waycell
Üye
samsung i8150 galaxy wonder
Samsung i8150 Galaxy W Özellikeri
Galaxy Wonder ile Herşey Daha Hızlı Galaxy Wonder sahip olduğu 1.4 Ghz'lık işlemcisiyle en zengin uygulamaları kolaylıkla çalıştırır. Bu şekilde aynı anda birçok işlemi yapabilirsiniz. Yani Radyo dinlerken mesajlarınızı açabilir, Web sitelerinde gezinebilirsiniz. Bu işlemlerinizin artması ile işlemcinizin ne kadar güçlü olduğunu daha da iyi göreceksiniz.
Şık İnce Tasarım 11.5mm inceliğindeki tasarımı ile dikkat çeken Galaxy Wonder avucunuza tamamen oturan bir yapıya sahip, üstelik 3.7 inç hassas Dokunmatik ekranıyla eylenceli uygulamalar, videolar, grafikler sizi bekliyor.
Mükemmel Bağlantı Yazılımları Galaxy Wonder da mevcut olan Mobil AP Desteği ile telefonunuzu bir Wireless modem olarak kullanabilir, Kullandığınız data hattındaki interneti 5 cihaza paylaştırabilirsiniz. Kies Air programı, telefonunuzdaki bilgileri bağlantı (USB, Bluetooth) gerekmeden herhangi bir PC üzerinden görüntülemenizi sağlar. Örneğin telefonunuz da bulunan resimleri sadece bu özelliği aktif hale getirerek PC’niz üzerinden arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize gösterebilirsiniz.
ben dün aldım ama siz almayın arkadaşlar bi kere yazdığı gibi 512 mgb ram yok 350 var . 4gb hafıza demiş ama 1 gb sistem 1.7 gb usb bellek olarak görünüyo 8 gb lık hafıza kartı taktım ama daha içeriğini nasıl göreceğimi bulamadığım ilginç bir telefon yapmışlar işlemci 1.4 ghz ama ram az olunca donmalar kasmalar yapıyor ben telpa nın sitesinden araştırıp almıştım resmen kandırıldım ve aldığıma bin pişmanım kesinlikle almayın tavsiye etmiyorum piyasa fiyatı 999 tl vatanda 950 tl nette 880 den başlıyor bu fiyata lg optimus black buna 5 basar..ben siz arkadaşlarımı uyarmak amaçlı açtım bu konuyu konuyla alakalı soru ve görüşleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım....
| Bağlantı Özellikleri | |
| UMTS | Var |
| Bluetooth | Var |
| GPRS | Var |
| EDGE | Var |
| E-mail Desteği | Var |
| WAP | Var |
| Infra Red (Kızıl Ötesi) | Yok |
| PC Senkronizasyonu | Var |
| HSDPA | Var |
| Wi-Fi | Var |
| Tv Çıkışı | Yok |
| Çift Sim Kart Desteği | Yok |
| 3G | Var |
| Eğlence | |
| MP3 Çalma | Var |
| Radyo | Var |
| MMS | Var |
| Zil Tipi | Mp3 |
| Oyun | Var |
| Ekran Özellikleri | |
| Dokunmatik Ekran | Var |
| Ekran Çözünürlüğü | 480 x 800 |
| Ekran Renk Çözünürlüğü | 262 k |
| Genel Özellikleri | |
| Titreşim | Var |
| Ses Kayıt | Var |
| Ağırlık | 116 Gr |
| Boyutlar | 59,8 x 115,3 x 11,5 mm |
| Şebeke | 850 / 900 / 1800 / 1900 |
| Ajanda | Var |
| Hesap Makinesi | Var |
| Eller Serbest Konuşma(Handsfree) | Var |
| Java Desteği | Var |
| Resimli Telefon Defteri | Var |
| Bas Konuş | Yok |
| İşletim Sistemi | Android OS 2.3.5 |
| Görüntülü Konuşma | Var |
| GPS-Navigasyon Desteği | Var |
| Belge Görüntüleyici | Var |
| DVB-H (Sayısal Mobil TV) | Yok |
| Analog TV | Yok |
| Telefon Tipi | Dokunmatik |
| Güç Özellikleri | |
| Bekleme Süresi | Maksimum 710 Saat |
| Konuşma Süresi | Maksimum 18 Saat |
| Pil Türü | Li-Ion |
| Pil Gücü | 1500 mAh |
| Güvenlik | |
| SAR Değeri | |
| Hafıza Özellikleri | |
| Telefon Hafızası | 4 Gb (böyle yazdığına bakmayın 1+1.7 gb var) |
| Telefon Rehberi Hafızası | Var |
| Arttırılabilir Hafıza | Var |
| Kamera Özellikleri | |
| Entegre Flaş | Var |
| Kamera Özellikleri (Ekstra) | |
| Kamera Çözünürlüğü | 5 Mp |
| Kamera Zoom | Var |
| Sesli Video Kayıt | Var |
| Video Oynatma | Var |
| Satış & Satış Sonrası | |
| Garanti | 2 Yıl |
Şık İnce Tasarım 11.5mm inceliğindeki tasarımı ile dikkat çeken Galaxy Wonder avucunuza tamamen oturan bir yapıya sahip, üstelik 3.7 inç hassas Dokunmatik ekranıyla eylenceli uygulamalar, videolar, grafikler sizi bekliyor.
Mükemmel Bağlantı Yazılımları Galaxy Wonder da mevcut olan Mobil AP Desteği ile telefonunuzu bir Wireless modem olarak kullanabilir, Kullandığınız data hattındaki interneti 5 cihaza paylaştırabilirsiniz. Kies Air programı, telefonunuzdaki bilgileri bağlantı (USB, Bluetooth) gerekmeden herhangi bir PC üzerinden görüntülemenizi sağlar. Örneğin telefonunuz da bulunan resimleri sadece bu özelliği aktif hale getirerek PC’niz üzerinden arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize gösterebilirsiniz.
| 3G Farkıyla Görüntülü İletişim En son teknolojiyi kullanarak 2100 Mhz hızında sevdiklerinizle görüntülü olarak konuşmanın keyfini yaşayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
|
ben dün aldım ama siz almayın arkadaşlar bi kere yazdığı gibi 512 mgb ram yok 350 var . 4gb hafıza demiş ama 1 gb sistem 1.7 gb usb bellek olarak görünüyo 8 gb lık hafıza kartı taktım ama daha içeriğini nasıl göreceğimi bulamadığım ilginç bir telefon yapmışlar işlemci 1.4 ghz ama ram az olunca donmalar kasmalar yapıyor ben telpa nın sitesinden araştırıp almıştım resmen kandırıldım ve aldığıma bin pişmanım kesinlikle almayın tavsiye etmiyorum piyasa fiyatı 999 tl vatanda 950 tl nette 880 den başlıyor bu fiyata lg optimus black buna 5 basar..ben siz arkadaşlarımı uyarmak amaçlı açtım bu konuyu konuyla alakalı soru ve görüşleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım....