Telefonun Kulaklığı Koptu (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Kulaklığı Koptu (Yardım)
merhaba
.
telefonun kulaklığının kablosu koptu yardım edin iyi kavranması için resimler anlatıyorum. tam tüm kabloların birleşim yerinden koptu internette bulamadım ve kendim tamir etmek istiyorum yeni almak kolay.

bu kabloları nasıl bağlıycam. Yardım eden kişilere şimdiden çok teşekkürler.

----------Eklendi @ 22:54:59 ---------- Yazıldı @ 22:54:11 ----------

bide bu kabloları birbirine elle bağlamada problem varmı lehim makinası yokta :D .

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Git Yeni Al Kardeşim Cihazada Zarar Verirsinde Sonradan Daha Büyük Masraflarla Karşı Karşıya Kalırsın :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Git Yeni Al Kardeşim Cihazada Zarar Verirsinde Sonradan Daha Büyük Masraflarla Karşı Karşıya Kalırsın :)
Yani ne uğraşıyosun tamir edecem diye yenisini al fazla bişey değildir zaten.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Konuya bak ya -.-

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
yenisini almak kolay hem neye zarar vercem kulaklık zarar göreceği kadar görmüş telefona gelince bu telefona hiç bir zarar vermiyor çünkü her şekli denedim ama çalışmıyor en ufak cızırtı bile yok acaba kablonun uztundeki renk kaplamaları yuzunden mi bağlanmıyor?? siz sadece bilip bilmediğinizi soyleyin senisini al filan demeyin.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
yenisini almak kolay hem neye zarar vercem kulaklık zarar göreceği kadar görmüş telefona gelince bu telefona hiç bir zarar vermiyor çünkü her şekli denedim ama çalışmıyor en ufak cızırtı bile yok acaba kablonun uztundeki renk kaplamaları yuzunden mi bağlanmıyor?? siz sadece bilip bilmediğinizi soyleyin senisini al filan demeyin.

Git Yenisini Al Senin İçin En Hayırlısı Bu :D

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
:D abi ne ısrar ediyonuz biliyosanız soyleyin yoksa cevap yazmayın Allah Allah :D :D :D :D :D

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
gelmez merak eetme

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Açılın ben elektrikçiyim :D :D
yalnız bir gerçek var unuttum ya :)
hepsini dene korkma cihaza zarar vermez not : uçları lehimlemen lazım aksi taktirde iletken duruma geçmezler...
sarıyla sarıları bir kırmızıya bir mavi yi bağla dene bakalım...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
cihaza zarar gelmez, ses kalitesi değişir arkadaşlar. aynı renkler birbirine bağlanır bence, boşta kalanda şase olabilir. o fazla çünkü. deneme yanılmayla bulsan ya?

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
öyle yaptım kardeş saol ama tek problem var lehimle diğil ocak ateşinde olurmu :D :D ziddiyim olmuyosa tek care lehim makinası bulma

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
cihaza zarar gelmez, ses kalitesi değişir arkadaşlar. aynı renkler birbirine bağlanır bence, boşta kalanda şase olabilir. o fazla çünkü. deneme yanılmayla bulsan ya?
sen hayat tecrübelerinele cevaplamışsın ama yanlış şase yok orada :) aynı renkler de birbirine bağlanmaz çok kulaklık tamir etmişliğim vardır creative ep630 kurtardı beni bu durumdan :)

----------Eklendi @ 00:24:19 ---------- Yazıldı @ 00:21:24 ----------

öyle yaptım kardeş saol ama tek problem var lehimle diğil ocak ateşinde olurmu :D :D ziddiyim olmuyosa tek care lehim makinası bulma
hayır olmaz aksine teli biraz fazla tutarsan yakarsın bildiğin kül olur ucu :) biraz merakın varsa bu konulara uğraşmaktan zevk alırım diyorsan git bi bi milyoncuya havya ve bi tüp lehim alıver 5 tl'ye kendin lehimle ;) uğraşmazsan tamirciye lehimllettiriver...

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyon kardes saol en iyisi lehim alm 3 tane bozuk kulaklık var onlarıda yaparım belki. Ama hala hangi telleri birbirine baglıycamı kimse soylemedi ...

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ya diyorum ya dene şu anda unuttum aklımda değil

rocco_06855

rocco_06855

Üye
merhaba
.
telefonun kulaklığının kablosu koptu yardım edin iyi kavranması için resimler anlatıyorum. tam tüm kabloların birleşim yerinden koptu internette bulamadım ve kendim tamir etmek istiyorum yeni almak kolay.

bu kabloları nasıl bağlıycam. Yardım eden kişilere şimdiden çok teşekkürler.

----------Eklendi @ 22:54:59 ---------- Yazıldı @ 22:54:11 ----------

bide bu kabloları birbirine elle bağlamada problem varmı lehim makinası yokta :D .

kardes once uzerındekı kaplamayı cakmakla erıt sonra telefonundan bır muzık ac kulaklıgın jak kısmını tak ve kabloları kombınasyon yaparak once bır kulaklıgı degdırerek bırbırıne ses almaya calıs dıerınıde aynı sekılde yap ben ole yaparak kulaklıma lehım attım ve saglam bı sekılde kullanıorum sıkıntı olmadan sen bunu dene bı sorun olursa msj at bana kolay gelsın sımdıden

----------Eklendi @ 01:49:48 ---------- Yazıldı @ 01:47:00 ----------

boşta kablo kalmamalı arkadasım mutlaka baglamalısın cunku ben phılıps kulaklıgmda takmamıstım ses kalıtesı bozuktu onuda lehımleyınce daha guzel oldu ses cıkışı

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediğin gibi telleri çakmakla eritim sonra denedim sırayla ses gelmiyor telleri değdirince ses gelmesimi gerekiyor yoksa ila lehimlemek mi lazım?

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
kardeş dediğin gibi telleri çakmakla eritim sonra denedim sırayla ses gelmiyor telleri değdirince ses gelmesimi gerekiyor yoksa ila lehimlemek mi lazım?
yav sen beni dinlesene :) kabloların uçlarını lehimle sonra değdirerek dene önce verdiğim örneği dene olmadı dene işte uygun denk gelince sardır birbirlerine sık yani sonra lehimle

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

yav sen beni dinlesene :) kabloların uçlarını lehimle sonra değdirerek dene önce verdiğim örneği dene olmadı dene işte uygun denk gelince sardır birbirlerine sık yani sonra lehimle

evet belki aradan akım geçemeyebilir. lehim iletkenliği arttıracağından her ucu lehimle, sonra bu lehimleri birbirinde değdir.
havya (sana göre lehim makinesi :D) alırken çok kötüsünü alma ama, çok kötü havyalar var piyasada.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

evet belki aradan akım geçemeyebilir. lehim iletkenliği arttıracağından her ucu lehimle, sonra bu lehimleri birbirinde değdir.
havya (sana göre lehim makinesi :D) alırken çok kötüsünü alma ama, çok kötü havyalar var piyasada.
yok yok bi milyoncudan al o sana 20 tane kulaklık yaptırır çok masraf etme :)

Üst Alt