[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
Kardeşim pm attım bakabilir misin?

----------Eklendi @ 18:25:04 ---------- Yazıldı @ 18:14:00 ----------

2 günlük uğraş sonucunda telefonumu hackledim, youtube da bi video görmüştüm ve bu norton bilmene LDD ile yapıyordu adam. Ama download linki vermemişti, bi umut google a başvurdum, maxicep yine kurtardı :)

anıl arkadaşım çok teşekkür ettim, bazı bilmeyen arkadaşlar için x-plore yi bu konu altına eklemelisin :)

----------Eklendi @ 18:26:51 ---------- Yazıldı @ 18:25:04 ----------

Haydaaaa... Yine sertifika hatası :S ulan arkadaş bende mi bi sorun var anlamadım gitti

xinanux

Üye

2 günlük uğraş sonucunda telefonumu hackledim, youtube da bi video görmüştüm ve bu norton bilmene LDD ile yapıyordu adam. Ama download linki vermemişti, bi umut google a başvurdum, maxicep yine kurtardı :)

anıl arkadaşım çok teşekkür ettim, bazı bilmeyen arkadaşlar için x-plore yi bu konu altına eklemelisin :)

Haydaaaa... Yine sertifika hatası :S ulan arkadaş bende mi bi sorun var anlamadım gitti

telefonun ne model

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

yamayı aktif ettınmı sen

mstf_l

mstf_l

Üye

Rompatcher kuruldumu
Ve installserver yaması aktiflestimi

Symbianist

Symbianist

Üye
Rompatcherdaki open4all yeşil oluyorsa eğer sertifika hatasınin olası nedenleri şunlardır: installserver yaması kırmızı yanıyordur veya yanlış installserver atılmıştır veya yükledigin programda selfsign sertifika vardır. Birinci ile ikinci dediğimin çözümü doğru installserver.exe yi gerenkli yere atmaktir. Sonuncunun ise yöntemi freesigner veya sis editor ile sertifikayı silmektir. Kolay gelsin.

xinanux

Üye
Rompatcherdaki open4all yeşil oluyorsa eğer sertifika hatasınin olası nedenleri şunlardır: installserver yaması kırmızı yanıyordur veya yanlış installserver atılmıştır veya yükledigin programda selfsign sertifika vardır. Birinci ile ikinci dediğimin çözümü doğru installserver.exe yi gerenkli yere atmaktir. Sonuncunun ise yöntemi freesigner veya sis editor ile sertifikayı silmektir. Kolay gelsin.

aynen dostum bende onun için telefon modeli ne diye sormuştum muhtemelen installserverla alakalı bir durum...

Symbianist

Symbianist

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
öhöm sagolun gençler ;)

Symbianist

Symbianist

Üye
Nema problema

BurakTura

BurakTura

Üye
Eyvallah Kardeş Süpersin Nokia 5250 Oldu ;) Eline Sağlık

society_061

Üye
abi cok saoL

fenerlido

Üye
5dk önce yaptım oldu çok basit bir yöntem teşekkürler eline sağlık :)

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Sağol ustam süper yöntem çokda kolay

selmand

Üye
sabahdan beri uğraşıyorum oldu sonunda çoook teşekkür ediyorum.

eğer paypal donation linkiniz varsa hemen bi donation yapayım.

tşk.ler.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Kardeş Süpersin Nokia 5250 Oldu ;) Eline Sağlık

eyvallah kardeşim :oke:

----------Eklendi @ 18:01:48 ---------- Yazıldı @ 18:01:23 ----------

:spr

----------Eklendi @ 18:02:38 ---------- Yazıldı @ 18:01:48 ----------

5dk önce yaptım oldu çok basit bir yöntem teşekkürler eline sağlık :)

elbette basit rica ederim :)

----------Eklendi @ 18:04:13 ---------- Yazıldı @ 18:02:38 ----------

----------Eklendi @ 18:04:43 ---------- Yazıldı @ 18:04:13 ----------

----------Eklendi @ 18:06:44 ---------- Yazıldı @ 18:04:43 ----------

sabahdan beri uğraşıyorum oldu sonunda çoook teşekkür ediyorum.

eğer paypal donation linkiniz varsa hemen bi donation yapayım.

tşk.ler.
yok kardeşim canın sagolsun :spr bu benim görevim:)

fLuke!

fLuke!

Üye
Güzel yöntem.

tayo01

tayo01

Üye
BU hackleme işiden korkuyorum ne amacı var hala anlamadım telin uçma durumu varmı?

by_ciggss

Üye
vivaz kullanıyorum daha önce umu ile hackledim ama tel yazılım güncelleme yaptım. şimdi yeniden hack yapmak istediğimde deneme süresi doldu diyor. bununla denedim restore kısmında hata verdi. yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt