C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Jerkez38 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...2-2011-a-577403-mesaj4130494.html#post4130494
açık halinde varsa teli tekrar flashlıyayım çünkü o titreşim işime yarıyordu sana zahmet olacak ama.
bu dosyayı c:\private\10282bc4\Rules içine at yeniden başlat tamamdır. Kendim denedim olumlu. :)

merhaba Recep;

benim telefonda c' nin altında c:\private\10282bc4\Rules yok. bu klasörü benmi oluşturacağım?

teşekkürler

----------Eklendi @ 21:21:30 ---------- Yazıldı @ 19:53:49 ----------

bu konuda kim yardımcı olabilir?

teşekkürler şimdiden

pta123

pta123

Üye
Phoenixte zaten kırmızı renkli dosylar olur Kırmızı renkte Euro3 Rofs2 yazar onu RM-675 klasöründeki Euro2 Rofs2 ile değiştireceksin.
111.30.0607 Rofs3 ü ise RM-675 klasöründeki Rofs3 ile değiştireceksin.

3 tane kırmızı dosya var

3 tane kırmızı dosya var :D v

Hakan2635

Hakan2635

Üye
ok dediğin gibi yaptı.

bana aşağıdaki bilgi lazım

bu dosyayı c:\private\10282bc4\Rules içine at yeniden başlat tamamdır. Kendim denedim olumlu. :)

benim telefonda c' nin altında c:\private\10282bc4\Rules yok. bu klasörü benmi oluşturacağım?

teşekkürler

mmb7982

mmb7982

Üye
eline sağlık öncelikle kardeş ama zaten belle kullanıyordum ve sürekli mail açık, 1-2 saat internet,2-3 saat müzik dinliyordum, 3g sürekli açık ve abartı olmasada konuşma ve msj laşma yaptığım halde 1 gün kullanabiliyordum.ama dün gece bunu kurdum ama şarj gündüz saat 3 civarında bitti.ve şarj aleti yoktu yanımda ortada apışıp kaldım.tam hatırlamıyorum ama flashlarken yanlışlıkla refurbish yapmış olabilirim.sorun ne olabilir?bide nasıl kurulur linki annadan belleye geçişte kullanılan yöntemmi?farklı belle versiyonundan senin paylaşığına geçerken nasıl bir yol izlemek lazım?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Phoenixte zaten kırmızı renkli dosylar olur Kırmızı renkte Euro3 Rofs2 yazar onu RM-675 klasöründeki Euro2 Rofs2 ile değiştireceksin.
111.30.0607 Rofs3 ü ise RM-675 klasöründeki Rofs3 ile değiştireceksin.

3 tane kırmızı dosya var

3 tane kırmızı dosya var :D v

Apeonly bilmem ne yazar onu sil.

----------Eklendi @ 08:38:54 ---------- Yazıldı @ 08:38:25 ----------

Jerkez38 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...2-2011-a-577403-mesaj4130494.html#post4130494
açık halinde varsa teli tekrar flashlıyayım çünkü o titreşim işime yarıyordu sana zahmet olacak ama.

merhaba Recep;

teşekkürler

----------Eklendi @ 21:21:30 ---------- Yazıldı @ 19:53:49 ----------

bu konuda kim yardımcı olabilir?

teşekkürler şimdiden

Evet kendin oluşturacaksın.

----------Eklendi @ 08:40:42 ---------- Yazıldı @ 08:38:54 ----------

eline sağlık öncelikle kardeş ama zaten belle kullanıyordum ve sürekli mail açık, 1-2 saat internet,2-3 saat müzik dinliyordum, 3g sürekli açık ve abartı olmasada konuşma ve msj laşma yaptığım halde 1 gün kullanabiliyordum.ama dün gece bunu kurdum ama şarj gündüz saat 3 civarında bitti.ve şarj aleti yoktu yanımda ortada apışıp kaldım.tam hatırlamıyorum ama flashlarken yanlışlıkla refurbish yapmış olabilirim.sorun ne olabilir?bide nasıl kurulur linki annadan belleye geçişte kullanılan yöntemmi?farklı belle versiyonundan senin paylaşığına geçerken nasıl bir yol izlemek lazım?

Flash atmadan önce hard format atıp D yi biçimlendirdiniz mi?

kaanka0

kaanka0

Üye
Ellerine sağlık kardeş mükemmel oldu telefon :op:

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Günaydın Recep kardeş;

klasörü telden oluşturdum ama bu dosyayı içine atamıyorum, yazmaya korumalı diyor. bunu nasıl çözeceğim?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık kardeş mükemmel oldu telefon :op:

Rica ederim güle güle kullanın.

----------Eklendi @ 09:32:25 ---------- Yazıldı @ 09:31:37 ----------

Günaydın Recep kardeş;

klasörü telden oluşturdum ama bu dosyayı içine atamıyorum, yazmaya korumalı diyor. bunu nasıl çözeceğim?

Günaydın. X-plore kullanırsanız çözebilirsiniz. Forumda dosya yöneticiler bölümünde var.

Hakan2635

Hakan2635

Üye
x-plore ile c nin altındaki private dosyasının altına herhangi bir dosya koyamıyorum. acaba benmi birşeyleri yanlış yapıoyrum

Hakan2635

Hakan2635

Üye
yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar...

mmb7982

mmb7982

Üye
Flash atmadan önce hard format atıp D yi biçimlendirdiniz mi?

d derken sistem dosyalarının (cbs, private, rpplusdata, system ve wap klasörlerinin) bulunduğu kısmımı kastediyorsunuz?eğer bu kısmı biçimlendirmemi kastediyorsanız nasıl biçimlendirebilirim bi fikir verirmisiniz?zaten d sadece x-plore ile görülebiliyor ondada biçimlendir diye bir seçenek yok.yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler

----------Eklendi @ 14:52:56 ---------- Yazıldı @ 14:51:14 ----------

x-plore ile c nin altındaki private dosyasının altına herhangi bir dosya koyamıyorum. acaba benmi birşeyleri yanlış yapıoyrum

arkadaşım rompatcher dan sistem dosyalarına erişimi sağladınmı acaba?

Hakan2635

Hakan2635

Üye
hemşerim,

bilgilendirme için teşekkürler, dediğini yaptım, dosyayı kopyalayabildim fakat hala bir değişiklik yok.

sorun nedir ki?

mmb7982

mmb7982

Üye
hemşerim,

bilgilendirme için teşekkürler, dediğini yaptım, dosyayı kopyalayabildim fakat hala bir değişiklik yok.

sorun nedir ki?

yeniden başlat yada adım adım yeniden yap ve tekrar başlat telefonu dahada olmuyorsa bilmiyorum.yani takip et diğer yapanlardan fikir alabilirsin.ama bence mutlaka bir yerlerde eksiklik vardır.
kolay gelsin

Hakan2635

Hakan2635

Üye
hemşerim,

öncelikle takıldıgım nokta "rules" klasorunun içinde "2000f8aa" klasörü var, "tactile.rul" direk "rules" un altına koyacağım değil mi?

2. bir sorum ise buişlemi yaptıktan sonra farkettim ki aramalarda karsı taraf actıgında ve kapadıgında titreme olayıda deaktive olmus :(

yardım lütfen

mmb7982

mmb7982

Üye
hemşerim,

öncelikle takıldıgım nokta "rules" klasorunun içinde "2000f8aa" klasörü var, "tactile.rul" direk "rules" un altına koyacağım değil mi?

2. bir sorum ise buişlemi yaptıktan sonra farkettim ki aramalarda karsı taraf actıgında ve kapadıgında titreme olayıda deaktive olmus :(

yardım lütfen

walla kardeş bunu açıklayan arkadaş her kim ise ona pm den ulaş.detaylı anlatır yardımdan kaçınmaz.ama yinede olmuyosa biraz daha beklemede fayda var derim.sede farkındasındır ortalık acaip karışık herkes kendine bi sorun bulmuş onun derdinde kimi şarj kimi flash yapamamakta symbian desen tam bi kargaşa.inan gözlerim faltaşı gibi açılmış hergün forumda saatlerimi geçiriyorum herşey çok hızlı.sen bence biraz daha sabret elbet bi çaresi bulunur zamanla (tabi çalıştıramazsan).biraz daha zaman ver hem kendine hem forumdaki çalışma yapan arkadaşlara.
bence symbian hadisesi tam otursa bu sefer programlar üzerine düşecek millet ama bu bir türlü olmadığından programlarla kimse uğraşmıyo zamanı yok çünkü.tekrar söylüyorum sen biraz beklemeye al bence.
saygılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
d derken sistem dosyalarının (cbs, private, rpplusdata, system ve wap klasörlerinin) bulunduğu kısmımı kastediyorsunuz?eğer bu kısmı biçimlendirmemi kastediyorsanız nasıl biçimlendirebilirim bi fikir verirmisiniz?zaten d sadece x-plore ile görülebiliyor ondada biçimlendir diye bir seçenek yok.yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler

----------Eklendi @ 14:52:56 ---------- Yazıldı @ 14:51:14 ----------

arkadaşım rompatcher dan sistem dosyalarına erişimi sağladınmı acaba?

E diyecektim pardon kusura bakma karıştırmışım.

----------Eklendi @ 17:53:02 ---------- Yazıldı @ 17:51:51 ----------

hemşerim,

yardım lütfen

Şu an mobildeyim PC'ye geçince yardımcı olurum.

----------Eklendi @ 18:29:37 ---------- Yazıldı @ 17:53:02 ----------

hemşerim,

yardım lütfen

Arama yaparken ki titreşimi bu dosyayı yükleyerek açabilirsin. www.mediafire.com/?wcm105ac5vb85qz

qwerty5757

qwerty5757

Üye
rm675_ENO_v_0.0514_APEONLY.fpsx dosyası kırmızı gözüküyo ama video da siyah neden olabilir ?

Hakan2635

Hakan2635

Üye
E diyecektim pardon kusura bakma karıştırmışım.

----------Eklendi @ 17:53:02 ---------- Yazıldı @ 17:51:51 ----------

Şu an mobildeyim PC'ye geçince yardımcı olurum.

----------Eklendi @ 18:29:37 ---------- Yazıldı @ 17:53:02 ----------

Arama yaparken ki titreşimi bu dosyayı yükleyerek açabilirsin.

tactile.rul u koydugum yerden kaldırınca arama yaparkan ki titreşim sorunu ortadan kalktı. ama hala telefon tuş kilidi titreme sorunu devam ediyor

yardım lütfen...

----------Eklendi 30.12.2011 @ 00:08:52 ---------- Yazıldı 29.12.2011 @ 22:59:01 ----------

yardımlarınızı bekliyorum.

ayrıca biraz önce farkettim ki cevrim dısı widget i de çalışmıyor :((((

nfsugd2

Üye
sitenize bugün üye oldum. C7 telefonumun Anna yazılımından sıkılmıştım önceki sürüme geri dönmek istedim. Ancak telefon flash sonrası açılmadı ^^

bu konu sayesinde şimdi Belle yazılımı olan bir C7 ye sahip oldum.

emeğinize sağlık çok teşekkürler.

Emre-45

Emre-45

Üye
Tesekkurler

Üst Alt