Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].
Sponsorlu Bağlantılar
tans61
Üye
sadece widget uygulamalarını nereden alabiliriz?
Makale_Helvetia
Üye
​farklı birşey soracam ama merakımdan..c6-01 kullanıyorum ve task manager da resimdeki gibi qtappbooster ve widgetsUI eklentileri çalışır gözüküyor..bunlarn e işe yarar? kapatsam ne olur?
Parimli
Üye
Güzel oldu bu Hava durumu ile Batarya ekranı sorunluydu bununla beraber giderilmiş oldu Emeğine sağlık
​farklı birşey soracam ama merakımdan..c6-01 kullanıyorum ve task manager da resimdeki gibi qtappbooster ve widgetsUI eklentileri çalışır gözüküyor..bunlarn e işe yarar? kapatsam ne olur?
kardeşim benim telefonum şuan serviste bi iki güne gelmesini bekliyorum. geldikten sonra bunu yüklemek istiyorum. geçen sefer burdaki dosyalarla olmamıştı bildiğin gibi o sorun devam ediyormu halen?
kardeşim benim telefonum şuan serviste bi iki güne gelmesini bekliyorum. geldikten sonra bunu yüklemek istiyorum. geçen sefer burdaki dosyalarla olmamıştı bildiğin gibi o sorun devam ediyormu halen?