C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
ama gerçekten güzel bir iş yapmışın her geçen gün telefonu kullandıkça daha da çok hoşuma gidiyor. orjinal Belle geldiğinde bile geçmek istemeyebilirim :naughty: o kadar yani :oke:ellerin dert görmesin

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ama gerçekten güzel bir iş yapmışın her geçen gün telefonu kullandıkça daha da çok hoşuma gidiyor. orjinal Belle geldiğinde bile geçmek istemeyebilirim :naughty: o kadar yani :oke:ellerin dert görmesin

Teşekkür ederim güle güle kullan. :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki weather widget small senin yaptıgındaki large sanırım :) onu ayrı olarak ekleyebilir misin :)

ÖzgürKnown'dan alıntıdır.Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız.
www.mediafire.com/?h2kwg51mckcu4i4 telefonun hackli ve sistem dosyalarına erişimin açık olması gerekmektedir. Rar da her widget ayrı ayrı var.

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06

Burakkk250

Üye
benim anlamadığım sadece bu dosyalarla mı flashlicaz yoksa orjinal belle dosylaıyla yer değiştirip bişe yapıp mı flashlicaz biri söyleyebilir mi

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
benim anlamadığım sadece bu dosyalarla mı flashlicaz yoksa orjinal belle dosylaıyla yer değiştirip bişe yapıp mı flashlicaz biri söyleyebilir mi
Orjinal Belle yokki :d:
Bu konuda dosyayla Flashla

serkanbb06

serkanbb06

Üye
ÖzgürKnown'dan alıntıdır.Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız.
telefonun hackli ve sistem dosyalarına erişimin açık olması gerekmektedir. Rar da her widget ayrı ayrı var.

Bunları yükledim fakat widget'lern arasında göremiyorum ekleyemiyorum yani.
Telefon hackli sistem dosyalarına erişimimde var neden bu oldu anlayamadım

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Özgürle bir iletişime geç büyük hava durumu widgetinin sis dosyası var mı diye bir sor.

yasarr35

Üye
çok teşekkürler arkadaşım telefonum daha bi güzel oldu :):tşk:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
pta123

pta123

Üye
flaşlayanlar acaba hangi dosyalarla hangilerini değiştir di detaylı söylerSENIZ IYI OLUR TEŞEKKÜR ler

Hakan2635

Hakan2635

Üye
arkadaşlar;

yazılanları ilk sayfadan itibaren okudum, fakat yazılanların arasında kendi sorularıma cevap bulamadığım için sizi rahatsiz ediyorum, kusuruma bakmayın

1- c7 ye bu hackli belleyi yükleyince telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu?
2 - orjinal belle geldiğinde güncelleme yapabilecekmiyiz?
3 - telefonu hacklemenin zararları / yararları nedir?

şimdiden teşekkürler

pta123

pta123

Üye
garanti den çıkmaz yüklersin. Yarar unsignd uygulamaları yüklersin zarar yok sanırım

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar;

yazılanları ilk sayfadan itibaren okudum, fakat yazılanların arasında kendi sorularıma cevap bulamadığım için sizi rahatsiz ediyorum, kusuruma bakmayın

1- c7 ye bu hackli belleyi yükleyince telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu?

şimdiden teşekkürler
bende bu yüklüyken garantiye verdim hiç bi sorun çıkmadı.
orjinal gelince yine aynı şekil yüklersin.
zararını görmedim yararı çok :)..

• Beğen
Tepkiler: Hakan2635
Hakan2635

Hakan2635

Üye
hızlı geri dönüşleriniz için teşekkürler
bende hemen yeni yazılımı yüklüyorum

pta123

pta123

Üye
rica ederiz benim soruma CEVAP veren

• Beğen
Tepkiler: Hakan2635
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
flaşlayanlar acaba hangi dosyalarla hangilerini değiştir di detaylı söylerSENIZ IYI OLUR TEŞEKKÜR ler
Phoenixte zaten kırmızı renkli dosylar olur Kırmızı renkte Euro3 Rofs2 yazar onu RM-675 klasöründeki Euro2 Rofs2 ile değiştireceksin.
111.30.0607 Rofs3 ü ise RM-675 klasöründeki Rofs3 ile değiştireceksin.

arkadaşlar;

şimdiden teşekkürler
1-Bilmiyorum tam emin değilim.
2-Evet yapabileceksin.
3.Zararı yoktur. Unsigned uygulamaları yüklemeni ve sistem dosyalarına erişmeyi sağlar.

pta123

pta123

Üye
video da 2 dosya değiştiriyo 025 burda yok tam olarak söylermisin ilk flaşlayisim olacakt

Üst Alt