Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
tamam sorun varsa yazarız:) şu tuş takımı ışığınıda kapar mısın? veya dosyası varsa sende ver ben kapatırım

media barda düzgün olarak sadece sensor ve bluetooth çalışıyor.

----------Eklendi @ 11:24:03 ---------- Yazıldı @ 11:23:20 ----------

Çok sağol :)

senin verdiğinde işe yaramadı :( hız konusunda bi sıkıntı yok asphalt oynanabiliyor ama yapabiliyorsan daha hızlı yap mesela qtyle phytonu dışarıdan ver onlara baya bi ram kaplıyor test etmiştim ben

----------Eklendi @ 11:42:16 ---------- Yazıldı @ 11:41:17 ----------

dediğinin hepsini yaptım patch 1ile 4arasını aktif ettim ama yine olmadı:(

medya bar çalışmaya başladı tamam :)

denilenleri yaptığın takdirde mediabar daş gibi çalışıyor :D

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Olmamasını istediğim birkaç şey var acaba bunları Cfw'den birşekilde kaldırmam mümkün mü?

Ayarlar Menüsü Haricinde ki "Temalar, Tercihler" Kısayolları,

"KeyLock, Bluetooth Receiver, X-plore, ROMPatcher+ (İşi Bittikten Sonra), Auto İnstaller (İşi Bittikten Sonra), BTSwich" Uygulamaları,

Sebebi; bunlar benim açımdan hiç işe yaramıyor, hiç kullanmıyorum (Çoğunluğun işine yaradığı için koymuşsundur sana laf ettiğimi sanmanı istemiyorum).

Ayrıca;

Mediabar'ı Systembar'a çevirmişsin bunun Mediabar olarak kalmasını sağlayabilir miyim? (Çok önemli değil ama Mediabar'da sadece AccelSwitch olması yetiyor. Tabi bu benim açımdan sadece "Böyle bir imkan var mı?" diye öğrenmek istedim.)

Şunu belirtmek isterim ki; Cfw çok güzel görünüyor daha kullanmadım ama en yakın zamanda kurucam, deniycem. Ellerine, emeğine sağlık demekten teşekkür etmekten başka birşey düşmez bana. uğraşın ve emeğin için bunu bizimle paylaştığın için Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar!

Üstad benim şu yorumu görmedin sanırım bi cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Teşekkür Ederim. Ellerine Sağlık.

İyi Forumlar!

mustafa_4646

Üye
nasıl indirecez

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Bir şey soracağım. Yükleme kısmını incelediğimde JAF ' da Phone Mode ' u offline yapmamızı belirtmemişsin, acaba unuttun mu yoksa orayı boş mu bırakmamız gerekiyor?

berkeren23

Üye
boş bırak.
Ilk başta dediklerini harfiyen yaptığım halde çalışmadı ama sonradan çalıştı:)

mustafa_4646

Üye
arkadaşlar telefonu kapatıp usb ile bilgisayara takacaz. ondan sonra ne yapmamız gerekiyor. telefon hafızasına girmekmi. aşamaları güzelce açıklarmısınız.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Üstad benim şu yorumu görmedin sanırım bi cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Teşekkür Ederim. Ellerine Sağlık.

İyi Forumlar!

dediklerinin kişisele giriyor.onları sonra bi metin belgesinde sana atarım.sana da iyi forumlar !

Bir şey soracağım. Yükleme kısmını incelediğimde JAF ' da Phone Mode ' u offline yapmamızı belirtmemişsin, acaba unuttun mu yoksa orayı boş mu bırakmamız gerekiyor?

ona gerek yok

arkadaşlar telefonu kapatıp usb ile bilgisayara takacaz. ondan sonra ne yapmamız gerekiyor. telefon hafızasına girmekmi. aşamaları güzelce açıklarmısınız.

hayır.jaf kullanımı diye aratırsan bulursun ;)

machone

machone

Üye
sanki dokunmatik hassasiyeti biraz düşük geldi onun haricinde bi sıkıntı kalmadı ellerinize sağlık

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sanki dokunmatik hassasiyeti biraz düşük geldi onun haricinde bi sıkıntı kalmadı ellerinize sağlık

X6-00 V40.0.002 Orijinal Modu :S Telefona format at bence.orijinalinden daha hassas çünkü

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kurdum ve çok beğendim cfw yi teşekkürler :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan

erkin1004

erkin1004

Üye
CNT butonu yeşil omuyor neden acaba ? bilen warmı arkdaşlar ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol hiç hata yok ya çok da hızlı harika birşey olmuş gerçekten

----------Eklendi @ 18:41:59 ---------- Yazıldı @ 18:40:12 ----------

CNT butonu yeşil omuyor neden acaba ? bilen warmı arkdaşlar ?

Cnt x6 içindi sanırım

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
cnt için flash dosyası yok da ondan.
bu akşam xperience resurrection vol.1 kararlı sürüm geliyor arkadaşlar.

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Bu cfwyi kurdum telefona gayet hızlı ve ram yüksek tebrikler. Şu anda bu fwden yazıyorum :) Fakat nokia store çalışmadı. Yeni sürümünü kurmaya çalışınca dahili bileşen hatası veriyor. Birde tema efekti açıkken oluşan o beyaz kare bugu duruyor Birkaç önerim de 2tane daha tema eklemen, mesajlara smiley ve ekstra simge koyman, küçük qwerty yi kaldırman, samsung widget hs koyman, müzik çalardaki simgeleri ve plağı gri yapman. Birde yazılıma DzMusicKey v2 gömdün mü tadından yenmez bi cfw olur :)

berkeren23

Üye
o dzmusic ne işe yarıyor ya

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Bu cfwyi kurdum telefona gayet hızlı ve ram yüksek tebrikler. Şu anda bu fwden yazıyorum :) Fakat nokia store çalışmadı. Yeni sürümünü kurmaya çalışınca dahili bileşen hatası veriyor. Birde tema efekti açıkken oluşan o beyaz kare bugu duruyor Birkaç önerim de 2tane daha tema eklemen, mesajlara smiley ve ekstra simge koyman, küçük qwerty yi kaldırman, samsung widget hs koyman, müzik çalardaki simgeleri ve plağı gri yapman. Birde yazılıma DzMusicKey v2 gömdün mü tadından yenmez bi cfw olur :)

nokia store sorunu şimdi yayınlayacağım sürümde çözüldü.beyaz bug ilk beta'da çözülmüştü fakat galeri ve müzikçalrda sorun çıkarıyordu kaldırdım.

gms_10ur

gms_10ur

Üye
o dzmusic ne işe yarıyor ya
Telefonun tuşları kilitli iken tuşlar ile müzik çaları kontrol etmeni sağlıyor. Mesela dışarıda yürüken müzik dinlerken telefonu cebinden çıkarmadan pantolonunun üzerinde kırmızı tuşa bastığın zaman sonraki şarkıya geçiyor. ortaya bastınmı pauseluyor, yeşile bastınmı başa alıyor birdaha basınca önceki şarkıya geçiyor. - ye basılı tutup + ya basınca sesi açıyor, + ya basılı tutup - ye basınca sesi kısıyor :oke:

Üst Alt