[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

palandokenler

palandokenler

Üye
n95 8gb hacklendi teşekkürler gardaş.

ahmetc503

arkadaşlar bunun bi riski varmı yapmaya korktum daha tel 5, 6 aylık

ofulanof

ofulanof

Üye
ben yapamadım resimli ya da başka bir şekilde yardım edebilecek var mı ?

xinanux

Üye
file already exits hatası tarih oldu...

ahmetc503

çok teşekürler c503 hacklendi

k2ral

Üye
file already exits hatası tarih oldu...

file already exits hatası tarih oldu demiştim fakat açıklama yapamadan ceza aldık norton symbian hack artık rom patcher lite versiyon ile yapılıyor sensation ustanın konusunda yazdım oda yenilemiş linkleri haydi hayırlı olsun....Bu arada preator isimli administrator demek ki zarar değil yararlı işler yapıyormuşum değil mi? Buna rağmen uyarı ve ceza veriyorsunuz bana oda sizin takdiriniz yine de saygı duyuyorum....

MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
ben nortonu bi türlü kaldıramıyorum yardım lütfen tel 5800

MRat.YGin

MRat.YGin

Üye
Tmm şimdiden teşekkürler :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konu guncellendı yenı hack yöntemı geldı :megafon:

başlıgı sonra degiştiririm

komama

komama

Üye
süper bir yöntem yapamayanlar hard format atıp birdaha denesınler.bende hard format atınca oldu.olmazsa hafıza kartınada format atın

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

TT1903

TT1903

Üye
Peki bu hacklemenin bi dez ajantajı var mı ufakta olsa telefona her hangi bi zarar verme ihtimali nedir ???

ens.bartu

Üye
rompatcherın içindekiler görünmüyo tema efekt programı yükledim kapatp açtm hack kalktı rompatcherı yeniden kurdum yenidn hackde denedim ama yok içindekiler tel 5800 yardmcı olursanz çok sewnirm

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşlar hack işleminden sonra bütün hack uygulamalarını silsek örn: rom pacther norton falan hack kalkar mı ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Guzel

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arakdaşlar dün akşam telefonumu haackledim 3-4 program yükledim sonra durup dururken sürekli reset atmaya başladı format attım, sonra bu akşam yine hackledim hackten sonra ttpod, office, winrar yükledim hepsi bu siteden yine reset atmaya başladı özellikle ram blowda gereksiz uygulamaları kapatırken direkt reset atıyor ram blowu hacksizken aylarca kullandım böyle birşey olmamıştı... Başına böyle bişey gelen var mı???

Üst Alt