ama gerçekten güzel bir iş yapmışın her geçen gün telefonu kullandıkça daha da çok hoşuma gidiyor. orjinal Belle geldiğinde bile geçmek istemeyebilirimo kadar yani
ellerin dert görmesin

Nokia nın orjinal kendi widgeti.
onu ayrı olarak ekleyebilir misin 
Bendeki weather widget small senin yaptıgındaki large sanırımonu ayrı olarak ekleyebilir misin
![]()
Orjinal Belle yokkibenim anlamadığım sadece bu dosyalarla mı flashlicaz yoksa orjinal belle dosylaıyla yer değiştirip bişe yapıp mı flashlicaz biri söyleyebilir mi

ÖzgürKnown'dan alıntıdır.Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztelefonun hackli ve sistem dosyalarına erişimin açık olması gerekmektedir. Rar da her widget ayrı ayrı var.
Flashlayamazsan özel mesaj at yardımcı olurum.benim anlamadığım sadece bu dosyalarla mı flashlicaz yoksa orjinal belle dosylaıyla yer değiştirip bişe yapıp mı flashlicaz biri söyleyebilir mi
Rica ederim güle güle kullan.çok teşekkürler arkadaşım telefonum daha bi güzel oldu![]()

bende bu yüklüyken garantiye verdim hiç bi sorun çıkmadı.arkadaşlar;
yazılanları ilk sayfadan itibaren okudum, fakat yazılanların arasında kendi sorularıma cevap bulamadığım için sizi rahatsiz ediyorum, kusuruma bakmayın
1- c7 ye bu hackli belleyi yükleyince telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu?
2 - orjinal belle geldiğinde güncelleme yapabilecekmiyiz?
3 - telefonu hacklemenin zararları / yararları nedir?
şimdiden teşekkürler
..Phoenixte zaten kırmızı renkli dosylar olur Kırmızı renkte Euro3 Rofs2 yazar onu RM-675 klasöründeki Euro2 Rofs2 ile değiştireceksin.flaşlayanlar acaba hangi dosyalarla hangilerini değiştir di detaylı söylerSENIZ IYI OLUR TEŞEKKÜR ler
1-Bilmiyorum tam emin değilim.arkadaşlar;
yazılanları ilk sayfadan itibaren okudum, fakat yazılanların arasında kendi sorularıma cevap bulamadığım için sizi rahatsiz ediyorum, kusuruma bakmayın
1- c7 ye bu hackli belleyi yükleyince telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor mu?
2 - orjinal belle geldiğinde güncelleme yapabilecekmiyiz?
3 - telefonu hacklemenin zararları / yararları nedir?
şimdiden teşekkürler
verilen dosyaları değiştirceksin..rica ederiz benim soruma CEVAP veren
Özel mesajla Teamviewer ID Şifre at yardımcı olurum.video da 2 dosya değiştiriyo 025 burda yok tam olarak söylermisin ilk flaşlayisim olacakt