samsung i8150 galaxy wonder

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
samsung i8150 galaxy wonder
Samsung i8150 Galaxy W Özellikeri
Bağlantı Özellikleri
UMTS Var
Bluetooth Var
GPRS Var
EDGE Var
E-mail Desteği Var
WAP Var
Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok
PC Senkronizasyonu Var
HSDPA Var
Wi-Fi Var
Tv Çıkışı Yok
Çift Sim Kart Desteği Yok
3G Var
Eğlence
MP3 Çalma Var
Radyo Var
MMS Var
Zil Tipi Mp3
Oyun Var
Ekran Özellikleri
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Çözünürlüğü 480 x 800
Ekran Renk Çözünürlüğü 262 k
Genel Özellikleri
Titreşim Var
Ses Kayıt Var
Ağırlık 116 Gr
Boyutlar 59,8 x 115,3 x 11,5 mm
Şebeke 850 / 900 / 1800 / 1900
Ajanda Var
Hesap Makinesi Var
Eller Serbest Konuşma(Handsfree) Var
Java Desteği Var
Resimli Telefon Defteri Var
Bas Konuş Yok
İşletim Sistemi Android OS 2.3.5
Görüntülü Konuşma Var
GPS-Navigasyon Desteği Var
Belge Görüntüleyici Var
DVB-H (Sayısal Mobil TV)
Yok
Analog TV Yok
Telefon Tipi Dokunmatik
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi Maksimum 710 Saat
Konuşma Süresi Maksimum 18 Saat
Pil Türü Li-Ion
Pil Gücü 1500 mAh
Güvenlik
SAR Değeri
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 4 Gb (böyle yazdığına bakmayın 1+1.7 gb var)
Telefon Rehberi Hafızası Var
Arttırılabilir Hafıza Var
Kamera Özellikleri
Entegre Flaş Var
Kamera Özellikleri (Ekstra)
Kamera Çözünürlüğü 5 Mp
Kamera Zoom Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Satış & Satış Sonrası
Garanti 2 Yıl
Galaxy Wonder ile Herşey Daha Hızlı Galaxy Wonder sahip olduğu 1.4 Ghz'lık işlemcisiyle en zengin uygulamaları kolaylıkla çalıştırır. Bu şekilde aynı anda birçok işlemi yapabilirsiniz. Yani Radyo dinlerken mesajlarınızı açabilir, Web sitelerinde gezinebilirsiniz. Bu işlemlerinizin artması ile işlemcinizin ne kadar güçlü olduğunu daha da iyi göreceksiniz.
Şık İnce Tasarım 11.5mm inceliğindeki tasarımı ile dikkat çeken Galaxy Wonder avucunuza tamamen oturan bir yapıya sahip, üstelik 3.7 inç hassas Dokunmatik ekranıyla eylenceli uygulamalar, videolar, grafikler sizi bekliyor.
Mükemmel Bağlantı Yazılımları Galaxy Wonder da mevcut olan Mobil AP Desteği ile telefonunuzu bir Wireless modem olarak kullanabilir, Kullandığınız data hattındaki interneti 5 cihaza paylaştırabilirsiniz. Kies Air programı, telefonunuzdaki bilgileri bağlantı (USB, Bluetooth) gerekmeden herhangi bir PC üzerinden görüntülemenizi sağlar. Örneğin telefonunuz da bulunan resimleri sadece bu özelliği aktif hale getirerek PC’niz üzerinden arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize gösterebilirsiniz.
3G Farkıyla Görüntülü İletişim
En son teknolojiyi kullanarak 2100 Mhz hızında sevdiklerinizle görüntülü olarak konuşmanın keyfini yaşayın.

ben dün aldım ama siz almayın arkadaşlar bi kere yazdığı gibi 512 mgb ram yok 350 var . 4gb hafıza demiş ama 1 gb sistem 1.7 gb usb bellek olarak görünüyo 8 gb lık hafıza kartı taktım ama daha içeriğini nasıl göreceğimi bulamadığım ilginç bir telefon yapmışlar işlemci 1.4 ghz ama ram az olunca donmalar kasmalar yapıyor ben telpa nın sitesinden araştırıp almıştım resmen kandırıldım ve aldığıma bin pişmanım kesinlikle almayın tavsiye etmiyorum piyasa fiyatı 999 tl vatanda 950 tl nette 880 den başlıyor bu fiyata lg optimus black buna 5 basar..ben siz arkadaşlarımı uyarmak amaçlı açtım bu konuyu konuyla alakalı soru ve görüşleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım....

• Beğen
Tepkiler: alaStar, ledayi2000, by_van_helsing ve 1 kişi daha

waycell

waycell

Üye
    Konu Sahibi
Yav bari konuya bakan 87 kisi icindsn biri gecmis olsun desydi

mavihisar

Üye
kardeş ben almayı düşünüyordum bu telefonu bayadır da araştırdım yalnız senin dediklerini bilmiyordum vatan da
telefon hafızasına 2gb ram e 512mb yazmışlar bir de şunu merak ediyorum androidin sürümünü yükseltebiliyormuyuz bu telefonda

huso81

Üye
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy Wonder kullanıcısıyım telefonu alalı 1 hafta oldu daha sıkıntı yaratan hiçbir yönünü bulamadım telefon gayet başarılı hiçbir takılma yapmıyor yeni yazılım paketini de sorunsuz bir şekilde güncelledim Android MArketten bir sürü uygulama indirdim hiçbirinde sorun yaşamadm yukarıdaki yorumu yapan vatandaş'a cihazı kötülesin diye galiba LG para vermiş yada aldığı cihaz grey çakma cihaz filan olmalı Ram ile ilgili sıkıntı olduğununu yazmış öyle bişey yok ne yazıyosa o alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: caca41

unal_34

Üye
yaklaşık 1 aydır da ben kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok uygulamalarda gayet başarılı

• Beğen
Tepkiler: caca41

turanyildiz58

Üye
bende bu telefonu aldım genel olarak başarılı hoş bir telefon ama

1- 512 ram değil 351 olarak görünüyor yetmiyor bazan kilitlenebiliyor.
2- telefon çevirme ve rehbere ulşamak için tuşa basınca en az 10 saniye bekliyorsun acil arama yapmanız gerekse buna bir çözüm bulmak lazım.
umarım buna bir çözüm bulunur yoksa ben bu telefonu fazla elimde tutamayacağım.

turanyildiz58

Üye
kardeş bende ram 350 görünüyor sizdede aynımı yoksa bendekindemi bir anormallik var

batuhantr

Üye
Samsung galaxy w Renk 256k değil, 16m olması gerekiyor. 1.4 ghz, dahili hafıza, flash desteği, hd video, android 2.3.5 vs vs. . ve 850 tl bu telefon piyasanın en ucuz en kaliteli telefonu , sadece ekranı amoled dgl ama dokunmatiği çok hassas thucwiz 4.0 =) Samsung lcd ve led televizyn satışlarndaki 1. liği telefondada sürüyor iphone4 boyun eğdi. Bu marka ilerde ne yapar düşünmek bile istemiyorum , her türlü elektronik ürüne sahip büyük marka kimse geçemez 1 alanda dgl her alanda samsung !

mstf_l

mstf_l

Üye
samsung iste gitti jete java isletim sistemine 800 mhz isemci koydu buda onun gibi bisey

Türe

Türe

Üye
Dostum zaten ram in tamamını goremezsın . mesela c7nın kı de 680 ama telefondan ulasabılecegın maksımum ram mıktarı 150 mhz cıvarıdır . sonucta bılgısayar almıyoruZ degıl mı ? benım telefonunkı de 1.2 ghz ama ulasılan mak. ram 400 cıvarı cunku cogu telefonu canlı tutmak ve performans saglamak amacıyla kullanılıyor ;)

mezezun

Üye
Arkadaşlar ben de bu telefonu almak istiyorum fakat kullanan arkadaşlara bir sorum var. Telefon dillerinin içinde Korece var mı? ya da en azından Korece mesaj yazılabiliyor mu? Yoksada yükleme şansımız var mı?

uscelena

uscelena

Üye
Arkadaşlar ben de bu telefonu almak istiyorum fakat kullanan arkadaşlara bir sorum var. Telefon dillerinin içinde Korece var mı? ya da en azından Korece mesaj yazılabiliyor mu? Yoksada yükleme şansımız var mı?
Herhalde en sondaki Kore dili yanilmiyorsam, Tabiki telefonun measaj yazma bolumunden ayni anda 9 dil kullanabiliyorsunuz. Ben alali bir hafta oldu ve yazildigi gibi telefon Android 2.3.5 v ile geliyor telefona marketden Brothers in arms oyunu nu yukledim oyunun goruntuleri cok guzel, kaliteli ve oynanisida fakat kisa bir sure sonra telefon kitlendi. Bunun ustune telefonun surumunu 2.3.5 den 2.3.6 yukselttim.

su anda cok daha iyi calisiyor ama oyunu tekrar yukleyip denemedim tekrardan kitlenme sorunu olur mu diye, yukler dener ve tekrardan goruslerimi bildiririm telefonla ilgili. Ayrica telefona harici bellek takarsaniz eger uzantisi usb bellek icinde external_sd diye bir dosya olusuyor bu harici belleginiz.

mustafasen

mustafasen

Üye
bende bu telefonu aldım genel olarak başarılı hoş bir telefon ama

1- 512 ram değil 351 olarak görünüyor yetmiyor bazan kilitlenebiliyor.
2- telefon çevirme ve rehbere ulşamak için tuşa basınca en az 10 saniye bekliyorsun acil arama yapmanız gerekse buna bir çözüm bulmak lazım.
umarım buna bir çözüm bulunur yoksa ben bu telefonu fazla elimde tutamayacağım.

1.4 işlemci hızıylada böyleyse yuh o zaman.

Narutodth

Narutodth

Üye
Dostum zaten ram in tamamını goremezsın . mesela c7nın kı de 680 ama telefondan ulasabılecegın maksımum ram mıktarı 150 mhz cıvarıdır . sonucta bılgısayar almıyoruZ degıl mı ? benım telefonunkı de 1.2 ghz ama ulasılan mak. ram 400 cıvarı cunku cogu telefonu canlı tutmak ve performans saglamak amacıyla kullanılıyor ;)

Hacı senin bahsettiğin ram değil işlemci hızı senin s2 de çift çekirdekli 1.2 ghz işlemci var,1gb da ram var, c7 dede 680mhz olan ram değil işlemci hızı. Arkadaş ram den bahsediyor. GHZ(gigahertz) işlemci hızının birimidir.

1555

1555

Üye
arkadaslar telefn bende var kullanıyorum telefonun hiç bir sorunu yok hiç bir işlemimde beni 2-3 snden fazla bekletmiyor oyle 10 sn felan yalan hepsi inanmiyorum ben ona anca telefonu deli kasarsan arka planda bir sürü uygulama acık bırakırsan anca o zman olur 10sn bekletme. birde su var telefonun ram i 512 mb yazılanlar dogru ama biz sadece 350 mb ini kullana biliyoruz geri kalanı sisteme ayrılmıs durumda. eger androidten ve telefondan anlıyorsanız bi rom atarsınız ramı 512 mb olarak görürsünüz. islemci hızını overlokla 1.8e cıkarabilirsiniz benim bildigim kadarıyla 1 tane rom var piyasada ama yenileride cıkacaktır alacaklara tavsiye ederim ben internet hızı faln mukemmel donma cok az yasarsınız.

haltie

haltie

Üye
Beyaz rengini aldım.Performans olarak çok beğendim telefonu.Kasma donma takılma yok.uygulamalar çok stabil çalışıyor.Şuan için çok memnun kaldım alacak olanlara öneririm

turanyildiz58

Üye
bu sıkıntıyı ben yaşıyordum. ama şuanda çözüm buldum. sorun sim karttan rehberi kullanmaktan kaynaklandığını gördüm. rehber artık google sisteme kayıtlı orayı kullanıyorum ve artık hızlı açılıyor. bu sıkıntıda olanlar varsa çözüm olabilir.

emre2574

emre2574

Üye
oyunlarda kasma yapıyor mu

haltie

haltie

Üye
iphone 3de need for speed ve pes 2012 kasıyordu wonderda harika çalışıyor hiç kasmadan:oke:

emre2574

emre2574

Üye
almamı tavsıye eder mısın?telefonun artı ve eksılerı neler? apk sd dosyalarını yuklemek ıcın hack benzerı bırsey gerekır mı hanı su root falan dedıklerı overclock dedıklerınden ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt