Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yeni sürüme güncellenmiştir :D

machone

machone

Üye
yeni yazılımı indirilmeye başlandı acaba sabah yüklediğimden büyük bi farkı varmı değişiklikleri heyecandan bakamdan indirmeye başladım ofw herzaman güzel ya :)

berkeren23

Üye
of mükemmelmis eklermisin o zaman bi de qt ve phytonu kaldirirsan o zaman mükemmel ofw olur :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Birader soru soruyk cevaplamyn c6 ekran widgetlerı warmı?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sen hep en son sayfalara baktığından dolayı galiba.ben sorunu cevapladım.aynı cevabı çevirip çevirip senin için 30 kere yazacağım söz..

----------Eklendi @ 20:51:34 ---------- Yazıldı @ 20:50:53 ----------

yeni yazılımı indirilmeye başlandı acaba sabah yüklediğimden büyük bi farkı varmı değişiklikleri heyecandan bakamdan indirmeye başladım ofw herzaman güzel ya :)

eskisinden daha stabil.şu anda en az sorunlu

of mükemmelmis eklermisin o zaman bi de qt ve phytonu kaldirirsan o zaman mükemmel ofw olur :)

klasörleri menüyü düzenle diyip silebilirsin demiştim ??

esqalsiz

esqalsiz

Üye
sen hep en son sayfalara baktığından dolayı galiba.ben sorunu cevapladım.aynı cevabı çevirip çevirip senin için 30 kere yazacağım söz..

----------Eklendi @ 20:51:34 ---------- Yazıldı @ 20:50:53 ----------

eskisinden daha stabil.şu anda en az sorunlu

klasörleri menüyü düzenle diyip silebilirsin demiştim ??

Yok baktım tek tek sayfalara göremedm silmsn sorumu!

berkeren23

Üye
yok söylememistin sağol yaptım

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
esqalsiz

esqalsiz

Üye
Tamam modder kardes ;) snrlenme :D msj cewaplanmadı sandm

machone

machone

Üye
şöyle bi sorunum var öncekinde smart installer rompatcher yaması çalışırken şmidi çalışmıyor

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani.restart sonrası mı çalışmıyor??

machone

machone

Üye
hayır direk çalışmıyor kırmızı x işareti oluyor tıklayınca

bunu yüklemeden önceki çalışıyordu o patch i alabilirmiyim .

not . nokia suite de v60 navi kurulmuş yazmasıda şaşırttı beni :D

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Keşke c5 tuş kilidi kalsaydı ya :(

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
hayır direk çalışmıyor kırmızı x işareti oluyor tıklayınca

bunu yüklemeden önceki çalışıyordu o patch i alabilirmiyim .

not . nokia suite de v60 navi kurulmuş yazmasıda şaşırttı beni :D

bak ilk sayfadaki ss'lerde de var.format at telefona ondan sonra bi daha dene :D

machone

machone

Üye
arka arkaya yazmak istemezdim ama bu 2. formatım zaten beta da çalışıyordu vol 1 de çalışmadığını belirtmek istedim

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bundan sonra bi daha flashla diyorum o zaman.bak gerçekten bende şu anda aktif arkadaşım :D

----------Eklendi @ 21:32:32 ---------- Yazıldı @ 21:32:14 ----------

Keşke c5 tuş kilidi kalsaydı ya :(

bi değişiklik yapalım dedik :D

machone

machone

Üye
tmm çözdüm installserver nobuilt diye ismi oaln bi yama ile çakışıyomuş kendisi onu kapatınca öbürü çalışıyor

byakil

Üye
sağolun indirdim ama yükleme durumunu yapamadım kapsamlı bi şekilde anlata bilirmisiniz

berkeren23

Üye
yorumlara bakılırsa beta vol1 den daha iyi çıktı :)

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Olmamasını istediğim birkaç şey var acaba bunları Cfw'den birşekilde kaldırmam mümkün mü?

Ayarlar Menüsü Haricinde ki "Temalar, Tercihler" Kısayolları,

"KeyLock, Bluetooth Receiver, X-plore, ROMPatcher+ (İşi Bittikten Sonra), Auto İnstaller (İşi Bittikten Sonra), BTSwich" Uygulamaları,

Sebebi; bunlar benim açımdan hiç işe yaramıyor, hiç kullanmıyorum (Çoğunluğun işine yaradığı için koymuşsundur sana laf ettiğimi sanmanı istemiyorum).

Ayrıca;

Mediabar'ı Systembar'a çevirmişsin bunun Mediabar olarak kalmasını sağlayabilir miyim? (Çok önemli değil ama Mediabar'da sadece AccelSwitch olması yetiyor. Tabi bu benim açımdan sadece "Böyle bir imkan var mı?" diye öğrenmek istedim.)

Şunu belirtmek isterim ki; Cfw çok güzel görünüyor daha kullanmadım ama en yakın zamanda kurucam, deniycem. Ellerine, emeğine sağlık demekten teşekkür etmekten başka birşey düşmez bana. uğraşın ve emeğin için bunu bizimle paylaştığın için Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar!

dediklerinin kişisele giriyor.onları sonra bi metin belgesinde sana atarım.sana da iyi forumlar !

Üstad aramızda böyle bir diyalog olmuştu. Bunu sadece mesaj olarak bana vermek yerine forumda ufak bir konu olarak yayınlayabilir misin? Sanırım çok mesaj var bu yönde (Sadece bu Cfw için değil). Genel bir sorunu çözmüş, bizlere yardımcı olmuş olursun. Boş bir vaktinde bizlere böyle bir çalışma yapman güzel olurdu (Biraz bilsem ben seni hiç yormak istemezdim özür dilerim). Olumlu veya olumsuz ne cevap verirsen ver bizlere vakit ayırdığın, bizler için uğraştığın için Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar!

Üst Alt