi.. Hergün yeni birşeyle karşılaşıyorsunuz.. Sürekli güncelleniyor .. Vs vs..
Evet inanılmaz süper görsel efektleri falan yok ancak inanın aramıyorsunuz bile.. Bence bir kere deneyin en azından.. Karşınızdaki kişinin gerçek olduğunu bilmek farklı bir duygu..

bugli

Üye
oh be oyunu bitirdim! ama hala inv imde elf oreler ve 1 adet anahtar var :D

xparissx

xparissx

Üye
tebrikler dostum buz bolgesindeki kardesi nasil kurtaricaz bosu oldurdum ama kiral bana anahtar vermedi?sirasiyla gorevleri yazarsan sevinirim

nosferattu

Üye
nasıl satış yapıyoruz anlamadım satıcıya gittigimde sadece buy satın al diyo.sell yok.tam olarak anlatırmısın satışı kardeş.üzerimde çok şey birikti satamıyom yardımcı olun.

xparissx

xparissx

Üye
dostum saticiya gittiginde kendi item kutunu ac sonra saticagin iteme tikla sell e bas;) viel glück:bigstar:

bugli

Üye
buz bolgesindeki kardes dedigin kim?

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
bence her bölgede birsinin kardeşini kurtarıyoruz ya mağaralardan bu görevde öyle bişe olması lazım

xparissx

xparissx

Üye
alistik magralara girmeye:)

[alikan]

[alikan]

Üye
ilk bölümde 10 LvL iken kraliçeden alınan görev nasıl yapılacak. Harmony Seal gibi bişey verdi kraliçe onu ne yapıcaz arkadaslar.?

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
onunla mağara kapısı açacaksın.harita varsa sol alttaki yer

----------Eklendi @ 13:46:48 ---------- Yazıldı @ 13:45:47 ----------

alistik magralara girmeye:)
kaptan magara adamı bile bu kdr magaraya girmemiştir :d::d::d:

[alikan]

[alikan]

Üye
Tamamda mağara kapısını nasıl açıcaz o altın paraya benzeyen şeyi ben kullanamıyorum. Yılanların olduğu çölde mühürlü magara kapısı var onu mu açıcaz onunla ve nasıL.

kereman91

Üye
    Konu Sahibi
dostum ilk köyde bi kapalı mağara var yanına git bişeler çıkar ekranda tıklıcan açılcak örümcekle savaşacan sonra çöle git orda kas 20 ol sonr git kraliçeye gene öyle devam edecen fakat çölden sonra oyunu sildim sıktı beni kurgu yok bişe yok fakat kitaplar çok güzel örn. tavuk kitabı aldım tavuklarla konuşabildim;(pek işe yaramadı sadece hang düşmana neyle savaşırsan kolay öldürürsün onu anlatıyo);

eyo18

Üye
oh be oyunu bitirdim! ama hala inv imde elf oreler ve 1 adet anahtar var :D
elf orelerı ormandakı kulubeye qıt onu orda dnustrcen snra zırhcı adama qıt onlardan sonra sana zırh eldiwen kask vs verecek

mefisto51

Üye
canavarlar nasıl kesılıyor levelım 1 bana yardmcı olursanz cok sevınırım

Ritchie88

Ritchie88

Üye
oyuna yeni basladm ne silah Var ne bişey, NEREYE GİDEYM BULAMADM PASO ÖLÜYORUM. Napacam doğduğum yerde

mehsell

mehsell

Üye
oyuna yeni basladm ne silah Var ne bişey, NEREYE GİDEYM BULAMADM PASO ÖLÜYORUM. Napacam doğduğum yerde
Oyunu bayadır oynamadım ama galiba evinden cıktıktan sonra dümdüz gideceksin orda bi tane ev var eve gir yaslı bir adam var onla konus sana görev verecek sonra dogdugun yere gel orda korsan tipli adam var ondan kılıç al sonra böcekleri ölmekle basla sonra fareleri filan devam et oyunu biraz kurcalarsan çözersin

----------Eklendi @ 11:05:45 ---------- Yazıldı @ 11:01:32 ----------

canavarlar nasıl kesılıyor levelım 1 bana yardmcı olursanz cok sevınırım

daha lvlin düşük oldugu için cogu düşmanı kesemessiniz ztn ilk dogdugun köyden bska yere gitme lvl ini arttırmaya bak köy içinde böcek , fare filan var onları öldür lwl in arttıkca diğer düşmanlarını da kesmeye baslarsın ;)

Ritchie88

Ritchie88

Üye
forestteym 36 lvlim burdan sora fire bölümü var son olarak.butun anahtrları actm oreleri aldm ama forestte oreleri verceim adama rastgelmedm daha yardm isteyen varsa sölesin az çok kavradm.

Ritchie88

Ritchie88

Üye
bu ağaç beni mağaraya almıyo neden acaba tılsımımda var elimde mağara açılmıyo ( tahta elbiseleri giymem gerekiomus :) )