C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
tactile.rul u koydugum yerden kaldırınca arama yaparkan ki titreşim sorunu ortadan kalktı. ama hala telefon tuş kilidi titreme sorunu devam ediyor

yardım lütfen...

----------Eklendi 30.12.2011 @ 00:08:52 ---------- Yazıldı 29.12.2011 @ 22:59:01 ----------

yardımlarınızı bekliyorum.

ayrıca biraz önce farkettim ki cevrim dısı widget i de çalışmıyor :((((

Ne istediğinizi bir yazsanız bir onu diyorsunuz bir bunu diyorsunuz dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum. Yardım etmem zorlaşıyor.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
tuş kilidi titreme sorunu nu düzeltme şansınız var mı ? tactile.rul dosyasını söylediğiniz yere koydum ama titreme hala yok :S

Hakan2635

Hakan2635

Üye
merhaba Qwerty kardes,

bende de aynı sorun var, hatta tactile.rul belirtilen yere koyunca arama başlama ve bitimlerindeki titremede deaktif oluyor.

Arkadaslar;

lütfen yardım...

----------Eklendi @ 13:55:55 ---------- Yazıldı @ 13:51:00 ----------

Recep kardeşim,

belle yazılımını yükleyince tuş kilidi titreme deaktif oldu. Bunu aktif yapmak istiyorum. ama belirtmiş olduğun tactile.rul dosyasını belirttiğin yere koyunca tuş kilidi titreme aktif olmuyor hatta arama yaparken karşı taraf açtığında ve kapattığında titreme olayı da deaktif oluyor. YANİ ÖNERMİŞ OLDUĞUNUZ ÇÖZÜM SORUNU ÇÖZMEYİP BAŞKA BİR SORUNUN OLMASINA DA NEDEN OLUYOR. SANIRIM ANLAŞILIR OLMUŞTUR.

son olarak başka bir sorun daha var. yukarıda yazdıklarım ile ilgili bir sorun değil. Çevrim dışı widgeti çalışmıyor...

takıldığınız / anlamadığınız birşey var ise pm de yazın lütfen, daha da açıklayıcı olmaya çalışırım...

iyi günler

----------Eklendi @ 13:57:04 ---------- Yazıldı @ 13:55:55 ----------

Recep kardeşim,

belle yazılımını yükleyince tuş kilidi titreme deaktif oldu. Bunu aktif yapmak istiyorum. ama belirtmiş olduğun tactile.rul dosyasını belirttiğin yere koyunca tuş kilidi titreme aktif olmuyor hatta arama yaparken karşı taraf açtığında ve kapattığında titreme olayı da deaktif oluyor. YANİ ÖNERMİŞ OLDUĞUNUZ ÇÖZÜM SORUNU ÇÖZMEYİP BAŞKA BİR SORUNUN OLMASINA DA NEDEN OLUYOR. SANIRIM ANLAŞILIR OLMUŞTUR.

son olarak başka bir sorun daha var. yukarıda yazdıklarım ile ilgili bir sorun değil. Çevrim dışı widgeti çalışmıyor...

takıldığınız / anlamadığınız birşey var ise pm de yazın lütfen, daha da açıklayıcı olmaya çalışırım...

iyi günler

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Recep kardeşimiz gelince yardım eder inşallah.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
merhaba Qwerty kardes,

bende de aynı sorun var, hatta tactile.rul belirtilen yere koyunca arama başlama ve bitimlerindeki titremede deaktif oluyor.

Arkadaslar;

lütfen yardım...

----------Eklendi @ 13:55:55 ---------- Yazıldı @ 13:51:00 ----------

Recep kardeşim,

iyi günler

Çevrimdışı widgeti bende çalışıyor yanlışınız var yükleyenlerde de çalışıyor bir tek sizde mi çalışmıyor? Titreme olayı için bir çözüm bulacağım sabredin.
Edit: Rar dosyasının içindeki dosyaları C:\Private\10282bc4\rules içine atın. Bir de ben bunu zorla yükletmiyorum kimseye işine gelmiyorsa orjinal (Taylor'un) Belle sine dönersin. CFW ye leke atmana gerek yok. Şu sorunum var dersin beklersin elbet çözülür ama sen üst üste mesajlar atıyorsun o mesajda bu sorun oluştu öbür mesajda bu sorun ortadan kalktı şu sorun oluştu ben de insanım benimde kafam karışıyor anlayışla karşılaman lazım.

----------Eklendi @ 18:49:12 ---------- Yazıldı @ 17:47:09 ----------

tuş kilidi titreme sorunu nu düzeltme şansınız var mı ? tactile.rul dosyasını söylediğiniz yere koydum ama titreme hala yok :S
Buyur kardeşim. Rar dosyasının içindeki dosyaları C:\Private\10282bc4\rules içine at. Yeniden başlat.

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Recep;

öncelikle yapmış olduğun çalışma çok başarılı, benim yapmış olduğun CFW ne leke atmak gibi bir amacım yok. bu şekilde yanlış anladığın için üzüldüm.

sonucta yazılım olayının sonu yoktur, ve benim gibi acemi kullanıcılar siz ustalar gibi kolay uygulamaya geciremeyiz bu yazılımları, ufak tefek fakat sonucu etkileyen şeyleri hatalı yapmış olabiliriz. evet sabırsız davrandım, fakat forumda son 1 haftadır aktif bulunuyorum, onun için ortamın koşullarından bihaberim.
sunu da unutmamak lazım ki ne kadar cok geri bildirim, yazılımınızın o kadar daha iyi bir seviyeye ulasması için size yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

özetlemem gerekirse, CFW nizi lekemek gibi bir niyetım yok, aksine gayet basarılı. ellerinize sağlık.

karsılasmıs oldugum sorunlar olur ise bundan sonrasında gerekli bilgilendirmei yapıp çözümü sabırla bekleyeceğim.

sizin ve forumdaki tüm arkadaşların yeni yılını şimdiden kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Recep;

öncelikle yapmış olduğun çalışma çok başarılı, benim yapmış olduğun CFW ne leke atmak gibi bir amacım yok. bu şekilde yanlış anladığın için üzüldüm.

sonucta yazılım olayının sonu yoktur, ve benim gibi acemi kullanıcılar siz ustalar gibi kolay uygulamaya geciremeyiz bu yazılımları, ufak tefek fakat sonucu etkileyen şeyleri hatalı yapmış olabiliriz. evet sabırsız davrandım, fakat forumda son 1 haftadır aktif bulunuyorum, onun için ortamın koşullarından bihaberim.
sunu da unutmamak lazım ki ne kadar cok geri bildirim, yazılımınızın o kadar daha iyi bir seviyeye ulasması için size yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

özetlemem gerekirse, CFW nizi lekemek gibi bir niyetım yok, aksine gayet basarılı. ellerinize sağlık.

karsılasmıs oldugum sorunlar olur ise bundan sonrasında gerekli bilgilendirmei yapıp çözümü sabırla bekleyeceğim.

sizin ve forumdaki tüm arkadaşların yeni yılını şimdiden kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
Teşekkür ederim yanlış anlaşılma için ben özür dilerim güle güle kullanın. Size de sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar.

• Beğen
Tepkiler: qwerty5757
qwerty5757

qwerty5757

Üye
recep kardeşim cok güzel bi cfw yapmışın ellerine sağlık.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
evet hallettim. teşekkür edeerim tekrardan yardım ettiğin için.

Hakan2635

Hakan2635

Üye
merhabalar;

tuş kilidi titreme ve arama yaptıgımızda acıp kapatırken titreme sorunu Recep bey tarafından çözülmüştür

tekrardan ellerine sağlık Recep

iyi yıllar herkese...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar;

tuş kilidi titreme ve arama yaptıgımızda acıp kapatırken titreme sorunu Recep bey tarafından çözülmüştür

iyi yıllar herkese...
Teşekkür ederim iyi yıllar.

gt22

gt22

Üye
Gerçektençok teşekkür ederim yapamam diye çekiniyordum kurmaya ama anlatımlarınız ile Kurmayı Başardım çok güzel bir sistem belle.
Gerek geçişleri gerek efect leri harika emeğinize sağlık

serkanbb06

serkanbb06

Üye
bu dosyayı c:\private\10282bc4\Rules içine at yeniden başlat tamamdır. Kendim denedim olumlu. :)

Eklendi. :)

kardes aynı dosyayı yeniden upload edebilir misin sana zahmet :)

----------Eklendi @ 23:11:17 ---------- Yazıldı @ 23:10:21 ----------

merhabalar;

iyi yıllar herkese...

Kardeş nasıl çözüldü yardımcı olursan sevinirim bende istiyorum tuş kilidinde titremesini

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
kardes aynı dosyayı yeniden upload edebilir misin sana zahmet :)

----------Eklendi @ 23:11:17 ---------- Yazıldı @ 23:10:21 ----------

Kardeş nasıl çözüldü yardımcı olursan sevinirim bende istiyorum tuş kilidinde titremesini

Rar dosyasının içindeki dosyaları C:\Private\10282bc4\rules içine at. Yeniden başlat. www.mediafire.com/?3pzdv6qe8me4ts2

serkanbb06

serkanbb06

Üye
tamamdır hallettim :) Teşekkürler :)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
resimlerdeki gibi mi bunları yukluyorz farklı bi yeri yok yada degisecek bi yeri yok deil mi ??

----------Eklendi @ 20:52:56 ---------- Yazıldı @ 20:33:52 ----------

Yüklemeyi yaptım hadi hayırlısı tşk ederim şimdiden daha sonra görüşlerimi yazarim tekrar teşekkür ederim... :)

bymodifieci

Üye
Arkadaşım teşekkür ederim.Orjinal ama Türkçe olmayan bir modifiyeli belleli c7m vardı (menü tuşunu kırmızı yaptım). Artık Türkçe ve ekstra modifiyeli :D (widgetlı)

Üst Alt