Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

canozdal

Üye
selam arkadaslar şimdi bende xperia 8 var dedıklerınızı aynen uyguluyorum apk kuruluyor download ekranı acılıyor cıkıyorum sd karta sd dosyayı atıyorum data bölumune fakat oyuna girince tekrar dowload cıkıyor ve oyle beklıyor wifi istiyor yani şimdi ben diyorumki bu sd dosyayı karta degıl de tel hafızasına mı göndermek gerekir eger gerekırsede ben tel hafızasına ulaşamıyorum lütfen yardımmm çıldırmak üzereyim:(

tayyfunn

Üye
ben bilgisayardan bluetoot ile atıyorum.... sonra o klasörden direkt yükle diyorum... açıyo oyunu... ama hafızaya mı kaydediyor.. yoksa sd karta mı anlamadımmm:)

canozdal

Üye
bilen biri varsa yardım edebilirmi

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
soruyu yanlış sordum

oyunun save dosyası nerede telefonumda bulamadım ben netten save dosyasını buldum onu kopyalamam lazım bu konuda yardım edersen sevinirim cevap için teşekkür ederim..

Save dosyasıda sd nin için atıyor diye biliyorum onun hakkında pek bilgim yok maalesef. :/

----------Eklendi @ 12:55:45 ---------- Yazıldı @ 12:54:27 ----------

Galaxy SL i9003 de nfs shift dediğin gibi hepsini yaptım olmuyor sinir olucam hala download ekranı gelıyor.

Kardeşim, nfs shift'i ben sd ile yüklüyorum ama ea games sanırım o. Eğer android>data ya atıyorsan birde sd kartın kök dizinine atarak dener misin.

----------Eklendi @ 12:56:25 ---------- Yazıldı @ 12:55:45 ----------

ben bilgisayardan bluetoot ile atıyorum.... sonra o klasörden direkt yükle diyorum... açıyo oyunu... ama hafızaya mı kaydediyor.. yoksa sd karta mı anlamadımmm:)

Bluetooth hiç kullanmadım bilmiyorum.

----------Eklendi @ 12:57:34 ---------- Yazıldı @ 12:56:25 ----------

selam arkadaslar şimdi bende xperia 8 var dedıklerınızı aynen uyguluyorum apk kuruluyor download ekranı acılıyor cıkıyorum sd karta sd dosyayı atıyorum data bölumune fakat oyuna girince tekrar dowload cıkıyor ve oyle beklıyor wifi istiyor yani şimdi ben diyorumki bu sd dosyayı karta degıl de tel hafızasına mı göndermek gerekir eger gerekırsede ben tel hafızasına ulaşamıyorum lütfen yardımmm çıldırmak üzereyim:(

Kardeşim sd karta yüklenmesi lazım zaten adı üstünde SD DOSYALARI. Neden download istiyor pek bilmiyorum ama sanırım SD dosyasını yanlış yere atıyorsun.

tayyfunn

Üye
apk dosyasını tel.de gönderiyorum... kur dediğim zaman hemen yüklenmedi uyarısı geliyor???? galaxsı ace... yabancı kaynaklara izin ver açık.... neden olabilir? bilen?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasını tel.de gönderiyorum... kur dediğim zaman hemen yüklenmedi uyarısı geliyor???? galaxsı ace... yabancı kaynaklara izin ver açık.... neden olabilir? bilen?

O telefonundan kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum. Tam nedenini bilmiyorum ama bi format atıp dene telefonuna.

tayyfunn

Üye
[ı]

o telefonundan kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum. Tam nedenini bilmiyorum ama bi format atıp dene telefonuna.[/ı]
fabrika ayarlarına döndüm bakıcam şimdi....

----------Eklendi @ 18:26:27 ---------- Yazıldı @ 18:10:52 ----------

format nasıl atılıyor? olmadı yine ya... apk dosyalarını yüklemiyor... tel.galaxc ace.....

----------Eklendi @ 19:06:04 ---------- Yazıldı @ 18:26:27 ----------

format nasıl atılıyor? olmadı yine ya... apk dosyalarını yüklemiyor... tel.galaxc ace.....
şimdi de marketten bazı uygulamaları indiremiyorum nasıl bişey bu yaa....

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 19:06:04 ---------- Yazıldı @ 18:26:27 ----------

şimdi de marketten bazı uygulamaları indiremiyorum nasıl bişey bu yaa....

Telefon kapalı iken; Ses açma+power tuşuna basılı tut 10sn kadar recovery menü gelince wipe seçeneklerini uygula ve reboot yap.

CS BETA

CS BETA

Üye
Teşekkürler ya sonunda yaptım :)

aysen19882010

Üye
bu oyunlar nasıl yükleniyor ben yapamıyorum

----------Eklendi @ 18:47:51 ---------- Yazıldı @ 18:43:55 ----------

teşekkürler

arda574

arda574

Üye
ya arkadaslar bi sorum olacak .

bazı oyunlada sadece apk dosyası var sd dosyası yok onları nasıl yukluyorsunuz :S lutfen yardım edın :(

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bi sorum olacak .

bazı oyunlada sadece apk dosyası var sd dosyası yok onları nasıl yukluyorsunuz :S lutfen yardım edın :(

Wi-Fi den çekiyoruz. Kablosuz modemin yok mu ?

arda574

arda574

Üye
kablosuz var.. simdi ben bu apk dosyasını atıp yukleyınce kendısı wifi üzerinden oyunumu yukluyor :S onu anlamadım... eger oyleyse direk atıcam oyun apk lerı kendısı yuklesın kablosuz internetten...

2 gün sonra galaxy s2 alıcam ondan soruyorum sımdıden ayarlıyayım oyunları diye :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz var.. simdi ben bu apk dosyasını atıp yukleyınce kendısı wifi üzerinden oyunumu yukluyor :S onu anlamadım... eger oyleyse direk atıcam oyun apk lerı kendısı yuklesın kablosuz internetten...

2 gün sonra galaxy s2 alıcam ondan soruyorum sımdıden ayarlıyayım oyunları diye :)

Apk yı at yükle ve oyuna gir. Zaten kendisi soruyor geri kalan dosyası indirilsin mi diye. Kabul et indirir.

djs.o.s

Üye
arkadaslar ben yanlislikla game loft dosyssini sildim ne yapmaliyim

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar oluştur oyun dosyalarını oraya at.

yakup_281

yakup_281

Üye
harfi harfine yapiyorum ama olmuyor telin rootlu olması mı gerek yardım edin lütfen

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
harfi harfine yapiyorum ama olmuyor telin rootlu olması mı gerek yardım edin lütfen

Root a gerek yok bunun için. Ya sen bir yerde yanlışlık yapıyorsun ya da oyun sorunlu kardeşim.

Üst Alt